Psychologie

Wat dacht je van een cursus Kinderpsychologie, een opleiding Coaching of een HBO Bachelor Toegepaste psychologie? Bij het NTI kun je psychologie studeren op alle niveaus. Je studeert flexibel, waar en wanneer jij wilt.  Bovendien kun je elke dag starten. Neem snel een kijkje bij de opleiding psychologie van jouw keuze!

77 opleidingen en cursussen gevonden in Psychologie
Snel naar: Masters (1) HBO Bachelor opleidingen (9) HBO-programma's (11) Korte HBO-programma's (31) Losse modules (1) Beroepsopleidingen (5) Cursussen (12)

Masters

Studieduur Lesgeld
Master in Toegepaste psychologie voor professionals nvao
Psycholoog worden? Schrijf je in voor de Master Psychologie van NTI. Bij NTI kun jij psychologie studeren op jouw moment! Gratis Studiegids of Proefles?
24 maanden Vanaf € 249,00 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Toegepaste psychologie nvao ook Klassikaal
Wil jij HBO Toegepaste Psychologie studeren? Dat kan op jouw moment bij NTI! Waar en wanneer jij wilt. Wil je een gratis studiegids of proefles ontvangen?
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie voltijd nvao ook Klassikaal
Psycholoog worden? Schrijf je dan in voor de NTI HBO-opleiding Psychologie Voltijd. Bij NTI kun jij studeren op jouw moment. Gratis studiegids ontvangen?
48 maanden Vanaf € 259,50 p/m
HBO Bachelor Counseling nvao ook Klassikaal
Droom jij van een eigen counselingpraktijk? Dan is de Counseling opleiding van Hogeschool NTI perfect voor jou! Vraag snel onze gratis studiegids aan.
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Jeugd- en kinderpsychologie nvao ook Klassikaal
Studeer Kinder- en jeugdpsychologie bij Hogeschool NTI en behaal je Bachelor of Applied Psychology. Bekijk het studieprogramma en start vandaag nog!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao ook Klassikaal
Tijdens HBO Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid staat lichamelijke en geestelijke gezondheid centraal. Schrijf je nu in en begin morgen al!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
Toon nog 4 HBO Bachelor opleidingen

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Toegepaste psychologie
Ben jij geïnteresseerd in mensen en hun gedrag? Dan past het HBO-programma Toegepaste psychologie bij jou!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Coaching
Verder ontwikkelen in de psychologie? Kies voor hbo-programma Coaching. Duur is 6 maanden en geen vooropleiding vereist! Vraag de gids aan.
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Coaching, counseling en diagnostiek
Tijdens het hbo-programma Coaching, counseling en diagnostiek komt onder andere gesprekstechnieken, conflicthantering en loopbaanbegeleiding aan bod.
12 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Methodisch werken in Counseling
Wil jij je counseling nog beter afstemmen op je cliënten? Dan is het korte HBO-programma Methodisch werken in de Counseling echt iets voor jou!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Signaleren in counseling
Het korte HBO-programma Signaleren in counseling gaat in op de eerste stappen van het hulpverleningsproces. Start vandaag nog! Incl. vakliteratuur
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Toon nog 6 HBO-programma's

Korte HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
Kort HBO-programma Organisatiepsychologie
Wil jij meer leren over gedrag in organisaties? Volg dan het korte HBO-programma Organisatiepsychologie van NTI. Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Klinische psychologie
Wil jij meer leren over psychische stoornissen? Start dan het korte HBO-programma Klinische psychologie. Vraag de gratis studiegids aan!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Ontwikkelingspsychologie
Tijdens het korte HBO-programma Ontwikkelingspsychologie leer je over de ontwikkeling van baby tot en met adolescentie. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Counseling en diversiteit Nieuw
Geïnteresseerd in hoe je mensen met verschillende achtergronden coacht? Start dan het korte hbo-programma (3 maanden) Counseling en diversiteit – NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Basismethodiek counseling
Heb jij je altijd al willen verdiepen in de basismethodiek van counseling? Dan is de HBO-module Basismethodiek counseling echt iets voor jou! | NTI
3 maanden Vanaf € 131,90 p/m
Toon nog 26 Korte HBO-programma's

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Psychologie
Wil je meer kennis over psychologie? Start dan met de MBO-module Psychologie en rond de opleiding in 8 maanden af! Je kunt elke dag starten!
8 maanden Vanaf € 72,38 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Coaching
Na de cursus Coaching kun jij aan de slag als een professioneel coach, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Bekijk het studieprogramma op de site!
6 maanden Vanaf € 65,67 p/m
Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen
Werk je als docent of jeugdwerker veel met jongeren en wil je je kennis uitbreiden? Leer problemen herkennen en oplossen met deze boeiende NTI-cursus!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 32,45 p/m
NLP
Succesvolle communicatie is aan te leren, het versterkt je relatie met mensen en het vergroot je zelfvertrouwen. Volg nu de opleiding NLP bij het NTI!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 38,25 p/m
Professioneel budgetcoach
Met de opleiding Budgetcoach leer jij anderen adviseren en coachen op financieel vlak. Na de opleiding kun je direct een eigen bedrijf starten. Lees meer!
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 53,57 p/m
Professioneel life coach
Met de Life coach opleiding kun jij anderen begeleiden en adviseren. Je kunt direct na de opleiding Life coach je eigen praktijk starten. Start vandaag!
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 41,07 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Kindercoach
Help jij kinderen graag op weg? Volg dan de opleiding Kindercoach van het NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 74,75 p/m
Praktische psychologie
Wil jij de mensen om je heen beter leren begrijpen? Volg de cursus Psychologie van het NTI. Deze praktijkgerichte cursus volg je waar en wanneer jij wilt!
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 14,88 p/m
Kinderpsychologie
Wil jij inzicht krijgen in het gedrag van kinderen? Volg dan de cursus Kinderpsychologie van het NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 19,90 p/m
Persoonlijke groei
Leer je persoonlijkheid kennen en ontdek hoe je de wereld bekijkt tijdens de leerzame cursus Persoonlijke groei. Voordelig en gemakkelijk bij het NTI.
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 20,43 p/m
Cultuurpsychologie
Fascineren cultuurverschillen je? De NTI-cursus Cultuurpsychologie is net zo veelzijdig en leerzaam als de verschillende culturen die je tegenkomt!
6 maanden Vanaf € 39,60 p/m
Toon nog 7 Cursussen