Voeding, Gezondheid en Sport

Voeding, gezondheid en sport staan de laatste jaren volop in de belangstelling. Het is daarom een goede keus om bij het NTI een sportopleiding of een opleiding voeding te volgen. Wij bieden je de keuze uit opleidingen op alle niveaus: van cursus tot volledige hbo-opleiding. Bij ons volg je je sportopleiding of opleiding voeding op jouw manier: waar en wanneer jij wilt.

24 opleidingen en cursussen gevonden in Voeding, Gezondheid en Sport
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (3) HBO-programma's (4) Beroepsopleidingen (11) Cursussen (5)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao Vernieuwd ook Klassikaal
Wil jij HBO Voeding en Diëtetiek deeltijd volgen? Bij NTI bepaal je je eigen studietempo. Haal een erkend diploma en word professioneel voedingsdeskundige!
36 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao ook Klassikaal
Tijdens HBO Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid staat lichamelijke en geestelijke gezondheid centraal. Schrijf je nu in en begin morgen al!
36 maanden Vanaf € 150,00 p/m
HBO Bachelor Sportmanagement nvao
Denken én doen? Ga werken als sportmanager! Iets voor jou? Volg de HBO Bachelor Sportmanagement bij NTI. Vraag nu de gratis studiegids aan.
48 maanden Vanaf € 185,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Inleiding Voeding en diëtetiek Nieuw
Met deze korte opleiding (6 mnd) op hbo-niveau leer je over voedings- en levensmiddelenleer, het beroepsveld van een diëtist en meer. Studiegids ontvangen?
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Manager in de sport
Wil jij je in korte tijd verdiepen in sportbeleid, sportmarketing én sport & strategie? Start dan het korte hbo-programma: Manager in de sport – NTI
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Gezondheidspsychologie
Ben jij geïnteresseerd in (on)gezond gedrag en de oorzaken en_x000D__x000D_ consequenties ervan? Volg het HBO-programma Gezondheidspsychologie van NTI! _x000D__x000D_
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Levensmiddelenleer Nieuw
Ben jij geïnteresseerd in voeding en diëtetiek en het beoordelen van levensmiddelen? Leer in 3 maanden levensmiddelen kennen en mensen hierover adviseren.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Vakopleiding Gewichtsconsulent
Met de opleiding Gewichtsconsulent kun jij aan de slag als erkend en succesvol gewichtsconsulent! Leer over gezonde voeding, coachen en ondernemen.
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 36,88 p/m
Vakopleiding Sportmasseur
De Sportmassage-opleiding maakt van jou een professioneel sportmasseur met een officieel erkend diploma. Schrijf je vandaag in en start morgen!
12, 16 of 20 maanden Vanaf € 38,25 p/m
Medische Terminologie
Heb je een passie voor de medische wereld? Start dan met de NTI-opleiding Medische Terminologie en leer de vaktaal van artsen en verpleegkundigen.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 24,63 p/m
Basis Medische Vakken
Wil je in de nabije toekomst in de gezondheidszorg aan de slag? Schrijf je dan nu in voor de interessante NTI-opleiding Basis Medische Vakken.
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 29,25 p/m
Basisopleiding Fitnessinstructeur
Heb je altijd al in een sportschool willen werken? De opleiding Fitness instructeur is de perfecte basis voor een carrière als fitness instructeur.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 33,50 p/m
Toon nog 6 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Voedingsleer
Wil jij je verdiepen in (gezonde) voeding en de verschillende visies hierop? Kies dan voor de cursus Voedingsleer van NTI. Begin vandaag al!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 52,25 p/m
Massage
Tijdens de cursus Massage krijg je de benodigde massagetechnieken snel en eenvoudig onder de knie. Van warming-up tot nazorg. Inclusief leuke praktijkdag!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 27,88 p/m
Gezond en fit
Wil je de kwaliteit van je leven verbeteren? Start dan vandaag nog met de cursus Gezond en fit van het NTI. Geestelijk en lichamelijk in topconditie!
3 of 6 maanden Vanaf € 33,25 p/m
Gezonde voeding
Met de opleiding Gezonde Voeding leer je alles over de relatie tussen je lichaam en voeding. Bepaal zelf je studietempo. Vraag vandaag de gids nog aan!
2, 5 of 8 maanden Vanaf € 38,25 p/m
Mediteren
Ben je geïnteresseerd in mediteren of wil je meer rust in je leven? Dan is de cursus Mediteren van NTI iets voor jou! Schrijf je vandaag in. Start direct.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 26,38 p/m