E-learning wint aan populariteit

Student Femke aan het studerenUit het 22e bedrijfsopleidingen- en trainingenonderzoek van NIDAP blijkt dat e-learning aan populariteit wint. Human Resourcemanagers en opleidingsverantwoordelijken kiezen niet langer massaal voor traditionele leervormen zoals ‘klassikaal leren’. Bij organisaties met opleidingsbudgetten boven een miljoen euro wordt minder dan de helft van het opleidingsbudget aan klassikaal leren uitgegeven. Zij combineren klassikaal leren steeds vaker met blended learning (een combinatie van klassikaal en e-learning) en besteden ook een groter deel van het opleidingsbudget aan e-learning.

Het nieuwe studeren begint bij NTI

De opleidingen van NTI maken gebruik van het blended learning concept: FlexibelStuderen®.

FlexibelStuderen® is de ideale combinatie tussen online en klassikaal onderwijs. Met FlexibelStuderen® van NTI maakt het niet hoe je leven eruit ziet, je studeert op een manier die echt bij jou past.

Tijdens de studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Échte studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding. Je hebt toegang tot de digitale leeromgeving waar je huiswerk inlevert en contact onderhoudt met studenten en docenten. Door de zorgvuldig afgestemde combinatie van online en klassikaal onderwijs bepaal jij zelf waar, wanneer en in welk tempo jij studeert. Met FlexibelStuderen® van NTI kan iedereen, overal studeren.

Vind jouw volgende opleiding

Top 3 Master-opleidingen

Top 3 HBO-opleidingen

Top 3 MBO-opleidingen