Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Werken aan persoonlijke groei

Temperament is aangeboren, maar ons karakter wordt gevormd door de dingen die we in ons leven meemaken. Ons karakter is dus beslist niet voor eens en voor altijd geprogrammeerd. Een uitspraak als ‘zo ben ik nu eenmaal’ gaat niet op. Dat is precies de centrale gedachte achter de boeiende NTI-cursus Persoonlijke groei. Hiermee werk je effectief aan je persoonlijke ontwikkeling.

Is deze cursus iets voor mij?

Na voltooiing van de cursus Persoonlijke groei heb je een positief gevoel van eigenwaarde. Je wordt een assertief mens en iemand die het leven naar eigen wens invult. Doordat je aan je persoonlijke ontwikkeling werkt, verhoog je je persoonlijke effectiviteit.

Inhoud

Wat leer ik?

Ben je een creatieveling? Een dromer? Of een perfectionist? Een teamspeler misschien? Laat je je teveel leiden door angst of akelige gedachten, zoals ik kan het niet, ik ben te oud of te dom enzovoort? Gaandeweg de cursus leer je steeds meer over jezelf. En vooral over hoe je kunt veranderen. Om te kunnen groeien is het nodig te blijven ontwikkelen. Je maakt aan het begin van de cursus allereerst kennis met je eigen persoonlijkheid. Onder meer met uitgebreide vragenlijsten om de verschillende delen van je persoonlijkheid te ontdekken. Met het zogenaamde enneagram van liefst 63 vragen ontdek je door welke bril jij de wereld bekijkt.

Levendige praktijkvoorbeelden voor persoonlijke groei

De cursus Persoonlijke groei is erg aantrekkelijk geschreven. De levendige tekst bevat talloze verhalen en dialogen rond uiteenlopende personen. Deze praktijkvoorbeelden illustreren de verrassende aspecten van de menselijke persoonlijkheid die in het lesmateriaal aan bod komen. Ook kom je steeds weer confronterende vragen tegen. 

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor de NTI-cursus Persoonlijke groei is geen bepaalde vooropleiding nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bovendien word je begeleid door ervaren docenten. En via het forum van de cursus kun je veel persoonlijk contact hebben met je medestudenten.

Examen

Studieduur & lesgeld

Persoonlijke groei 3687

Studietempo in maanden 6 Maanden 8 Maanden * 10 Maanden
Uren per week 5 4 3
Lesgeld per maand € 68,08 € 51,06 € 40,85
Nu met 50% korting € 34,04 € 25,53 € 20,43
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Persoonlijke groei, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Persoonlijke groei
4.5 sterren - gebaseerd op 7 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ik ben inmiddels in het derde en laatste boek bezig en heb inmiddels al veel geleerd. Het is echt een studie waar je zelf wat aan hebt. Je leert beter om te gaan met moeilijke situaties en krijgt inzicht in je handelen.

fijne cursus, materiaal is heel begrijpelijk geschreven

Bekijk alle ervaringen