Zorg en Welzijn

Ben je op zoek naar een opleiding zorg en welzijn? Hieronder vind je alle opleidingen en cursussen in de zorg die wij bij NTI aanbieden: van een beroepsopleiding Gewichtsconsulent tot een HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Je kunt onze opleidingen in de zorg volgen waar en wanneer jij wilt.  Kies jouw opleiding zorg en welzijn!

54 opleidingen en cursussen gevonden in Zorg en Welzijn
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (3) HBO-programma's (9) Volledige MBO-opleidingen (12) MBO Basisopleidingen (10) Brancheopleidingen (2) MBO Keuzedelen (9) MBO Klassikaal (4) Beroepsopleidingen (4) Cursussen (1)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao
Wil jij een voedingsdeskundige worden? Dat kan binnen 3 jaar met de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Nieuwsgierig? Vraag een studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 229,00 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Jeugdzorgwerker nvao
Opleiding HBO SPH - Jeugdzorgwerker studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma.
36 maanden Vanaf € 189,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao
Opleiding HBO Psychologie en gezondheid studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 189,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Fast Track Medische Basiskennis
Volg de CPION-erkende opleiding Medische Basiskennis Fast Track: al in 5 maanden voldoe je aan de nieuwe eisen van zorgverzekeraars. Schrijf je nu in!
5 maanden Vanaf € 299,00 p/m
HBO-programma Inleiding in de pedagogiek
HBO Programma Inleiding in de pedagogiek studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 229,00 p/m
HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind
HBO Programma Sociale ontwikkeling van het kind studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 249,00 p/m
HBO-programma Social work
HBO Social work programma studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
6 maanden Vanaf € 269,00 p/m
HBO-programma Transitie Social Work
HBO Programma Transitie Social Work studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
6 maanden Vanaf € 269,00 p/m
Toon nog 4  HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Doktersassistent wettelijk erkend
Wil jij als doktersassistente medische adviezen geven? Met de MBO Doktersassistente opleiding kun je na 2 jaar aan de slag. Volg een gratis proefles!
24 maanden Vanaf € 96,00 p/m
MBO Helpende zorg en welzijn wettelijk erkend
Heb jij behoefte aan een dankbare baan? Volg de opleiding Helpende zorg en welzijn en help de zwakkeren in de maatschappij. Bekijk de proefles!
18 maanden Vanaf € 89,00 p/m
MBO Apothekersassistent wettelijk erkend
Ben je sociaal en wil je meer weten over medicijnen? Volg dan de MBO opleiding Apothekersassistent en ontdek het veelzijdige beroep. Bekijk de proefles!
24 maanden Vanaf € 96,00 p/m
MBO Verzorgende IG wettelijk erkend
Is jouw passie mensen begeleiden en verzorgen? Ontdek de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3 en wordt belangrijk voor zorgvragers. Doe de proefles!
24 maanden Vanaf € 104,00 p/m
MBO Verzorgende IG Kraamzorg (KZ) wettelijk erkend
MBO Opleiding Verzorgende IG Kraamzorg (KZ) niveau 3 studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien een erkend MBO diploma.
24 maanden Vanaf € 104,00 p/m
Toon nog 7  Volledige MBO-opleidingen

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Helpende zorg en welzijn
Verdiep je met deze opleiding in slechts 6 maanden in het beroep medewerker zorg en welzijn. Bij NTI geheel kosteloos te volgen met het STAP-budget!
6 maanden Vanaf € 107,00 p/m
MBO Basisopleiding Verzorgende IG
Verdiep je in slechts 6 maanden in het beroep Verzorgende IG. Bij NTI volg je de basisopleiding Verzorgende IG bijna kosteloos met het STAP-budget!
6 maanden Vanaf € 148,00 p/m
MBO Basisopleiding Verpleegkundige Klassikaal
Maak in 8 maanden kennis met het beroep van verpleegkundige. Verdiep je in EHBO, persoonlijke basiszorg en verpleegplannen en haal een officieel diploma!
8 maanden Vanaf € 354,00 p/m
MBO Basisopleiding Apothekersassistente
MBO Basisopleiding Apothekersassistente studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Je kan op elk moment beginnen.
6 maanden Vanaf € 175,00 p/m
MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen
MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Je kan op elk moment beginnen.
6 maanden Vanaf € 238,00 p/m
Toon nog 5  MBO Basisopleidingen

