Marketing en Communicatie

44 opleidingen en cursussen gevonden in Marketing en Communicatie
Snel naar: Masters (1) MBA-programma's (2) Masterprogramma's (1) HBO Bachelor opleidingen (4) HBO-programma's (13) Volledige MBO-opleidingen (3) Basisopleidingen (3) Beroepsopleidingen (14) Cursussen (2)

Masters

Studieduur Lesgeld
Master Marketingmanagement nvao
Volg de Master Marketing Management naast je baan of drukke privéleven. Studeer in jouw tempo en haal een volledig erkende Mastergraad. Start vandaag nog!
24 maanden Vanaf € 315,00 p/m

MBA-programma's

Studieduur Lesgeld
MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde
Verkorte Master Bedrijfskunde en Strategie: maak jouw bedrijf commercieel sterk. Af te ronden in 12 maanden. Perfect te combineren met een baan.
12 maanden Vanaf € 294,00 p/m
MBA-programma Marketingmanagement
Het MBA-programma Marketingmanagement van NTI is echt iets voor jou wanneer jij je wilt verdiepen in marketing. Een kwaliteit studie van enkele maanden.
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m

Masterprogramma's

Studieduur Lesgeld
Masterprogramma Marketingmanagement
Verdiep je in 1 jaar op masterniveau in marketingmanagement. Leer een sterk merk bouwen, digitale marketing strategisch inzetten én meer. Meer weten?
12 maanden Vanaf € 262,00 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor European studies nvao ook Klassikaal
Zoek je een HBO European studies deeltijd? Bij het NTI studeer je altijd op jouw eigen manier. Behaal je Bachelor titel bij het NTI. Vraag de gids aan!
36 maanden Vanaf € 185,00 p/m
HBO Bachelor Commerciële Economie nvao
Interesse in marketing & sales? Trends en (digitale) ontwikkelingen? Ga werken als commercieel econoom! Start vandaag nog HBO Commerciële Economie bij NTI.
48 maanden Vanaf € 165,00 p/m
HBO Bachelor Journalistiek
Opleiding HBO Journalistiek studeren in deeltijd? Bij NTI kan je op elk moment beginnen! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
48 maanden Vanaf € 179,00 p/m
HBO Bachelor Communicatie - Multimedia design nvao
HBO Communicatie en Multimedia Design: word communicatieprofessional gespecialiseerd in (UX) design en conversieoptimalisatie. Studeer in je eigen tempo.
48 maanden Vanaf € 159,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Strategische marketing
Wil jij een strategisch marketingplan leren opstellen & uitrollen? Schrijf je in voor het HBO-programma Strategische marketing! Vraag de gids aan.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Online Marketing
Korte opleiding Online marketing op hbo-niveau: leer in 6 maanden alles over e-marketing en haal een certificaat. Start morgen en studeer in je eigen tempo.
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Consumentengedrag en e-business
Leer meer over consumentengedrag en digitalisering. Volg de korte opleiding Consumentengedrag en e-business op hbo-niveau. Geen vooropleiding nodig.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Marketing en Sales
Wil jij je in 6 maanden op hbo-niveau oriënteren op marketing en sales? Volg dan de opleiding Marketing en Sales en studeer in je eigen tempo.
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Small Business Management
Wil jij je in 6 maanden oriënteren op Small Business Management en studeren op jouw moment? Volg dan het HBO-programma Small Business Management van NTI!
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
Toon nog 8 HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Mediavormgever wettelijk erkend
Wil je creatieve media-uitingen creëren bij een communicatie- of reclamebureau of zelfstandig? Haal flexibel een erkend diploma MBO Mediavormgever bij NTI!
24 of 36 maanden Vanaf € 45,39 p/m
MBO Medewerker marketing en communicatie wettelijk erkend
De opleiding MBO Medewerker marketing en communicatie van NTI leert jou alles over marktonderzoek en promotieacties. Start vandaag nog!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 28,50 p/m
MBO Medewerker evenementenorganisatie wettelijk erkend
Droom jij van een carrière in de evenementenwereld? Volg dan de MBO opleiding Evenementenorganisatie van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 30,19 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie
Leer de meest uiteenlopende evenementen te organiseren met de basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie van het NTI MBO-College! Start vandaag nog!
6 of 9 maanden Vanaf € 37,13 p/m
Basisopleiding Mediavormgever
Wil je weten of een baan als mediavormgever of grafisch ontwerper iets voor jou is? Tijdens de Basisopleiding maak je kennis met het beroep. Meer weten?
6 of 9 maanden Vanaf € 41,67 p/m
Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie
De Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie leert je in 6 maanden de ins en outs van marketing en communicatie. Schrijf je snel in!
6 maanden Vanaf € 66,56 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Schrijven voor het web
Met de NTI-cursus Schrijven voor het web leer je in 2 maanden optimale webteksten schrijven voor verschillende doelgroepen. Ook SEO & AdWords komen aan bod.
2, 3 of 4 maanden Vanaf € 50,75 p/m
NIMA A Communicatie
Haal het erkende NIMA-diploma met de cursus NIMA A Communicatie van het NTI. De cursus bereidt je goed voor op het examen van NIMA. Start vandaag nog!
9, 12 of 18 maanden Vanaf € 22,50 p/m
Zakelijke communicatie Duits
Communiceer je regelmatig met Duitstalige relaties? Dan biedt deze cursus van het NTI uitkomst voor je. Verbeter in korte tijd je vaardigheden!
6 maanden Vanaf € 43,63 p/m
Zakelijke communicatie Frans
Heb je behoefte aan extra kennis op het gebied van Franstalige zakelijke communicatie? Kies dan voor NTI en verbeter je vaardigheden in enkele maanden!
6 maanden Vanaf € 43,13 p/m
NIMA A Marketing
Het NIMA A Marketing diploma is de sleutel die veel deuren opent in het marketingvak. Start daarom nu met cursus NIMA A Marketing bij het NTI.
9, 12 of 18 maanden Vanaf € 21,00 p/m
Toon nog 9 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits
Heb je regelmatig Duitstalige zakenrelaties? Dan is het een must om de Duitse taal goed te beheersen. Kies voor de Spoedcursus Zakelijke Duits.
2 maanden Vanaf € 96,13 p/m
Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans
Communiceer je regelmatig met Franstalige zakenrelaties? Dan is het een must om de Franse taal goed te beheersen. Bij NTI leer je dit in enkele maanden.
2 maanden Vanaf € 116,00 p/m