FlexibelStuderen® bij NTI

#1

Een opleiding die echt bij jou past

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren.

Nederland heeft 2,5 miljoen volwassen studenten. Dat zijn 2,5 miljoen manieren om te studeren. Daarom kun je met FlexibelStuderen® van NTI studeren op een manier die echt bij jou past. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo, je hebt de regie zelf in handen. Kies voor FlexibelStuderen® van NTI en haal dat erkende diploma.

Doe de studiekeuzetestPersoonlijk studieadvies

Daarom FlexibelStuderen®

Met FlexibelStuderen® van NTI maakt het niet uit hoe je leven eruit ziet, een studie is altijd te combineren met je baan, gezin en sociale leven.

  • Start met jouw opleiding wanneer je wilt 
  • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert
  • In een online leeromgeving en met echte studieboeken
  • Volg praktijkdagen en webinars wanneer het jou uitkomt
  • Doe digitaal examen wanneer jij eraan toe bent

» HBO-opleidingen: wat betekent FlexibelStuderen®?
» MBO-opleidingen: wat betekent FlexibelStuderen®?
» Cursussen: thuis studeren, in de praktijk oefenen

Online leeromgeving

Bij NTI studeer je via een online leeromgeving. Zo ervaar jij de voordelen van flexibel studeren terwijl je de benodigde ondersteuning krijgt. In de online leeromgeving onderhoud je contact met je docenten en medestudenten. Je vindt er onder andere (interactieve) oefenopgaven, webinars en kennisclips. In combinatie met uitstekende vakliteratuur, begeleiding van topdocenten en praktijkbijeenkomsten word jij optimaal voorbereid op je examens. 

Studiemethodes

NTI biedt je allerlei mogelijkheden om jouw studie zo flexibel mogelijk in te richten. Veel daarvan zijn altijd beschikbaar, ongeacht de soort opleiding die je kiest. Denk bijvoorbeeld aan de online leeromgeving en een mentor. Per opleiding is gekeken naar de optimale combinatie van online onderwijs, zelfstudie met de beste studieboeken en klassikale bijeenkomsten. In het overzicht hieronder zie je welke optie voor welke categorie beschikbaar is. Op elk van de onderwerpen kun je klikken voor een korte uitleg. Studeren met een functiebeperking, bijvoorbeeld dyslexie of een rolstoel, is hierdoor ook geen enkel probleem.

  Master HBO MBO Beroeps-
opleidingen
Talen Cursussen
Online leeromgeving vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje
Studieboeken vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje
E-modules en E-colleges vinkje vinkje        
Praktijkbijeenkomsten vinkje vinkje vinkje vinkje   vinkje
Webinars   vinkje        
Memotrainer   vinkje     vinkje  
Ondersteunende video's vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje
Mijn NTI (studieoverzicht) vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje

Ontvang binnen 1 minuut jouw digitale studiegids

Ben je geïnteresseerd in een cursus of opleiding? Dan ben je bij NTI aan het juiste adres! Met ruim 850 opleidingen heeft NTI altijd een studie die bij jou past. 

Vraag nu jouw persoonlijke studiegids aan. Je ontvangt direct informatie over de opleiding van jouw keuze en studeren bij NTI. Al binnen 1 minuut staat alle gewenste informatie in je mailbox.

NTI scoort een 8.1

En daar zijn we heel erg blij mee!

Bij NTI streven we naar kwalitatief goed onderwijs dat voor iedereen bereikbaar is. En wie kan dit beter beoordelen dan onze eigen studenten?

4 sterren Feedback Company

1588 reviews op Feedback Company

LEES MEER