Brancheopleidingen

Studieduur Lesgeld
Brancheopleiding Medisch pedicure
Brancheopleiding Medisch pedicure studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal in korte tijd een officieel erkend branchediploma!
8 maanden Vanaf € 107,00 p/m
MBO Certificaat Individuele Basiszorg Verlenen niveau 2
Behaal jouw MBO certificaat individuele basiszorg verlenen niveau 2 binnen 4 maanden! In samenwerking met de Nationale Zorgklas. Eenvoudig vanuit huis.
4 maanden Vanaf € 187,50 p/m

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Het keuzedeel Mensen met niet-aangeboren hersenletsel is een nuttige verdieping voor iedereen die in de zorg werkt. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
3 maanden Vanaf € 150,00 p/m
MBO Keuzedeel Werken met baby’s
Met het erkende keuzedeel Werken met baby’s leer je in 3 maanden alles over de ontwikkeling en verzorging van 0- tot 2-jarigen. Studeer in je eigen tempo!
3 maanden Vanaf € 125,00 p/m
MBO Keuzedeel Zorg en technologie
Met het erkende keuzedeel Zorg en technologie leer je alles over het werken met nieuwe technologische hulpmiddelen binnen de zorg. Haal je mbo-certificaat!
6 maanden Vanaf € 75,00 p/m
MBO Keuzedeel Zorg en technologie toepassen
Met dit erkende keuzedeel leer je over het werken met nieuwe technologische hulpmiddelen binnen de zorg. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
3 maanden Vanaf € 75,00 p/m
MBO Keuzedeel Intra- en transmurale zorg
Met dit erkende keuzedeel leer je in 3 maanden specialistische farmaceutische zorg verlenen. Start vandaag en studeer in je eigen tempo bij NTI!
3 maanden Vanaf € 140,00 p/m
Toon nog 4  MBO Keuzedelen

MBO Klassikaal

Studieduur Lesgeld
MBO Verpleegkundige Ziekenhuis (ZH) Klassikaal wettelijk erkend
Wil je als verpleegkundige aan de slag in een ziekenhuis? Met de praktijkgerichte opleiding Verpleegkundige Ziekenhuis haal je een erkend MBO-diploma.
36 maanden Vanaf € 249,00 p/m
MBO Verpleegkundige Verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT) Klassikaal wettelijk erkend
Wil je als verpleegkundige aan de slag in een verpleeg- of verzorgingshuis of de thuiszorg? Deze opleiding stoomt je klaar voor deze afwisselende functie.
36 maanden Vanaf € 249,00 p/m
MBO Verpleegkundige Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) Klassikaal wettelijk erkend
Als verpleegkundige aan de slag met mensen met een psychische aandoening? Volg de erkende opleiding Verpleegkundige GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg)!
36 maanden Vanaf € 249,00 p/m
MBO Verpleegkundige Gehandicaptenzorg (GHZ) Klassikaal wettelijk erkend
Wil je werken met cliënten met een verstandelijke of lichamelijke beperking? Volg de praktijkgerichte opleiding Verpleegkundige Gehandicaptenzorg (GHZ)!
36 maanden Vanaf € 249,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Medische Terminologie
Leer de vaktaal van artsen & verpleegkundigen met de cursus Medische Terminologie. Bij NTI volg je deze cursus geheel kosteloos met het STAP-budget!
6 maanden Vanaf € 39,51 p/m
Basis Medische Vakken
Werk aan je medische basiskennis zodat je goed voorbereid in de gezondheidszorg aan de slag kunt. Schrijf je nu in voor de opleiding Basis Medische Vakken.
12 maanden Vanaf € 40,18 p/m
Ouderenzorg
Wil je meer weten over de verschillende aspecten van het ouder worden? In de cursus Ouderenzorg leer je er alles over. Ga aan de slag in de ouderenzorg!
6 maanden Vanaf € 64,38 p/m
Kraamzorg
Volg de cursus Kraamzorg van NTI: in 3 maanden leer je alles over bevallingen, pasgeborenen en de zorg voor moeders. Studeer in je eigen tempo.
3 maanden Vanaf € 97,65 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Massage
Tijdens de cursus Massage krijg je de benodigde massagetechnieken snel en eenvoudig onder de knie. Van warming-up tot nazorg. Inclusief leuke praktijkdag!
6 maanden Vanaf € 44,77 p/m