Persoonlijke ontwikkeling

Steek jij genoeg tijd in je eigen ontwikkeling? Werken aan je persoonlijke doelen en het blijven verbeteren van jouw vaardigheden helpt je naar een gelukkiger leven. Investeren in je persoonlijke ontwikkeling is het dus dubbel en dwars waard! Bij NTI heb je de keuze uit meerdere opleidingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je studeert flexibel, waar en wanneer jij wilt. Bovendien kun je elke dag starten. Neem snel een kijkje bij de studie van jouw keuze!

8 opleidingen en cursussen gevonden in Persoonlijke ontwikkeling
Snel naar: Beroepsopleidingen (3) Cursussen (5)

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Vakopleiding Life coach
Leer in de opleiding Life coach over persoonlijke groei en het begeleiden van anderen. Bij NTI geheel kosteloos te volgen met het STAP-budget!
12 maanden Vanaf € 49,95 p/m
NLP
Wil je leren communiceren op een ander niveau? Volg de opleiding NLP en ontdek hoe onze gedachten en gevoelens werken. Volg nu gelijk de proefles!
6 maanden Vanaf € 44,95 p/m
Mindfulness
Behoefte om je te focussen op het nu? Volg de cursus Mindfulness en leer verschillende mindfulness oefeningen. Vraag nu de gratis studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 49,95 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Persoonlijke groei
Behoefte om jouw motivatie, assertiviteit en zelfvertrouwen te verhogen? Ontdek dan de cursus Persoonlijke groei van NTI. Vraag nu de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 79,95 p/m
Algemene ontwikkeling
De NTI-cursus Algemene Ontwikkeling is voordelig en flexibel. Spijker in korte tijd je algemene kennis bij zodat je overal over mee kunt praten!
12 maanden Vanaf € 49,95 p/m
Life coach
Wil je jezelf leren om meer uit het leven te halen? Start dan met de NTI-cursus Life coach! Bij NTI studeer je flexibel en voordelig. Gratis studiegids?
6 maanden Vanaf € 79,95 p/m
Training Coachend leidinggeven
Deze 2-daagse training Coachend leidinggeven geeft je alle tools die jij als inspirerende leider nodig hebt om het maximale uit je team te halen.
Eenmalig Vanaf € 899,00
Training Effectief beïnvloeden
Deze 2-daagse training Effectief beïnvloeden leert je hoe jij anderen kunt overtuigen en welke tools je helpen om je invloed en sturing te vergroten.
Eenmalig Vanaf € 899,00