Marketing en Communicatie

49 opleidingen en cursussen gevonden in Marketing en Communicatie
Snel naar: MBA-programma's (2) HBO Bachelor opleidingen (3) HBO-programma's (16) Volledige MBO-opleidingen (2) Basisopleidingen (2) Beroepsopleidingen (20) Cursussen (3)

MBA-programma's

Studieduur Lesgeld
MBA-programma Marketingmanagement
Het MBA-programma Marketingmanagement van NTI is echt iets voor jou wanneer jij je wilt verdiepen in marketing. Een kwaliteit studie van enkele maanden.
6 maanden Vanaf € 149,50 p/m
MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde Nieuw
Verkorte Master Bedrijfskunde en Strategie: maak jouw bedrijf commercieel sterk. Af te ronden in 12 maanden. Perfect te combineren met een baan.
12 maanden Vanaf € 279,00 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor European studies nvao ook Klassikaal
Zoek je een HBO European studies deeltijd? Bij het NTI studeer je altijd op jouw eigen manier. Behaal je Bachelor titel bij het NTI. Vraag de gids aan!
36 maanden Vanaf € 179,50 p/m
HBO Bachelor Commerciële Economie nvao
Interesse in marketing & sales? Trends en (digitale) ontwikkelingen? Ga werken als commercieel econoom! Start vandaag nog HBO Commerciële Economie bij NTI.
48 maanden Vanaf € 159,00 p/m
HBO Bachelor Communicatie - Multimedia design nvao Nieuw
HBO Communicatie en Multimedia Design: word communicatieprofessional gespecialiseerd in (UX) design en conversieoptimalisatie. Studeer in je eigen tempo.
48 maanden Vanaf € 149,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Strategische marketing
Wil jij een strategisch marketingplan leren opstellen & uitrollen? Schrijf je in voor het Kort HBO-programma Strategische marketing! Vraag de gids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Online Marketing
Kort HBO-programma Online marketing: leer in 6 maanden alles over e-marketing. Vraag de gratis studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Social media expert
Wil jij in korte tijd alles te weten komen over social media marketing? Start vandaag nog met het korte hbo-programma Social media expert! Gratis studiegids?
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Consumentengedrag en e-business
Leer in 3 maanden meer over consumentengedrag en digitalisering. Volg het korte HBO-programma Consumentengedrag en e-business. Vraag de gratis gids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Marketing en Sales
Wil jij je in 6 maanden oriënteren op marketing en sales? Volg dan het korte HBO-programma Marketing en Sales van Hogeschool NTI!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Toon nog 11 HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Medewerker marketing en communicatie wettelijk erkend
De opleiding MBO Medewerker marketing en communicatie van NTI leert jou alles over marktonderzoek en promotieacties. Start vandaag nog!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 27,83 p/m
MBO Medewerker evenementenorganisatie wettelijk erkend
Droom jij van een carrière in de evenementenwereld? Volg dan de MBO opleiding Evenementenorganisatie van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 30,19 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie
Leer de meest uiteenlopende evenementen te organiseren met de basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie van het NTI MBO-College! Start vandaag nog!
6 of 9 maanden Vanaf € 36,00 p/m
Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie
De Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie leert je in 6 maanden de ins en outs van marketing en communicatie. Schrijf je snel in!
6 maanden Vanaf € 64,50 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Online marketing
Online marketing opleiding is een must voor elke marketeer. Je leert o.a. over zoekmachinemarketing, social media. Bekijk de studie inhoud en start!
4, 6 of 9 maanden Vanaf € 42,89 p/m
Beroepsfotograaf
Met deze opleiding fotografie leg jij de mooiste momenten vast. Bekijk het studieprogramma. Je kunt vandaag nog beginnen. Vraag de gids aan.
12, 15 of 18 maanden Vanaf € 36,20 p/m
Teambuilding
Wil je gedrag in groepen (beter) leren kennen en om leren gaan met verschillende situaties in groepen? Volg dan nu de cursus Teambuilding van het NTI.
6 maanden Vanaf € 58,50 p/m
Omgaan met cultuurverschillen
Vind je het lastig om te communiceren met mensen met andere achtergronden? De NTI-cursus Omgaan met cultuurverschillen zal daar verandering in brengen!
5, 7 of 9 maanden Vanaf € 23,35 p/m
NIMA A Communicatie
Haal het erkende NIMA-diploma met de cursus NIMA A Communicatie van het NTI. De cursus bereidt je goed voor op het examen van NIMA. Start vandaag nog!
9, 12 of 18 maanden Vanaf € 21,35 p/m
Toon nog 15 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits
Heb je regelmatig Duitstalige zakenrelaties? Dan is het een must om de Duitse taal goed te beheersen. Kies voor de Spoedcursus Zakelijke Duits.
2 maanden Vanaf € 91,50 p/m
Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans
Communiceer je regelmatig met Franstalige zakenrelaties? Dan is het een must om de Franse taal goed te beheersen. Bij NTI leer je dit in enkele maanden.
2 maanden Vanaf € 110,40 p/m
Mediapsychologie
Heb jij interesse in de media en wil je graag weten hoe zij werken? Dan is de cursus Mediapsychologie van het NTI echt iets voor jou! Start vandaag nog.
6 maanden Vanaf € 83,00 p/m