Omschrijving

Ontdek de wereld van AI

AI, oftewel kunstmatige intelligentie, is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Met name op de werkplek worden AI-tools zoals ChatGPT vaak ingezet om talloze teksten en afbeeldingen te generen. Dit bespaart een hoop tijd en werk. Wil jij ook leren hoe je AI effectief kunt gebruiken voor diverse doeleinden? Tijdens de opleiding AI voor beginners leer je in korte tijd alles over het AI-landschap. Je verkent de basisprincipes van AI, leert hoe praktische AI-tools werken en hoe je ze moet gebruiken in de praktijk. Ook ga je zelf actief aan de slag met AI-tekst- en beeldgeneratoren. Na afronding van deze opleiding weet jij als geen ander hoe je diverse soorten teksten, waaronder professionele brieven en samenvattingen, en afbeeldingen kunt maken met behulp van AI!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (08:00-17:00)
ma-vr (09:00-17:00)

Inhoud

Inhoud

Wat leer ik?

Tijdens de opleiding AI voor beginners passeren diverse AI-tools en –technieken de revue. Je ontwikkelt een brede basiskennis op het gebied van kunstmatige intelligentie. Ook maak je gebruik van een handige digitale leeromgeving, waarin je informatie en leerzame opdrachten kunt vinden.

Studieprogramma

In deze opleiding ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Basisprincipes van AI
  • Hoe en waar gebruik je AI?
  • Diverse AI-tools, zoals ChatGPT
  • Technieken voor het genereren van diverse soorten inhoud
  • Doelgerichte instructies of prompts schrijven
  • Afbeeldingen genereren
  • Ethische overwegingen en privacykwesties
  • Verbeteren van efficiëntie en kwaliteit van AI
  • AI-concepten bedenken en communiceren aan anderen
  • Ontwikkelingen op het gebied van AI

 

Innovatieve en gepersonaliseerde leeromgeving

Tijdens de opleiding AI voor beginners maak je gebruik van jouw persoonlijke digitale leeromgeving. In de online leeromgeving vind je uitdagende oefeningen, live e-colleges, video’s en lesmateriaal. Lees meer over de online leeromgeving.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de opleiding. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw studiebegeleider. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Leren uit echte studieboeken

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de opleiding AI voor beginners te volgen bij NTI heb je geen vooropleiding nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Je kunt direct van start.

Hulp bij jouw studiekeuze?

Heb je vragen of twijfel jij of deze studie bij je past? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Hoe rond ik de opleiding af?

Je sluit AI voor beginners af met een eindopdracht. Je maakt de opdracht in je eigen tijd en levert het digitaal in wanneer jij er klaar voor bent.

Vraag een certificaat aan!

Heb je de opleiding AI voor beginners afgerond? Dan kun jij een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie. Geef je direct bij inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen? Dan krijg je € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten AI voor beginners 146

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

logo Surfspot transparantAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 50% korting op Adobe Creative Cloud en NordVPN, en krijg je extra voordeel op laptops, smartphones en gadgets. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus AI voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame

Wieke – Gespecialiseerd pedagogisch medewerker