Titel HBO-master

Zowel na het afronden van een HBO- als WO-master ontvang je een erkende mastergraad en mag je een officiële titel gebruiken. WO-masters verlenen na afronding de titels drs., mr. en ir. Maar hoe zit dat bij HBO-masters?

Wanneer je jouw HBO-master succesvol hebt afgerond, heb je recht op de titel Master. Deze titel wordt doorgaans afgekort met de letter M en aangevuld met het specifieke vakgebied, zoals MA (Master of Arts). De titels van een HBO-master worden altijd áchter de naam geplaatst: A. Jansen, M of A. Jansen, MA. Op die manier kan iedereen in een oogopslag zien welke graad jij hebt behaald.

Benieuwd naar de overige verschillen tussen HBO- en WO-masters? Lees dan hier verder.

 

Volg ons op Instagram

Klik hier

Welke HBO-master titels zijn er bij NTI?

Alle HBO-masters bij NTI zijn NVAO-geaccrediteerd, wat betekent dat de titel die je ontvangt nationaal én internationaal erkend is. Maar welk vakgebied mag je aan jouw titel toevoegen? Dat hangt af van de opleiding die je hebt gevolgd. Hieronder vind je een overzicht van alle HBO-master die je bij NTI kunt volgen en de bijbehorende titel die je ontvangt na afronding ervan.

HBO-master Titel

Master in Toegepaste psychologie voor professionals

Master of Science (MSc)

Master Onderwijskunde

Master of Education (MEd)

Master of Business Administration

Master of Business Administration (MBA)

Master Finance and Control

Master of Science (MSc)

Master Human Resource Management

Master of Arts (MA)

Benieuwd naar onze HBO-masters?

Zit je eraan te denken om een HBO-master te volgen van NTI? Of ben je benieuwd naar onze andere soorten masteropleidingen? Via onderstaande knop vind je een compleet overzicht van ons aanbod. Indien je met iemand wil sparren over een masteropleiding, neem dan gerust contact op met onze studieadviseurs.

Alle masteropleidingen