Zorg en Welzijn

Ben je op zoek naar een opleiding zorg en welzijn? Hieronder vind je alle opleidingen en cursussen in de zorg die wij bij NTI aanbieden: van een beroepsopleiding Gewichtsconsulent tot een HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Je kunt onze opleidingen in de zorg volgen waar en wanneer jij wilt.  Kies jouw opleiding zorg en welzijn!

60 opleidingen en cursussen gevonden in Zorg en Welzijn
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (5) HBO Associate degrees (1) HBO-programma's (14) Volledige MBO-opleidingen (12) Basisopleidingen (9) Brancheopleidingen (1) Kort MBO (2) Beroepsopleidingen (6) Cursussen (2)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao ook Klassikaal
Opleiding HBO Voeding en Dietetiek studeren in deeltijd? Bij NTI kan je op elk moment beginnen! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO Bachelor Management in de zorg nvao
Ben jij (aankomend) manager in de zorg- en welzijnssector en wil je je ontwikkelen tot HBO Bachelor? Dan is HBO Management in de zorg iets voor jou!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Jeugdzorgwerker nvao ook Klassikaal
HBO SPH - Jeugdzorgwerker: nu tot €10.000 korting bij NTI! Word opgeleid tot een professional in de jeugdzorg & haal je erkende Bachelor of Social Work.
48 maanden Vanaf € 55,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao ook Klassikaal
Tijdens HBO Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid staat lichamelijke en geestelijke gezondheid centraal. Schrijf je nu in en begin morgen al!
36 maanden Vanaf € 150,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - E-mental health nvao ook Klassikaal
Er is steeds meer vraag naar E-health. Behaal je erkende HBO Bachelordiploma bij NTI en help mensen op afstand. Je studeert in je eigen tempo.
36 maanden Vanaf € 150,00 p/m

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Management in de zorg nvao
Wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot een manager met een sterke focus op de zorg? Start dan de Associate degree Management in de Zorg van NTI.
24 maanden Vanaf € 205,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Fast Track Medische Basiskennis
Volg de CPION-erkende opleiding Medische Basiskennis Fast Track: al in 5 maanden voldoe je aan de nieuwe eisen van zorgverzekeraars. Schrijf je nu in!
5 maanden Vanaf € 179,00 p/m
HBO-programma Inleiding in de pedagogiek
Leer in 3 maanden meer over de belangrijkste pedagogische stromingen. Volg het HBO-programma Inleiding in de pedagogiek en studeer in je eigen tempo.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind
Heb jij interesse in pedagogiek? Dan is het HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind iets voor jou! Vraag nu de gratis studiegids aan. - NTI
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Social work
Wil jij je verdiepen in het beroep van Social Worker? Volg dan het HBO-programma Social Work van NTI. Al binnen 6 maanden behaal jij een certificaat!
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Transitie Social Work
Ben jij geïnteresseerd in de veranderingen in de zorg en de sociale sector? Volg het HBO-programma Transitie Social Work! Vraag de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
Toon nog 9 HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Doktersassistent wettelijk erkend ook Klassikaal
MBO Opleiding Doktersassistente niveau 4 studeren in deeltijd? Bij NTI kan je op elk moment beginnen! Verdien een erkend MBO diploma van NTI.
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 52,31 p/m
MBO Helpende zorg en welzijn wettelijk erkend
MBO Opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 studeren in deeltijd? Bij NTI kan je op elk moment beginnen! Verdien een erkend MBO diploma van NTI.
12, 16 of 24 maanden Vanaf € 42,19 p/m
MBO Apothekersassistent wettelijk erkend ook Klassikaal
Apotheekassistent is een beroep dat voortdurend in beweging is. Is met medicijnen werken iets voor jou? Kies dan voor de opleiding Apothekersassistent
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 60,00 p/m
MBO Verzorgende IG wettelijk erkend ook Klassikaal
Tijdens de opleiding Verzorgende IG leer je mensen verzorgen en begeleiden. Wil jij deze rol op je nemen? Kies dan voor de opleiding Verzorgende IG!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 61,50 p/m
MBO Verzorgende IG Kraamzorg (KZ) wettelijk erkend ook Klassikaal
Kraamverzorgster worden? Volg de MBO-opleiding Kraamzorg & haal een erkend diploma. Inclusief gratis praktijkdagen! Gratis studiegids of proefles ontvangen?
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 61,50 p/m
Toon nog 7 Volledige MBO-opleidingen

