Zorg en Welzijn

Ben je op zoek naar een opleiding zorg en welzijn? Hieronder vind je alle opleidingen en cursussen in de zorg die wij bij NTI aanbieden: van een beroepsopleiding Gewichtsconsulent tot een HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Je kunt onze opleidingen in de zorg volgen waar en wanneer jij wilt.  Kies jouw opleiding zorg en welzijn!

72 opleidingen en cursussen gevonden in Zorg en Welzijn
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (6) HBO Associate degrees (1) HBO-programma's (4) Korte HBO-programma's (19) Volledige MBO-opleidingen (12) Basisopleidingen (11) Beroepsopleidingen (8) Cursussen (4)

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao ook Klassikaal
Wil jij Voeding en diëtetiek deeltijd volgen? Bij NTI bepaal je zelf wanneer en waar je studeert met HBO Voeding en diëtetiek. Vraag de gids aan!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Jeugdzorgwerker nvao ook Klassikaal
HBO SPH - Jeugdzorgwerker leidt jou op tot een professional in de jeugdzorg. Je behaalt een bachelordiploma in 3/4 jaar. Vraag nu de gratis studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - E-mental health nvao ook Klassikaal
Er is steeds meer vraag naar E-health. Help mensen op afstand en behaal binnen 3 tot 6 jaar je Bachelor of Applied Psychology bij het NTI.
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Management in de zorg nvao
Ben jij (aankomend) manager in de zorg- en welzijnssector en wil je je ontwikkelen tot HBO Bachelor? Dan is HBO Management in de zorg iets voor jou!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Hulpverlening nvao ook Klassikaal
Sociaal Pedagogische Hulpverlening met specialisatie Hulpverlening van het NTI: schrijf je nu in en profiteer van aantrekkelijke acties en kortingen!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
Toon nog 1 HBO Bachelor opleidingen

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Management in de zorg nvao
Wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot een manager met een sterke focus op de zorg? Start dan de Associate degree Management in de Zorg van NTI.
24 maanden Vanaf € 195,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
Medische Basiskennis Fast Track
Volg de CPION-erkende opleiding Medische Basiskennis Fast Track: al in 5 maanden voldoe je aan de nieuwe eisen van zorgverzekeraars. Schrijf je nu in!
5 maanden Vanaf € 171,60 p/m
HBO-programma Transitie Social Work
Ben jij geïnteresseerd in de veranderingen in de zorg en de sociale sector? Volg het HBO-programma Transitie Social Work! Vraag de gratis studiegids aan.
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders
HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders: help kinderen en ouders in probleemsituaties. Inclusief leuke praktijkbijeenkomsten!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Management in Zorg en Welzijn
Maak kennis met het beroep van Zorgmanager tijdens de Zorgmanagement opleiding van NTI. In 1 jaar af te ronden. Wil jij de Gratis Studiegids ontvangen?
12 maanden Vanaf € 195,00 p/m

Korte HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
Kort HBO-programma Ouderenzorg
Ben jij zorgzaam en wil je ouderen graag de helpende hand bieden in het verouderingsproces? In de HBO-module Ouderenzorg leer je hoe je dit kan doen!
3 maanden Vanaf € 150,00 p/m
Kort HBO-programma Inleiding in de counseling
Wil je werkzaam zijn als counselor, coach of hulpverlener? Start vandaag met de HBO-module Inleiding in de Counseling van Hogeschool NTI!
3 maanden Vanaf € 175,00 p/m
Kort HBO-programma Inleiding in de pedagogiek
Leer in 3 maanden meer over de belangrijkste pedagogische stromingen! Volg het korte HBO-programma Inleiding in de pedagogiek. Vraag de studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind
Heb jij interesse in pedagogiek? Dan is het korte HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind iets voor jou! Vraag nu de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Outreachend werken
Ben jij geïnteresseerd in het helpen van mensen? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) Outreachend werken - NTI
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Toon nog 14 Korte HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Verzorgende IG Kraamzorg (KZ) ook Klassikaal
Kraamverzorgster worden? Volg de mbo-opleiding Kraamzorg van NTI! Inclusief 12 gratis praktijkdagen! Wil jij de gratis studiegids of proefles ontvangen?
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 64,50 p/m
MBO Doktersassistent ook Klassikaal
Aan de slag in de zorg? Volg de opleiding Doktersassistente van NTI! Je behaalt in korte tijd je mbo-diploma. De Gratis Studiegids of Proefles ontvangen?
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 42,75 p/m
MBO Apothekersassistent ook Klassikaal
Na de Apothekersassistente opleiding heb jij een MBO-diploma en kun je direct aan de slag! Inclusief lesmateriaal en praktijktrainingen. Vraag de gids aan!
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 57,60 p/m
MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT) ook Klassikaal
Met het MBO-diploma Verzorgende IG kun je o.a. aan de slag in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Behaal je officiële MBO-diploma en vind snel een baan!
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 64,50 p/m
MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg (GHZ) ook Klassikaal
Wil jij werken in de gehandicaptenzorg? Volg dan de MBO-opleiding Verzorgende IG Gehandicaptenzorg van NTI! Vraag nu de gratis studiegids aan.
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 64,50 p/m
Toon nog 7 Volledige MBO-opleidingen

