Uiterlijke verzorging en Styling

Goed verzorgd haar, en mooie kleding en make-up kunnen iemand een prachtig uiterlijk en zelfvertrouwen bezorgen. Lijkt het jou leuk om een styling-opleiding of een uiterlijke verzorging-opleiding te volgen? Bij het NTI bieden we diverse opleidingen aan op het gebied van uiterlijke verzorging en styling. Je volgt je styling-opleiding of uiterlijke verzorging-opleiding waar en wanneer jij wilt!

13 opleidingen en cursussen gevonden in Uiterlijke verzorging en Styling
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (1) HBO-programma's (1) MBO toelatingstoets (1) Beroepsopleidingen (10)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao
Wil jij een voedingsdeskundige worden? Dat kan binnen 3 jaar met de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Nieuwsgierig? Vraag een studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 249,95 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Productontwikkeling binnen Voeding & Diëtetiek
Met het HBO-programma Productontwikkeling binnen Voeding & Diëtetiek leer hoe de gezondheidszorg transformeert. Omarm innovatie en draag bij aan vooruitgang in deze sector.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m

MBO toelatingstoets

Studieduur Lesgeld
MBO toelatingstoets
Nog niet de juiste vooropleiding? Doe de MBO toelatingstoets en je kunt alsnog starten met jouw erkende MBO opleiding bij NTI! Schrijf je snel in!
Eenmalig Vanaf € 84,95

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Brancheopleiding Schoonheidsspecialist
Brancheopleiding Schoonheidsspecialist studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal in korte tijd een officieel erkend branchediploma!
18 maanden Vanaf € 109,95 p/m
Vakopleiding Nagelstylist
Wil je professioneel nagelstylist worden? Met de leuke en leerzame Nagelstyling opleiding van NTI leer je alles over hand- en nagelverzorging en styling.
12 maanden Vanaf € 59,95 p/m
Vakopleiding Weddingplanner Vernieuwd
Wil jij een rol spelen in de belangrijkste dag van iemand zijn leven? Ontdek dan Vakopleiding Weddingplanner bij NTI. Vraag nu de studiegids aan!
11 maanden Vanaf € 59,95 p/m
Vakopleiding Hairstylist
Wil jij graag kapper worden? Volg dan de cursus Hairstylist en leer alle knip- en stylingvaardigheden in 10 maanden. Vraag de gratis studiegids aan!
10 maanden Vanaf € 69,95 p/m
Brancheopleiding Pedicure
Brancheopleiding Pedicure studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal in korte tijd een officieel erkend branchediploma!
18 maanden Vanaf € 124,95 p/m
Toon nog 5  Beroepsopleidingen