Psychologie

Wat dacht je van een cursus Kinderpsychologie, een opleiding Coaching of een HBO Bachelor Toegepaste psychologie? Bij het NTI kun je psychologie studeren op alle niveaus. Je studeert flexibel, waar en wanneer jij wilt.  Bovendien kun je elke dag starten. Neem snel een kijkje bij de opleiding psychologie van jouw keuze!

80 opleidingen en cursussen gevonden in Psychologie
Snel naar: Masters (1) HBO Bachelor opleidingen (9) HBO-programma's (42) Losse modules (1) Beroepsopleidingen (6) Cursussen (14)

Masters

Studieduur Lesgeld
Master in Toegepaste psychologie voor professionals nvao
Psycholoog worden? Schrijf je in voor de Master Psychologie van NTI. Bij NTI kun jij psychologie studeren op jouw moment! Gratis Studiegids of Proefles?
24 maanden Vanaf € 249,00 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Toegepaste psychologie nvao ook Klassikaal
HBO Toegepaste Psychologie studeren in deeltijd? Bij NTI inhoudelijk beoordeeld als beste van heel Nederland! Studeer voor een erkend bachelordiploma.
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie voltijd nvao ook Klassikaal
Psycholoog worden? Schrijf je dan in voor de NTI HBO-opleiding Psychologie Voltijd. Bij NTI kun jij studeren op jouw moment. Gratis studiegids ontvangen?
48 maanden Vanaf € 259,50 p/m
HBO Bachelor Counseling nvao ook Klassikaal
Droom jij van een eigen counselingpraktijk? Dan is de Counseling opleiding van Hogeschool NTI perfect voor jou! Vraag snel onze gratis studiegids aan.
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Jeugd- en kinderpsychologie nvao ook Klassikaal
Studeer Kinder- en jeugdpsychologie bij Hogeschool NTI en behaal je Bachelor of Applied Psychology. Bekijk het studieprogramma en start vandaag nog!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao ook Klassikaal
Tijdens HBO Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid staat lichamelijke en geestelijke gezondheid centraal. Schrijf je nu in en begin morgen al!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
Toon nog 4 HBO Bachelor opleidingen

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Toegepaste psychologie
Ben jij geïnteresseerd in mensen en hun gedrag? Dan past het Korte HBO-programma Toegepaste psychologie bij jou!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Organisatiepsychologie
Wil jij meer leren over gedrag in organisaties? Volg dan het korte HBO-programma Organisatiepsychologie van NTI. Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Klinische psychologie
Wil jij meer leren over psychische stoornissen? Start dan het korte HBO-programma Klinische psychologie. Vraag de gratis studiegids aan!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Ontwikkelingspsychologie
Tijdens het korte HBO-programma Ontwikkelingspsychologie leer je over de ontwikkeling van baby tot en met adolescentie. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Coaching
Verder ontwikkelen in de psychologie? Kies voor kort hbo-programma Coaching. Duur is 6 maanden en geen vooropleiding vereist! Vraag de gids aan.
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Toon nog 37 HBO-programma's

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Psychologie
Wil je meer kennis over psychologie? Start dan met de MBO-module Psychologie en rond de opleiding in 8 maanden af! Je kunt elke dag starten!
8 maanden Vanaf € 72,38 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Coaching
Na de cursus Coaching kun jij aan de slag als een professioneel coach, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Bekijk het studieprogramma op de site!
6 maanden Vanaf € 68,90 p/m
Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen
Werk je als docent of jeugdwerker veel met jongeren en wil je je kennis uitbreiden? Leer problemen herkennen en oplossen met deze boeiende NTI-cursus!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 32,90 p/m
NLP
Succesvolle communicatie is aan te leren, het versterkt je relatie met mensen en het vergroot je zelfvertrouwen. Volg nu de opleiding NLP bij het NTI!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 28,13 p/m
Methodisch begeleiden van cliënten
Wil jij mensen begeleiden? Ervoor zorgen dat ze zelfstandig worden? Leer hoe je kinderen en volwassenen kunt begeleiden in deze korte cursus van NTI!
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m
Professioneel budgetcoach
Met de opleiding Budgetcoach leer jij anderen adviseren en coachen op financieel vlak. Na de opleiding kun je direct een eigen bedrijf starten. Lees meer!
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 39,23 p/m
Toon nog 1 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Kindercoach
Help jij kinderen graag op weg? Wil je aan de slag als counselor of jongerenbegeleider? Volg dan de opleiding Kindercoach van NTI. Begin vandaag nog!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 74,70 p/m
Praktische psychologie
Wil jij de mensen om je heen beter leren begrijpen? Volg de cursus Psychologie van het NTI. Deze praktijkgerichte cursus volg je waar en wanneer jij wilt!
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 16,20 p/m
Kinderpsychologie
Wil jij inzicht krijgen in het gedrag van kinderen? Volg dan de cursus Kinderpsychologie van het NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 21,90 p/m
Persoonlijke groei
Leer je persoonlijkheid kennen en ontdek hoe je de wereld bekijkt tijdens de leerzame cursus Persoonlijke groei. Voordelig en flexibel bij het NTI.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 52,60 p/m
Life coach
Wil je jezelf leren om meer uit het leven te halen? Start dan met de NTI-cursus Life coach! Bij NTI studeer je flexibel en voordelig. Gratis studiegids?
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 52,60 p/m
Toon nog 9 Cursussen