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Apothekersassistente
Denk je dat assisteren van de apotheker bij je past? Start dan met de opleiding apothekersassistent. Geen vooropleiding vereist en geen stage!
6 maanden Vanaf € 75,00 p/m
Basisopleiding Helpende zorg en welzijn
Wil je zorg en ondersteuning verlenen aan zorgvragers en hen begeleiden bij wonen en welzijn? Start dan met deze MBO-opleiding van NTI!
6 maanden Vanaf € 56,25 p/m
Basisopleiding Verpleegkundige
De basisopleiding Verpleegkundige volg je bij NTI MBO-College, onder andere vanwege de flexibele manier van studeren en het voordelige lesgeld.
9 of 12 maanden Vanaf € 62,06 p/m
Basisopleiding Doktersassistente
Het door het bedrijfsleven gewaardeerde Basisdiploma Doktersassistente op MBO-niveau haal je bij het NTI MBO-College! Schrijf je vandaag nog in.
6 maanden Vanaf € 75,00 p/m
Basisopleiding Tandartsassistente
Wil je aan de slag als tandartsassistente? Start dan snel met de Basisopleiding Tandartsassistente van het NTI MBO-College en maak je droom waar!
6 maanden Vanaf € 90,71 p/m
Toon nog 6 Basisopleidingen

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Gewichtsconsulent
Help mensen in hun strijd tegen overgewicht: start de opleiding Gewichtsconsulent! Erkend & Flexibel bij NTI. De Gratis Studiegids of Proefles ontvangen?
8 of 12 maanden Vanaf € 40,88 p/m
Ouderenzorg
Wil je meer weten over de verschillende aspecten van het ouder worden? In de cursus Ouderenzorg leer je er alles over. Ga aan de slag in de ouderenzorg!
6 maanden Vanaf € 41,73 p/m
Gehandicaptenzorg
Wil jij mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking verzorgen en helpen zo zelfstandig mogelijk te leven? Volg dan deze cursus van NTI!
3 maanden Vanaf € 31,03 p/m
Zorg voor de huishouding voor verzorgenden
Wil je leren hoe je zorgvragers helpt in de huishouding, bijvoorbeeld bij kraamzorg of thuiszorg? Met deze NTI-cursus leert het je in enkele maanden!
3 maanden Vanaf € 44,91 p/m
Kraamzorg
Volg de opleiding Kraamzorg van het NTI: in 3 maanden leer je alles over bevallingen, pasgeborenen en de zorg voor moeders. Schrijf je nu in!
3 maanden Vanaf € 51,33 p/m
Toon nog 3 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Massage
Geef de NTI-cursus Massage cadeau of volg hem zelf. De benodigde massagetechnieken krijg je tijdens deze cursus snel en eenvoudig onder de knie.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 26,98 p/m
Life coach
Wil je anderen of jezelf leren om meer uit het leven te halen? Start dan met de cursus Life coach! Bij het NTI studeer je flexibel en voordelig!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 20,43 p/m
Yoga Verwacht
De NTI-cursus Yoga leert je onder andere om emotionele stabiliteit te bereiken. Wil jij dit ook? Schrijf je dan in voor deze rustgevende NTI-cursus.
   
Verzorgen
Ouderen, zieken of gehandicapten verzorgen is belangrijk werk! Iets voor jou? Schrijf je dan nu in voor de korte en leerzame NTI-cursus Verzorgen!
3 maanden Vanaf € 31,03 p/m