Archive voor 11-0-2022

Inspirator Lily weet wat ze wil en maakt het waar

Werken bij het UMC Utrecht, als FNV-consulent, columnist, auteur, dichter, een eigen boek uitgeven én daarnaast ook nog een hbo bachelor Counseling volgen. Geen mens heeft zo veel tijd, zou je zeggen. Maar Lily bewijst het tegendeel. Zij krijgt hier juist energie van. En het lukt haar ook nog om vier keer in de week te sporten. ‘Met het sporten leeg ik mijn hoofd’. Wat is het geheim van deze vrouw?

Lees verder...


Doorzetter Femke maakt haar eigen succes

‘Hard work pays off’. Dat bewijst Femke, 21 jaar, met haar diploma op zak. Deze zelfverzekerde ondernemer in spé bruist van de energie en is nog lang niet klaar met leren. Na de opleiding MBO Ondernemer Retail niveau 4 van NTI wil ze verder groeien in haar huidige baan, een eigen bedrijf starten én gewoon lekker door met een hbo-opleiding. Als Femke haar verhaal met ons deelt hoor je de trots in haar stem. Ze heeft zichzelf en de wereld om haar heen laten zien uit welk hout ze is gesneden.

Lees verder...


Sven gaat voor goud: in zijn studie én op de atletiekbaan

Een topsport beoefenen: dat doe je niet zomaar eventjes. Naast dat je natuurlijk over talent en doorzettingsvermogen moet beschikken, zul je er ook veel voor over moeten hebben om als sporter de top te bereiken. Topsport heeft hoe dan ook een grote invloed op je leven. Niet alleen op sociaal vlak, maar ook bijvoorbeeld als het aankomt op het volgen van een studie. Kan dat eigenlijk überhaupt wel, studeren terwijl je fulltime op hoog niveau sport? Als het aan Sven Jansons ligt wel!

Lees verder...