Voeding, Gezondheid en Sport

Voeding, gezondheid en sport staan de laatste jaren volop in de belangstelling. Het is daarom een goede keus om bij het NTI een sportopleiding of een opleiding voeding te volgen. Wij bieden je de keuze uit opleidingen op alle niveaus: van cursus tot volledige hbo-opleiding. Bij ons volg je je sportopleiding of opleiding voeding op jouw manier: waar en wanneer jij wilt.

42 opleidingen en cursussen gevonden in Voeding, Gezondheid en Sport
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (3) HBO-programma's (18) Beroepsopleidingen (13) Cursussen (5) Staatsexamens (2)

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao ook Klassikaal
Wil jij Voeding en diëtetiek deeltijd volgen? Bij NTI bepaal je zelf wanneer en waar je studeert met HBO Voeding en diëtetiek. Vraag de gids aan!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao ook Klassikaal
Tijdens HBO Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid staat lichamelijke en geestelijke gezondheid centraal. Schrijf je nu in en begin morgen al!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Sportmanagement nvao
Denken én doen? Ga werken als sportmanager! Iets voor jou? Volg de HBO Bachelor Sportmanagement bij NTI. Vraag nu de gratis studiegids aan.
48 maanden Vanaf € 179,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Lifestyle coach
In dit korte HBO-programma (8 mnd) leer jij mensen coachen gezonder te leven. Alles over voeding & voorlichting, psychologie, gesprekstechnieken én meer.
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Voeding en diëtetiek
Kort HBO-programma Voeding en diëtetiek: leer in 6 maanden de basisbeginselen van het vakgebied voeding en dietiek. Je hebt geen vooropleiding nodig!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Manager in de sport Nieuw
Wil jij je in korte tijd verdiepen in sportbeleid, sportmarketing én sport & strategie? Start dan het korte hbo-programma: Manager in de sport – NTI
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Gezondheidspsychologie
Ben jij geïnteresseerd in (on)gezond gedrag en de oorzaken en
consequenties ervan? Volg het korte HBO-programma Gezondheidspsychologie van NTI!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Gezonde voeding en leefstijl
Ben jij geïnteresseerd in gezonde voeding en een bewuste levensstijl? Start dan het korte hbo-programma Gezonde voeding en leefstijl (3 maanden) – NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Toon nog 13 HBO-programma's

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Vakopleiding Gewichtsconsulent
Aan de slag als erkend en succesvol gewichtsconsulent? Volg dan de opleiding Gewichtsconsulent bij NTI. Start en studeer op jouw moment.
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 35,04 p/m
AALO Fitness Docent
Met deze opleiding word je AALO Fitness Docent. De opleiding wordt afgesloten met een erkend AALO examen. Inclusief 3 praktijkdagen en examen.
6 of 10 maanden Vanaf € 52,38 p/m
Vakopleiding Sportmasseur
De Sportmassage-opleiding maakt van jou een professioneel sportmasseur met een officieel erkend diploma. Schrijf je vandaag in en start morgen!
12, 16 of 20 maanden Vanaf € 37,08 p/m
Medische Terminologie
Heb je een passie voor de medische wereld? Start dan met de NTI-opleiding Medische Terminologie en leer de vaktaal van artsen en verpleegkundigen.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 23,80 p/m
Schoolcounseling
De opleiding Schoolcounseling van NTI volg je naast een baan en druk sociaal leven. Studeer snel en flexibel met veel persoonlijk contact.
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 68,85 p/m
Toon nog 8 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Voedingsleer
Wil jij je verdiepen in (gezonde) voeding en de verschillende visies hierop? Kies dan voor de cursus Voedingsleer van NTI. Begin vandaag al!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 50,63 p/m
Massage
De benodigde massagetechnieken krijg je tijdens deze cursus Massage snel en eenvoudig onder de knie. Van warming-up tot nazorg. Inclusief leuke praktijkdag!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 26,98 p/m
Gezond en fit
Wil je de kwaliteit van je leven verbeteren? Start dan vandaag nog met de cursus Gezond en fit van het NTI. Geestelijk en lichamelijk in topconditie!
3 of 6 maanden Vanaf € 32,25 p/m
Gezonde voeding
Met de opleiding Gezonde Voeding leer je alles over de relatie tussen je lichaam en voeding. Bepaal zelf je studietempo. Vraag vandaag de gids nog aan!
2, 5 of 8 maanden Vanaf € 37,13 p/m
Mediteren
Ben je geïnteresseerd in mediteren of wil je meer rust in je leven? Dan is de cursus Mediteren van NTI iets voor jou! Schrijf je vandaag in. Start direct.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 25,60 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
HAVO Biologie
Volg nu de HAVO Biologie cursus bij het NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
VWO Biologie
Volg nu de VWO Biologie cursus bij het NTI en haal je VWO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m