Organisatie

We leven in een maatschappij waarin van je verwacht wordt dat je steeds nieuwe kennis en vaardigheden tot je neemt. NTI voorziet in deze behoefte. NTI biedt ruim 850 opleidingen aan. Van korte cursus tot volledige hbo- en Masteropleiding. Met de erkende diploma’s van NTI creëer je voor jezelf meer kansen op de arbeidsmarkt.

De afdelingen van NTI

Om je een idee te geven welke afdelingen er zijn binnen NTI volgt een opsomming van alle afdelingen met een korte omschrijving van de verantwoordelijkheid van de verschillende afdelingen.

De directie is verantwoordelijk voor zowel het korte als het lange termijnbeleid van NTI. Zij zorgt ervoor dat de missie en visie van NTI worden nageleefd en worden uitgedragen. 

De Unit Cursussen, het NTI MBO-College, Hogeschool NTI en NTI University of Applied Sciences zijn continu bezig met het up-to-date houden van bestaande opleidingen zodat zij altijd voldoen aan de laatste exameneisen. Ook zijn deze afdelingen bezig met het ontwikkelen van nieuwe opleidingen waar veel behoefte aan is. Jaarlijks worden er ongeveer 25 nieuwe opleidingen gestart, onderverdeeld in taalcursussen, hobby en vrije tijd cursussen, beroepsopleidingen, MBO-opleidingen en HBO-opleidingen. Het verslag van werkzaamheden en het verslag Examinering van het NTI MBO-College zijn opvraagbaar bij het examenbureau van het NTI MBO-College.

De afdeling NTI Zakelijk geeft invulling aan de scholingsbehoeften binnen bedrijven.

De kwaliteit van alle opleidingen wordt door de afdeling Kwaliteitszorg zorgvuldig bewaakt. Jaarlijks wordt de kwaliteit van de opleidingen eveneens beoordeeld door de Onderwijsinspectie en het Kwaliteitscentrum examinering. Bovendien is het ontwikkelingstraject van de NTI-opleidingen en -examens ISO 9001-gecertificeerd, waardoor kwaliteit gegarandeerd is!

De Financiële Administratie zorgt voor een correcte verwerking van alle betalingen.

De afdeling Marketing is verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen richting toekomstige studenten. Hierbij kun je denken aan de website, studiegidsen, commercials en het huis-aan-huis magazines. 

De afdeling DTP is verantwoordelijk voor alle advertenties die je wekelijks terugvindt in de diverse magazines. Maar deze ontwerpers zijn ook verantwoordelijk voor het opmaken van een deel van het studiemateriaal.

De studieadviseurs beantwoorden op werkdagen van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagen van 9.30 uur tot 15.00 uur al jouw telefonische studievragen. Ook zijn zij per e-mail te bereiken via studieadvies@nti.nl.

Voor algemene vragen en eventuele opmerkingen en klachten kun je terecht bij de afdeling Klantenservice. Je kunt de klantenservice bereiken via telefoonnummer 088 - 1 630 606 of stuur jouw vraag naar klantenservice@nti.nl.

Op de afdeling Studiebegeleiding staat een team van mentoren voor jou klaar om al jouw niet-inhoudelijke studievragen te beantwoorden. Studenten hebben een persoonlijke mentor. Hoe je deze mentor kunt bereiken vind je op MijnNTI.

De afdeling Inkoop & Logistiek is verantwoordelijk voor de verzending van meer dan 100.000 studiepakketten per jaar.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan, en solliciteer je op een openstaande functie van NTI? Dan krijg je in veel gevallen te maken met de afdeling Personeelszaken.

Missie

'NTI biedt elke volwassene in Nederland en Vlaanderen met de wens zich persoonlijk of professioneel te ontwikkelen de kans om dit te realiseren. Hiertoe biedt NTI een breed aanbod aan opleidingen op verschillende opleidingsniveaus aan door middel van een flexibel en toegankelijk onderwijsconcept, met een betrokken en deskundig team van medewerkers en docenten.'

Visie

NTI biedt kwalitatieve opleidingen volgens een innovatief en online opleidingsconcept, voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel wil ontwikkelen. Wij willen gezien worden als een moderne en flexibele opleider met breed aanbod van cursussen en erkende mbo- en hbo-opleidingen. Wij kunnen opleidingen op een efficiënte wijze ontwikkelen en organiseren en tegen een voordelige prijs aanbieden op de particuliere en zakelijke markt. Resultaatgerichtheid, flexibiliteit, enthousiasme en betrokkenheid zijn onze kernwaarden.