Veiligheid en Security

12 opleidingen en cursussen gevonden in Veiligheid en Security
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (1) HBO-programma's (2) Volledige MBO-opleidingen (2) Brancheopleidingen (3) Beroepsopleidingen (3)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Integrale veiligheid nvao ook Klassikaal
Wil jij bijdragen aan een veiligere samenleving? Schrijf je dan vandaag nog in voor de opleiding HBO Integrale veiligheid van Hogeschool NTI!
36 maanden Vanaf € 170,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Inleiding Integrale veiligheid
Een eerste kennismaking met de hbo-opleiding Integrale Veiligheid. Studeer in je eigen tempo en behaal in 6 maanden je certificaat. Gratis studiegids?
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Integraal veiligheidsbeleid en veiligheidsbeleving
Leer in 3 maanden integraal veiligheidsbeleid ontwikkelen. Je kijkt naar de invloed van veiligheidsbeleving op het gedrag van mensen. Studiegids ontvangen?
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Beveiliger wettelijk erkend
Als beveiliger zorg jij ervoor dat mensen zich veilig voelen. Wil je gevaarlijke situaties helpen voorkomen? Kies dan voor de opleiding Beveiliger!
12 of 20 maanden Vanaf € 31,50 p/m
MBO Coördinator beveiliging wettelijk erkend
Mbo-opleiding Coördinator beveiliging van het NTI: een leidinggevende functie in de beveiliging! Schrijf je nu en profiteer van aantrekkelijke kortingen.
9, 12 of 18 maanden Vanaf € 42,19 p/m

Brancheopleidingen

Studieduur Lesgeld
Certificaat Beveiliging C
Doorgroeien in je werk als beveiliger? De vakopleiding bereidt je voor op de SVPB-examens Coördinator beveiliging. Je leert alle benodigde vakkennis.
6 maanden Vanaf € 62,63 p/m
Brancheopleiding Particulier onderzoeker
Wil jij discreet en integer onderzoek leren doen? Dan is de opleiding Particulier onderzoeker echt iets voor jou! Bij NTI studeer je op jouw manier.
12 maanden Vanaf € 45,00 p/m
Certificaat Beveiliging B
De cursus certificaat Beveiliging B leert je alle vakkennis. Start met deze theoretische opleiding en behaal binnen 6 maanden het certificaat.
6 maanden Vanaf € 50,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Buitengewoon Opsporingsambtenaar Vernieuwd
Wil je buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) worden? Start nu met de boeiende opleiding tot Buitengewoon Opsporingsambtenaar en haal het officiële diploma!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 29,63 p/m
Horecaportier
Wil je graag horecaportier worden bij bijvoorbeeld een discotheek, kroeg of café? Begin dan vandaag nog met de opleiding tot horecaportier bij het NTI!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 32,13 p/m
Agressietraining
Hoe voorkom je agressiviteit en hoe ga je met agressie om? Dit leer je in 3 maanden in de cursus Omgaan met agressie van NTI.
3 maanden Vanaf € 61,88 p/m