Talen en Taalvaardigheid

Jij wilt je taalvaardigheid ontwikkelen of een taal leren? Voor een taalcursus ben je bij NTI aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod opleidingen op het gebied van talen en taalvaardigheid. Je kunt bij ons studeren op jouw manier: waar en wanneer jij wilt.  Je kunt elk moment starten met je taalcursus. Begin vandaag nog!

58 opleidingen en cursussen gevonden in Talen en Taalvaardigheid
Snel naar: HBO-programma's (2) Losse modules (3) MBO Keuzedelen (4) Beroepsopleidingen (12) Talen (35) Staatsexamens (2)

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Professional English
HBO Programma Professional English studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt op hbo-niveau bij NTI en haal een waardevol certificaat.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Journalistiek
Met dit korte programma op hbo-niveau leer je journalistiek schrijven, interviewen en meer. Voor iedereen die zich wil verdiepen in HBO Journalistiek.
12 maanden Vanaf € 284,95 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Nederlands 3F
Wil jij jouw Nederlands naar een hoger niveau brengen? Bij NTI is de MBO Module Nederlands 3F geheel kosteloos te volgen met het STAP-budget!
3 maanden Vanaf € 89,95 p/m
MBO-module Zakelijk Engels
Ontwikkel je zakelijk Engels met de MBO-module Zakelijk Engels en versterk je professionele communicatievaardigheden. Leer effectief communiceren in vakgerelateerde situaties!
3 maanden Vanaf € 89,95 p/m
MBO-module Nederlands 2F
MBO Module Nederlands 2F studeren in deeltijd? De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op MBO-niveau te verdiepen.
3 maanden Vanaf € 109,95 p/m

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Duits in het beroepsonderwijs A1/A2
Wil jij in korte tijd Duits leren? Met het erkende keuzedeel Duits in het beroepsonderwijs A1/A2 leer je de basis van de Duitse taal.
3 maanden Vanaf € 69,95 p/m
MBO Keuzedeel Engels in het beroepsonderwijs A1/A2
Wil jij in korte tijd Engels leren? Met het erkende keuzedeel Engels in het beroepsonderwijs A1/A2 leer je de basis van de Engelse taal.
3 maanden Vanaf € 69,95 p/m
MBO Keuzedeel Spaans in het beroepsonderwijs A1/A2
Wil jij in korte tijd Spaans leren? Met het erkende keuzedeel Spaans in het beroepsonderwijs A1/A2 leer je de basis van de Spaanse taal.
3 maanden Vanaf € 69,95 p/m
MBO Keuzedeel Specialist leesbevordering
Met dit erkende keuzedeel help je kinderen van 0 tot 12 jaar in hun leesontwikkeling. Maak kinderen enthousiast over lezen! Haal in 3 mnd. je certificaat.
3 maanden Vanaf € 234,95 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Online gespreksvoering
Online gesprekken voeren is een kunst en uitdaging. Met de korte opleiding Online gespreksvoering leer jij hoe het moet! Starten kan iedere dag.
3 maanden Vanaf € 209,95 p/m
SEO-copywriting
Start nu de SEO-copywriting cursus en leer pakkende webteksten schrijven en verhoog de vindbaarheid van teksten met Zoekmachine Optimalisatie (SEO).
6 maanden Vanaf € 69,95 p/m
Zakelijke communicatie Frans
Heb je behoefte aan extra kennis op het gebied van Franstalige zakelijke communicatie? Kies dan voor NTI en verbeter je vaardigheden in enkele maanden!
6 maanden Vanaf € 54,95 p/m
Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans
Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans volgen? Haal binnen één of twee maanden al een officieel certificaat van NTI.
2 maanden Vanaf € 144,95 p/m
Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits
Spoedcursus Duits Zakelijke communicatie volgen? Haal binnen één of twee maanden al een officieel certificaat van NTI.
2 maanden Vanaf € 114,95 p/m
Toon nog 7  Beroepsopleidingen

Talen

Studieduur Lesgeld
Nederlands foutloos schrijven en spreken
Wil je graag meer taalinzicht krijgen? Met de cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken verbeter je jouw taalgebruik en spelling. Doe een proefles!
12 maanden Vanaf € 47,95 p/m
Nederlands als tweede taal (NT2)
Spreek je de taal al een beetje maar wil je nog meer Nederlands leren? De cursus doe je in 6 maanden en bereid je voor op je NT2 examen. Start direct!
6 maanden Vanaf € 89,95 p/m
Nederlands B1
Met de cursus Nederlands B1 duik je in de spelling- en grammaticaregels, ga je aan de slag met brieven, mails, presentaties en verbeter je jouw Nederlands.
12 maanden Vanaf € 36,95 p/m
Spaans B1
Zie jij je toekomst bij een Spaanse- of internationale organisatie? Met deze cursus Spaans B1 breng je jouw Spaans in korte tijd op het vereiste niveau.
12 maanden Vanaf € 26,95 p/m
Spaans voor gevorderden
Wil je nog beter Spaans leren spreken? Nergens kan dat beter dan met de uitgebreide taalcursus Spaans voor gevorderden van het NTI.
12 maanden Vanaf € 26,95 p/m
Toon nog 30  Talen

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
HAVO Engels
De HAVO Engels cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 89,95 p/m
VWO Engels
De VWO Engels cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 84,95 p/m