Uiterlijke verzorging en Styling

Goed verzorgd haar, en mooie kleding en make-up kunnen iemand een prachtig uiterlijk en zelfvertrouwen bezorgen. Lijkt het jou leuk om een styling-opleiding of een uiterlijke verzorging-opleiding te volgen? Bij het NTI bieden we diverse opleidingen aan op het gebied van uiterlijke verzorging en styling. Je volgt je styling-opleiding of uiterlijke verzorging-opleiding waar en wanneer jij wilt!

19 opleidingen en cursussen gevonden in Uiterlijke verzorging en Styling
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (2) MBO Basisopleidingen (1) Brancheopleidingen (2) Beroepsopleidingen (7) Cursussen (5)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao ook Klassikaal
Opleiding HBO Voeding en diëtetiek studeren in deeltijd? Bij NTI kan je op elk moment beginnen! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO Bachelor Bedrijfskunde MER - Fashionmanagement nvao ook Klassikaal
Opleiding HBO Fashionmanagement studeren in deeltijd? Bij NTI kan je op elk moment beginnen! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 160,00 p/m

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Schoonheidsspecialiste
MBO Basisopleiding Schoonheidsspecialiste studeren in deeltijd? Twijfel je over welke MBO-opleiding het beste bij je past? Start nu met een basisopleiding.
12 maanden Vanaf € 70,69 p/m

Brancheopleidingen

Studieduur Lesgeld
Brancheopleiding Pedicure
Brancheopleiding Pedicure studeren in deeltijd? Studeer wanneer je wilt en haal in korte tijd een officieel erkend branchediploma van NTI!
12, 18 of 30 maanden Vanaf € 54,75 p/m
Brancheopleiding Schoonheidsspecialist ook Klassikaal
Brancheopleiding Schoonheidsspecialist studeren in deeltijd? Studeer wanneer je wilt en haal in korte tijd een officieel erkend branchediploma van NTI!
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 70,88 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Nagelstylist
Cursus nagelstyling leert je de technieken van acryl-, gel- en fiberglasnagels. Na de cursus kan jij nagels verstevigen en verlengen. Start vandaag nog!
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 23,00 p/m
Vakopleiding Nagelstylist
Wil je professioneel nagelstylist worden? Met de leuke en leerzame Nagelstyling opleiding van NTI leer je alles over hand- en nagelverzorging en styling.
6, 12 of 18 maanden Vanaf € 36,00 p/m
Vakopleiding Hairstylist
Wil jij alles leren over kapsels, haarverzorging, haarkleuren en knippen? Dan is de vakopleiding Hairstylist (8 maanden) echt iets voor jou – NTI
8, 10 of 12 maanden Vanaf € 47,13 p/m
Vakopleiding Weddingplanner
Weddingplanner worden? Start de opleiding Weddingplanner van NTI! Geen vooropleiding nodig. Wil je de gratis studiegids ontvangen?
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 70,38 p/m
Vakopleiding Manicure
Verzorg jij graag handen? Wil jij alles weten over de behandeling huid- en nagelziekten? Dan is de vakopleiding Manicure echt iets voor jou!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 27,20 p/m
Toon nog 2  Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Kleurenleer
Wil jij weten wat kleuren kunnen betekenen in o.a. kleding, interieur en psychologie? Dit en meer leer je in de interessante cursus Kleurenleer van NTI.
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 36,13 p/m
Weddingplanner
Wil jij een bruiloft leren plannen of ceremoniemeester worden? Expert Vivian ter Huurne leert jou de kneepjes van het vak. Volg de Cursus Weddingplanner van NTI!
5, 6 of 7 maanden Vanaf € 46,38 p/m
Thuiskapper
Leren knippen, kleuren, vlechten en opsteken? Dit en meer komt aan bod in de opleiding Thuiskapper. Oefen met video's en praktijktrainingen. Enthousiast?
8, 10 of 12 maanden Vanaf € 25,75 p/m
Beauty en make-up
De Beauty en make-up cursus is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in beauty en huidverzorging. Start vandaag en maak jezelf of anderen mooi op!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 40,63 p/m
Allround beauty
Is make-up jouw passie? En wil je hier meer over leren? Dan is de cursus Allround beauty bij NTI iets voor jou. Creëer de mooiste looks bij jezelf.
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 29,00 p/m