Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Blind typen en snel typen: handig om te leren!

Wil je ook blind typen? Dat is immers zeer handig in het dagelijks leven. Beter gezegd: onmisbaar. Want een juiste toetsenbordvaardigheid en een goede werkhouding helpen ook om RSI te voorkomen. Daarom biedt het NTI de interactieve opleiding Blind typen aan. In 3 maanden word je klaargestoomd voor een felbegeerd diploma. Je kunt na afloop van deze interactieve opleiding niet alleen blind typen, maar ook nog eens heel snel typen!

Alleen voor Qwerty-toetsenborden en niet voor MacBook (Pro)

Houd er rekening mee dat deze cursus alleen te volgen is met een Qwerty-toetsenbord. Hierbij begint de eerste rij letters op het toetsenbord vanaf linksboven met Q, W, E, R, T en Y. Met een Azerty-toetsenbord, dat bijvoorbeeld in België wordt gebruikt, kun je de cursus Blind typen helaas niet volgen. Met een MacBook of MacBook Pro is deze cursus helaas ook niet te volgen.

NTI: Wat vind jij belangrijk?

Kies je voor NTI? Dan mag jij van ons het volgende verwachten:

 • Je ontvangt waardevolle en erkende diploma’s
 • Je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding wanneer jij dat nodig hebt
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving
 • Je studeert waar en wanneer jij wilt: op jouw manier en jouw moment

Inhoud

Leer in 12 weken blind typen met de interactieve online leeromgeving!

Met de interactieve NTI-opleiding Blind typen leer je in slechts 12 weken typen als een professional. Zodat je vaardiger en efficiënter op je pc kunt werken. Een half uurtje per dag oefenen is al voldoende om zeker van het diploma te zijn. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus. 

Aan het eind van de opleiding Blind typen kun je ervoor kiezen examen te doen. Met je typediploma op zak toon je aan dat je snel kunt typen, tot wel 130 aanslagen per minuut dankzij het beproefde tienvingerblindsysteem! Je leert dit zelfstandig en in je eigen tempo en tijd. Begin vandaag nog!

Studieprogramma

Tijdens deze interessante cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Uitstekende typevaardigheid
 • Juiste werkhouding achter de computer

Bepaal je eigen studietempo

Bij het NTI studeer je op je eigen manier. Dat betekent dat je op ieder moment kunt beginnen met de cursus van jouw keuze. Schrijf je nu in en over een paar dagen heb je het lesmateriaal al in huis.

 • Onze cursussen hebben verschillende studietempo’s. Zo kun je zelf kiezen welk tempo het best bij je past.
 • Heb je even geen tijd om te studeren? Dan sla je gewoon een paar weken over en ga je daarna weer aan de slag.
 • Heb je extra studietijd nodig? Geen enkel probleem: alle cursussen kunnen gratis een half jaar worden verlengd.

Dat is pas studeren op je eigen manier!

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het boeken van examens of de planning van je studie? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch of per e-mail.

Lees meer

Toelating

Vooropleiding

Om de cursus Blind typen te volgen bij NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Houd er wel rekening mee dat je de cursus alleen kunt volgen met een Qwerty-toetsenbord (en dus bijvoorbeeld niet met een Belgisch Azerty-toetsenbord). Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Blind typen.

Examen

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Wil je geen examen doen? Dan kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de opleiding Blind typen hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35 inclusief administratie- en portokosten.

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare opleiding elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Blind typen 1609

Studietempo in maanden 2 Maanden 3 Maanden * 4 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 136,50 € 91,00 € 68,25
Nu met 50% korting € 68,25 € 45,50 € 34,13
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 5 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2020 ontvang je € 0,00 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij het NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen, zoals bij veel andere cursussen het geval is. Schrijf je vandaag nog in en ontvang het lesmateriaal binnen enkele dagen per post in huis. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Blind typen, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,2 sterren - gebaseerd op 1398 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal