Persoonlijke ontwikkeling

Steek jij genoeg tijd in je eigen ontwikkeling? Werken aan je persoonlijke doelen en het blijven verbeteren van jouw vaardigheden helpt je naar een gelukkiger leven. Investeren in je persoonlijke ontwikkeling is het dus dubbel en dwars waard! Bij NTI heb je de keuze uit meerdere opleidingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je studeert flexibel, waar en wanneer jij wilt. Bovendien kun je elke dag starten. Neem snel een kijkje bij de studie van jouw keuze!

9 opleidingen en cursussen gevonden in Persoonlijke ontwikkeling
Snel naar: HBO-programma's (1) Losse modules (1) Beroepsopleidingen (3) Cursussen (4)

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Agogische Gespreksvaardigheden
Het HBO-programma Agogische Gespreksvaardigheden leert je essentiële vaardigheden voor agogische hulpverlening. Leer communiceren met empathie en inzicht.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Corporate informatie
Met de MBO-module Corporate informatie ontwikkel je professionele zakelijke communicatievaardigheden en leer je content te presenteren die de doelgroep aanspreekt. Word een expert in websitebeheer en corporate informatie.
3 maanden Vanaf € 189,95 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Vakopleiding Life coach
Wil je Life Coach worden en mensen op een positieve manier motiveren het beste uit hun leven te halen? Een diploma haal je in 1 jaar. Meld je aan!
12 maanden Vanaf € 44,95 p/m
NLP
Wil je leren communiceren op een ander niveau? Volg de opleiding NLP en ontdek hoe onze gedachten en gevoelens werken. Volg nu gelijk de proefles!
6 maanden Vanaf € 69,95 p/m
Mindfulness
Behoefte om je te focussen op het nu? Volg de cursus Mindfulness en leer verschillende mindfulness oefeningen. Vraag nu de gratis studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 44,95 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Persoonlijke groei
Behoefte om jouw motivatie, assertiviteit en zelfvertrouwen te verhogen? Ontdek dan de cursus Persoonlijke groei van NTI. Vraag nu de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 74,95 p/m
Training Coachend leidinggeven
Deze 2-daagse training Coachend leidinggeven geeft je alle tools die jij als inspirerende leider nodig hebt om het maximale uit je team te halen.
Eenmalig Vanaf € 629,95
Training Effectief beïnvloeden
Deze 2-daagse training Effectief beïnvloeden leert je hoe jij anderen kunt overtuigen en welke tools je helpen om je invloed en sturing te vergroten.
Eenmalig Vanaf € 629,95
Life coach
Wil je jezelf leren om meer uit het leven te halen? Start dan met de NTI-cursus Life coach! Bij NTI studeer je flexibel en voordelig. Gratis studiegids?
6 maanden Vanaf € 84,95 p/m