Zorg en Welzijn

Ben je op zoek naar een opleiding zorg en welzijn? Hieronder vind je alle opleidingen en cursussen in de zorg die wij bij NTI aanbieden: van een beroepsopleiding Gewichtsconsulent tot een HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Je kunt onze opleidingen in de zorg volgen waar en wanneer jij wilt.  Kies jouw opleiding zorg en welzijn!

61 opleidingen en cursussen gevonden in Zorg en Welzijn
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (5) HBO Associate degrees (1) HBO-programma's (21) Volledige MBO-opleidingen (12) Basisopleidingen (10) Beroepsopleidingen (6) Cursussen (2)

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao ook Klassikaal
Wil jij Voeding en diëtetiek deeltijd volgen? Bij NTI bepaal je zelf wanneer en waar je studeert met HBO Voeding en diëtetiek. Vraag de gids aan!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao ook Klassikaal
Tijdens HBO Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid staat lichamelijke en geestelijke gezondheid centraal. Schrijf je nu in en begin morgen al!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Jeugdzorgwerker nvao ook Klassikaal
HBO SPH - Jeugdzorgwerker: nu tot €10.000 korting bij NTI! Word opgeleid tot een professional in de jeugdzorg & haal je erkende Bachelor of Social Work.
48 maanden Vanaf € 59,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - E-mental health nvao ook Klassikaal
Er is steeds meer vraag naar E-health. Help mensen op afstand en behaal binnen 3 tot 6 jaar je Bachelor of Applied Psychology bij het NTI.
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Management in de zorg nvao
Ben jij (aankomend) manager in de zorg- en welzijnssector en wil je je ontwikkelen tot HBO Bachelor? Dan is HBO Management in de zorg iets voor jou!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Management in de zorg nvao
Wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot een manager met een sterke focus op de zorg? Start dan de Associate degree Management in de Zorg van NTI.
24 maanden Vanaf € 195,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Inleiding in de counseling
Wil je werkzaam zijn als counselor, coach of hulpverlener? Start vandaag met de HBO-module Inleiding in de Counseling van Hogeschool NTI!
3 maanden Vanaf € 175,00 p/m
HBO-programma Inleiding in de pedagogiek
Leer in 3 maanden meer over de belangrijkste pedagogische stromingen! Volg het korte HBO-programma Inleiding in de pedagogiek. Vraag de studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind
Heb jij interesse in pedagogiek? Dan is het korte HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind iets voor jou! Vraag nu de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Fast Track Medische Basiskennis
Volg de CPION-erkende opleiding Medische Basiskennis Fast Track: al in 5 maanden voldoe je aan de nieuwe eisen van zorgverzekeraars. Schrijf je nu in!
5 maanden Vanaf € 171,60 p/m
HBO-programma Transitie Social Work
Ben jij geïnteresseerd in de veranderingen in de zorg en de sociale sector? Volg het korte HBO-programma Transitie Social Work! Vraag de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Toon nog 16 HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Verzorgende IG Kraamzorg (KZ) wettelijk erkend ook Klassikaal
Kraamverzorgster worden? Volg de MBO-opleiding Kraamzorg & haal een erkend diploma. Inclusief gratis praktijkdagen! Gratis studiegids of proefles ontvangen?
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 57,45 p/m
MBO Doktersassistent wettelijk erkend ook Klassikaal
Aan de slag in de zorg? Volg de opleiding Doktersassistente van NTI! Je behaalt in korte tijd je mbo-diploma. De Gratis Studiegids of Proefles ontvangen?
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 50,25 p/m
MBO Apothekersassistent wettelijk erkend ook Klassikaal
Na de Apothekersassistente opleiding heb jij een MBO-diploma en kun je direct aan de slag! Inclusief lesmateriaal en praktijktrainingen. Vraag de gids aan!
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 57,60 p/m
MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT) wettelijk erkend ook Klassikaal
Met het MBO-diploma Verzorgende IG kun je o.a. aan de slag in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Behaal je officiële MBO-diploma en vind snel een baan!
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 57,45 p/m
MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg (GHZ) wettelijk erkend ook Klassikaal
Wil jij werken in de gehandicaptenzorg? Volg dan de MBO-opleiding Verzorgende IG Gehandicaptenzorg van NTI! Vraag nu de gratis studiegids aan.
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 57,45 p/m
Toon nog 7 Volledige MBO-opleidingen

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Apothekersassistente
Denk je dat assisteren van de apotheker bij je past? Start dan met de opleiding apothekersassistent. Geen vooropleiding vereist en geen stage!
6 of 9 maanden Vanaf € 75,00 p/m
Basisopleiding Helpende zorg en welzijn
Wil je zorg en ondersteuning verlenen aan zorgvragers en hen begeleiden bij wonen en welzijn? Start dan met deze MBO-opleiding van NTI!
6 of 9 maanden Vanaf € 53,00 p/m
Basisopleiding Verpleegkundige
De basisopleiding Verpleegkundige volg je bij NTI MBO-College, onder andere vanwege de flexibele manier van studeren en het voordelige lesgeld.
9 of 12 maanden Vanaf € 70,40 p/m
Basisopleiding Doktersassistente
Het door het bedrijfsleven gewaardeerde Basisdiploma Doktersassistente op MBO-niveau haal je bij het NTI MBO-College! Schrijf je vandaag nog in.
6 of 9 maanden Vanaf € 66,00 p/m
Basisopleiding Tandartsassistente
Wil je aan de slag als tandartsassistente? Start dan snel met de Basisopleiding Tandartsassistente van het NTI MBO-College en maak je droom waar!
6 of 9 maanden Vanaf € 61,50 p/m
Toon nog 5 Basisopleidingen

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Medische Terminologie
Heb je een passie voor de medische wereld? Start dan met de NTI-opleiding Medische Terminologie en leer de vaktaal van artsen en verpleegkundigen.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 23,80 p/m
Ouderenzorg
Wil je meer weten over de verschillende aspecten van het ouder worden? In de cursus Ouderenzorg leer je er alles over. Ga aan de slag in de ouderenzorg!
6 maanden Vanaf € 62,50 p/m
Methodisch begeleiden van cliënten
Wil jij mensen begeleiden? Ervoor zorgen dat ze zelfstandig worden? Leer hoe je kinderen en volwassenen kunt begeleiden in deze korte cursus van NTI!
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m
Kraamzorg
Volg de opleiding Kraamzorg van het NTI: in 3 maanden leer je alles over bevallingen, pasgeborenen en de zorg voor moeders. Schrijf je nu in!
3 maanden Vanaf € 83,00 p/m
Basiskennis Opleiding Maatschappelijke Zorg
Met de opleiding Maatschappelijke zorg verbreed jij je kennis in 3 maanden. Je kunt elke dag starten bij NTI en je hebt geen vooropleiding nodig.
3 maanden Vanaf € 62,50 p/m
Toon nog 1 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Massage
De benodigde massagetechnieken krijg je tijdens deze cursus Massage snel en eenvoudig onder de knie. Van warming-up tot nazorg. Inclusief leuke praktijkdag!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 26,98 p/m
Verzorgen
Ouderen, zieken of gehandicapten verzorgen is belangrijk werk! Iets voor jou? Schrijf je dan nu in voor de korte en leerzame NTI-cursus Verzorgen!
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m