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Helpende zorg en welzijn
Wil je zorg en ondersteuning verlenen aan zorgvragers en hen begeleiden bij wonen en welzijn? Start dan met deze MBO-opleiding van NTI!
6 of 9 maanden Vanaf € 54,75 p/m
Basisopleiding Verzorgende IG
Wil je in de toekomst werken als verzorgende in bijvoorbeeld de thuiszorg? Schrijf je dan in voor de Basisopleiding Verzorgende IG van NTI.
6 maanden Vanaf € 125,44 p/m
Basisopleiding Verpleegkundige
De basisopleiding Verpleegkundige volg je bij NTI MBO-College, onder andere vanwege de flexibele manier van studeren en het voordelige lesgeld.
9 of 12 maanden Vanaf € 72,56 p/m
Basisopleiding Apothekersassistente
Denk je dat assisteren van de apotheker bij je past? Start dan met de opleiding apothekersassistent. Geen vooropleiding vereist en geen stage!
6 of 9 maanden Vanaf € 77,25 p/m
Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen
Wil jij leren hoe je specifieke doelgroepen zoals ouderen en gehandicapten kunt begeleiden? Start met de basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen!
6 of 9 maanden Vanaf € 106,69 p/m
Toon nog 4 Basisopleidingen

Brancheopleidingen

Studieduur Lesgeld
Brancheopleiding Medisch pedicure
Wil je je specialiseren als medisch pedicure? Met de opleiding Medisch Pedicure van NTI haal je een branche-erkend diploma. Je studeert in je eigen tempo.
8 of 14 maanden Vanaf € 52,13 p/m

Kort MBO

Studieduur Lesgeld
Kort MBO Doktersassistent
Deze korte MBO-opleiding Doktersassistent leert je alle beroepsspecifieke kennis, zonder dat je stage hoeft te lopen. Je studeert in je eigen tempo.
13 maanden Vanaf € 101,44 p/m
Kort MBO Apothekersassistent
Help cliënten bij hun zorgvraag, leer advies geven, medicijnen verstrekken en meer. Studeer wanneer het jou uitkomt tijdens Kort MBO Apothekersassistent.
12 maanden Vanaf € 101,44 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Medische Terminologie
Heb je een passie voor de medische wereld? Start dan met de NTI-opleiding Medische Terminologie en leer de vaktaal van artsen en verpleegkundigen.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 24,63 p/m
Basis Medische Vakken
Wil je in de nabije toekomst in de gezondheidszorg aan de slag? Schrijf je dan nu in voor de interessante NTI-opleiding Basis Medische Vakken.
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 29,25 p/m
Ouderenzorg
Wil je meer weten over de verschillende aspecten van het ouder worden? In de cursus Ouderenzorg leer je er alles over. Ga aan de slag in de ouderenzorg!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 46,88 p/m
Methodisch begeleiden van cliënten
Wil jij mensen begeleiden? Ervoor zorgen dat ze zelfstandig worden? Leer hoe je kinderen en volwassenen kunt begeleiden in deze korte cursus van NTI!
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m
Kraamzorg
Volg de cursus Kraamzorg van NTI: in 3 maanden leer je alles over bevallingen, pasgeborenen en de zorg voor moeders. Studeer in je eigen tempo.
3 maanden Vanaf € 83,00 p/m
Toon nog 1 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Massage
Tijdens de cursus Massage krijg je de benodigde massagetechnieken snel en eenvoudig onder de knie. Van warming-up tot nazorg. Inclusief leuke praktijkdag!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 27,88 p/m
Verzorgen
Ouderen, zieken of gehandicapten verzorgen is belangrijk werk! Iets voor jou? Schrijf je dan nu in voor de korte en leerzame NTI-cursus Verzorgen!
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m