Voeding, Gezondheid en Sport

Voeding, gezondheid en sport staan de laatste jaren volop in de belangstelling. Het is daarom een goede keus om bij het NTI een sportopleiding of een opleiding voeding te volgen. Wij bieden je de keuze uit opleidingen op alle niveaus: van cursus tot volledige hbo-opleiding. Bij ons volg je je sportopleiding of opleiding voeding op jouw manier: waar en wanneer jij wilt.

37 opleidingen en cursussen gevonden in Voeding, Gezondheid en Sport
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (2) HBO-programma's (21) HBO 21+ toets (1) Losse modules (1) Beroepsopleidingen (10) Cursussen (2)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao
Wil jij een voedingsdeskundige worden? Dat kan binnen 3 jaar met de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Nieuwsgierig? Vraag een studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 249,95 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao
Opleiding HBO Psychologie en gezondheid studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 209,95 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Voedingsleer
Met het HBO-programma Voedingsleer verdiep jij je in voeding en maak jij het jouw missie een gezonde levensstijl te promoten en anderen te inspireren.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Coaching en gedragsbeïnvloeding
Met het HBO-programma Coaching en gedragsbeïnvloeding ontwikkel je de essentiële vaardigheden om anderen te begeleiden naar persoonlijk en professioneel succes.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Voedingsleer en psychologie
Met het HBO-programma Voedingsleer en psychologie duik je in de wereld van psychologie en ontdek de essentiële principes van voedingsleer.
6 maanden Vanaf € 239,95 p/m
HBO-programma Psychologie en voeding
HBO Psychologie en Voeding: Leer over de psychologische oorzaken van eetproblemen. Af te ronden in 3 maanden. Iets voor jou? Vraag de gratis gids aan!
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Inleiding Voeding en diëtetiek
Met deze korte opleiding (6 mnd) op hbo-niveau leer je over voedings- en levensmiddelenleer, het beroepsveld van een diëtist en meer. Studiegids ontvangen?
9 maanden Vanaf € 284,95 p/m
Toon nog 16  HBO-programma's

HBO 21+ toets

Studieduur Lesgeld
HBO 21+ toets
Niet de juiste diploma’s om een hbo-opleiding te starten, wel ouder dan 21? Haal de 21+ toets en je kunt direct starten met een hbo-opleiding van NTI.
Eenmalig Vanaf € 84,95

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Gezondheidscoach
Tijdens de MBO-module Gezondheidscoach ontdek je het veelzijdige vak van gezondheidscoach en leer alles over gezondheidsrisico's, voeding en het omgaan met ziektebeelden.
6 maanden Vanaf € 129,95 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Vakopleiding Sportmasseur
Liggen jouw ambities bij sport en het verzorgen van mensen? Volg de opleiding Sportmassage en behaal het erkende NGS-diploma. Doe de proefles!
16 maanden Vanaf € 74,95 p/m
Vakopleiding Gewichtsconsulent
Wil je graag anderen helpen en gewichtsconsulent worden? Volg de vakopleiding Gewichtsconsulent en leer alles over gezonde voeding. Doe de proefles!
12 maanden Vanaf € 49,95 p/m
Basisopleiding Fitnessinstructeur
Heb je altijd al in een sportschool willen werken? Dan is Fitness instructeur opleiding de perfecte basis voor een carrière als fitness instructeur.
6 maanden Vanaf € 49,95 p/m
Medische basiskennis voor counselors
Krijg in de opleiding Medische Basiskennis voor Counselors een totaaloverzicht van het menselijk lichaam. Zorg dat je beschikt over de noodzakelijke kennis en start direct!
3 maanden Vanaf € 179,95 p/m
Basis Medische Vakken
Werk aan je medische basiskennis zodat je goed voorbereid in de gezondheidszorg aan de slag kunt. Schrijf je nu in voor de opleiding Basis Medische Vakken.
12 maanden Vanaf € 47,95 p/m
Toon nog 5  Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Voedingsleer
Wil jij je verdiepen in (gezonde) voeding en alles over visies hierop? Kies dan voor de cursus Voedingsleer bij NTI. Vraag nu de gratis studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 84,95 p/m
Gezonde voeding
Met de opleiding Gezonde Voeding leer je alles over de relatie tussen je lichaam en voeding. Bepaal zelf je studietempo. Vraag vandaag de gids nog aan!
5 maanden Vanaf € 69,95 p/m