Talen en Taalvaardigheid

Jij wilt je taalvaardigheid ontwikkelen of een taal leren? Voor een taalcursus ben je bij NTI aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod opleidingen op het gebied van talen en taalvaardigheid. Je kunt bij ons studeren op jouw manier: waar en wanneer jij wilt.  Je kunt elk moment starten met je taalcursus. Begin vandaag nog!

56 opleidingen en cursussen gevonden in Talen en Taalvaardigheid
Snel naar: HBO-programma's (1) Losse modules (3) MBO Keuzedelen (4) Beroepsopleidingen (4) Talen (42) Staatsexamens (2)

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Professional English
HBO Programma Professional English studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt op hbo-niveau bij NTI en haal een waardevol certificaat.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Nederlands 3F
Wil jij je beheersing van het Nederlands naar een hoger niveau brengen? Volg dan de MBO-module Nederlands 3F! Start op jouw moment.
3 maanden Vanaf € 109,95 p/m
MBO-module Nederlands 2F
MBO Module Nederlands 2F studeren in deeltijd? De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op MBO-niveau te verdiepen.
3 maanden Vanaf € 129,95 p/m
MBO-module Zakelijk Engels
Ontwikkel je zakelijk Engels met de MBO-module Zakelijk Engels en versterk je professionele communicatievaardigheden. Leer effectief communiceren in vakgerelateerde situaties!
3 maanden Vanaf € 109,95 p/m

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Engels in het beroepsonderwijs A1/A2
Wil jij in korte tijd Engels leren? Met het erkende keuzedeel Engels in het beroepsonderwijs A1/A2 leer je de basis van de Engelse taal.
3 maanden Vanaf € 84,95 p/m
MBO Keuzedeel Spaans in het beroepsonderwijs A1/A2
Wil jij in korte tijd Spaans leren? Met het erkende keuzedeel Spaans in het beroepsonderwijs A1/A2 leer je de basis van de Spaanse taal.
3 maanden Vanaf € 84,95 p/m
MBO Keuzedeel Specialist leesbevordering
Met dit erkende keuzedeel help je kinderen van 0 tot 12 jaar in hun leesontwikkeling. Maak kinderen enthousiast over lezen! Haal in 3 mnd. je certificaat.
3 maanden Vanaf € 269,95 p/m
MBO Keuzedeel Duits in het beroepsonderwijs A1/A2
Wil jij in korte tijd Duits leren? Met het erkende keuzedeel Duits in het beroepsonderwijs A1/A2 leer je de basis van de Duitse taal.
3 maanden Vanaf € 84,95 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Online gespreksvoering
Online gesprekken voeren is een kunst en uitdaging. Met de korte opleiding Online gespreksvoering leer jij hoe het moet! Starten kan iedere dag.
3 maanden Vanaf € 219,95 p/m
Schriftelijke Communicatie Nederlands (SCN)
Cursus Schriftelijke Communicatie Nederlands (SCN) leidt je op voor het officieel erkende Associatie-diploma. Studeer op je eigen tempo. Lees meer.
5 maanden Vanaf € 79,95 p/m
Zakelijk schrijven
Met de leerzame en leuke cursus Zakelijk Schrijven van het NTI leer je veel tips en trucs zodat je snel goede en zakelijke teksten kan schrijven.
10 maanden Vanaf € 49,95 p/m
SEO-copywriting Vernieuwd
Wil je pakkende webteksten leren schrijven en deze kunnen optimaliseren voor zoekmachines? Start vandaag nog met de opleiding SEO-copywriting!
6 maanden Vanaf € 84,95 p/m

Talen

Studieduur Lesgeld
Nederlands als tweede taal (NT2)
Spreek je de taal al een beetje maar wil je nog meer Nederlands leren? De cursus doe je in 6 maanden en bereid je voor op je NT2 examen. Start direct!
6 maanden Vanaf € 109,95 p/m
Nederlands foutloos schrijven en spreken
Wil je graag meer taalinzicht krijgen? Met de cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken verbeter je jouw taalgebruik en spelling. Doe een proefles!
12 maanden Vanaf € 36,95 p/m
Nederlands voor anderstaligen
Leer Nederlands lezen, schrijven, luisteren en spreken binnen 6 maanden. Een goede voorbereiding op het inburgeringsexamen. Vraag de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 84,95 p/m
Spaans voor beginners
Wil jij graag Spaans leren? In 8 maanden heb jij de basis onder de knie en ontvang je een internationaal erkend diploma. Benieuwd? Doe snel de proefles!
8 maanden Vanaf € 46,95 p/m
Engels voor beginners
In de Cursus Engels voor beginners leer je op A1 of A2 niveau Engels spreken, lezen en schrijven. Je hebt geen voorkennis nodig. Volg snel de proefles!
8 maanden Vanaf € 46,95 p/m
Toon nog 37  Talen

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
HAVO Engels
De HAVO Engels cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 94,95 p/m
VWO Engels
De VWO Engels cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 89,95 p/m