Financiën en Makelaardij

17 opleidingen en cursussen gevonden in Financiën en Makelaardij
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (1) HBO Associate degrees (1) HBO-programma's (2) Volledige MBO-opleidingen (1) Beroepsopleidingen (11)

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Bedrijfskunde MER - Makelaardij nvao ook Klassikaal
Aan de slag als makelaar of taxateur? Start HBO Bachelor Bedrijfskunde MER – Makelaardij van NTI! Vraag nu de gratis studiegids aan.
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Financieel management nvao
Leer alles over het financiële reilen en zeilen van een organisatie met de Associate degree Financieel management van Hogeschool NTI. Start vandaag nog!
24 maanden Vanaf € 159,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Financieel management
Wil jij je op HBO-niveau ontwikkelen in het financieel management? Volg dan het korte HBO-programma Financieel management van NTI!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Marketing en accountability
Ben jij geïnteresseerd in het effect van marketing? Dan is het korte HBO-programma Marketing & accountability iets voor jou! Vraag de gratis gids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Financieel-administratief medewerker wettelijk erkend
Aan de slag op een financiële afdeling? Kies dan voor de MBO-opleiding Financieel-administratief medewerker van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 36,67 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Makelaar-taxateur o.z.
Ontwikkel je tot makelaar-taxateur met de NTI-opleiding. Leer professionele hulp bieden bij de (ver)koop van huizen en haal het officieel erkende diploma!
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 30,00 p/m
Wft Basis
Deze Wft basis module is een must voor elke financiële adviseur. Hiermee voldoe je snel aan de Wet op het financieel toezicht. Start vandaag nog!
2 of 6 maanden Vanaf € 45,00 p/m
Financieel Assistent
Wanneer je een goede functie binnen een afdeling financiële administratie ambieert, dan biedt de uitgebreide opleiding Financieel Assistent uitkomst!
6, 10 of 14 maanden Vanaf € 16,50 p/m
Assistent makelaar wonen
Specialiseer je vandaag nog als Assistent Makelaar Wonen en geef snel professionele hulp bij de aan- en verkoop van huizen. Snel en voordelig!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 48,75 p/m
Wft Schadeverzekeringen particulier
Met de cursus Wft Schadeverzekeringen particulier leer je alles op het gebied van schadeverzekeringen voor particulieren. Je kunt elke dag starten.
2 of 6 maanden Vanaf € 56,70 p/m
Toon nog 6 Beroepsopleidingen