Talen en Taalvaardigheid

Jij wilt je taalvaardigheid ontwikkelen of een taal leren? Voor een taalcursus ben je bij NTI aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod opleidingen op het gebied van talen en taalvaardigheid. Je kunt bij ons studeren op jouw manier: waar en wanneer jij wilt.  Je kunt elk moment starten met je taalcursus. Begin vandaag nog!

51 opleidingen en cursussen gevonden in Talen en Taalvaardigheid
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (1) HBO-programma's (4) Losse modules (2) MBO Keuzedelen (1) Beroepsopleidingen (11) Talen (30) Staatsexamens (2)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Journalistiek nvao
Opleiding HBO Journalistiek studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 234,95 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Effectief communiceren
HBO Programma Effectief communiceren studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Journalistiek
Met dit korte programma op hbo-niveau leer je journalistiek schrijven, interviewen en meer. Voor iedereen die zich wil verdiepen in HBO Journalistiek.
12 maanden Vanaf € 269,95 p/m
HBO-programma European cultures
HBO Programma European cultures studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Crossmediaal publiceren
Leer in 6 maanden een journalistiek verhaal te vertellen, het stuk te publiceren en de juiste media te selecteren. Start vandaag en studeer in jouw tempo!
6 maanden Vanaf € 269,95 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Nederlands 3F
Wil jij jouw Nederlands naar een hoger niveau brengen? Bij NTI is de MBO Module Nederlands 3F geheel kosteloos te volgen met het STAP-budget!
3 maanden Vanaf € 89,95 p/m
MBO-module Nederlands 2F
MBO Module Nederlands 2F studeren in deeltijd? De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op MBO-niveau te verdiepen.
3 maanden Vanaf € 100,00 p/m

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Specialist leesbevordering
Met dit erkende keuzedeel help je kinderen van 0 tot 12 jaar in hun leesontwikkeling. Maak kinderen enthousiast over lezen! Haal in 3 mnd. je certificaat.
3 maanden Vanaf € 224,95 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Zakelijke communicatie Engels
Jezelf zakelijk uitdrukken in het Engels wordt een piece of cake. Met de cursus Zakelijke Communicatie Engels leer je dit al in 6 maanden. Schrijf je in!
6 maanden Vanaf € 49,95 p/m
Zakelijke communicatie Duits
Heb je veel Duitse relaties? Leer in deze cursus zakelijk Duits spreken en schrijven en krijg meer kennis over de Duitse cultuur. Vraag de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 49,95 p/m
Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels
Met de spoedcursus Zakelijke communicatie Engels leer je engels te spreken op een hoger en zakelijk niveau binnen 2 maanden. Bekijk nu de proefles!
2 maanden Vanaf € 134,95 p/m
Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits
Spoedcursus Duits Zakelijke communicatie volgen? Haal binnen één of twee maanden al een officieel certificaat van NTI.
2 maanden Vanaf € 109,95 p/m
Zakelijke communicatie Frans
Heb je behoefte aan extra kennis op het gebied van Franstalige zakelijke communicatie? Kies dan voor NTI en verbeter je vaardigheden in enkele maanden!
6 maanden Vanaf € 49,95 p/m
Toon nog 6  Beroepsopleidingen

Talen

Studieduur Lesgeld
Nederlands als tweede taal (NT2)
Wil je in Nederland werken of studeren? Bij NTI is de taalcursus Nederlands als tweede taal (NT2) geheel kosteloos te volgen met het STAP-budget!
6 maanden Vanaf € 84,95 p/m
Nederlands foutloos schrijven en spreken
Wil jij foutloos Nederlands leren spreken en schrijven? Bij NTI is deze taalcursus geheel kosteloos te volgen met het STAP-budget!
8 maanden Vanaf € 29,95 p/m
Nederlands voor anderstaligen
Wil je Nederlands leren spreken op basisniveau? Bij NTI is de taalcursus Nederlands voor anderstaligen geheel kosteloos te volgen met het STAP-budget!
6 maanden Vanaf € 69,95 p/m
Spaans voor beginners
Wil jij graag Spaans leren? In 8 maanden heb jij de basis onder de knie en ontvang je een internationaal erkend diploma. Benieuwd? Doe snel de proefles!
8 maanden Vanaf € 34,95 p/m
Duits voor beginners
Wil jij in korte tijd Duits leren voor beginners? Tijdens de cursus Duits voor beginners leren je de basisbeginselen van de Duitste taal. Doe de proefles!
12 maanden Vanaf € 24,95 p/m
Toon nog 25  Talen

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
VWO Engels
De VWO Engels cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 79,95 p/m
HAVO Engels
De HAVO Engels cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 84,95 p/m