Uiterlijke verzorging en Styling

Goed verzorgd haar, en mooie kleding en make-up kunnen iemand een prachtig uiterlijk en zelfvertrouwen bezorgen. Lijkt het jou leuk om een styling-opleiding of een uiterlijke verzorging-opleiding te volgen? Bij het NTI bieden we diverse opleidingen aan op het gebied van uiterlijke verzorging en styling. Je volgt je styling-opleiding of uiterlijke verzorging-opleiding waar en wanneer jij wilt!

24 opleidingen en cursussen gevonden in Uiterlijke verzorging en Styling
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (2) Basisopleidingen (2) Vakopleidingen (2) Beroepsopleidingen (10) Cursussen (6)

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao ook Klassikaal
Wil jij Voeding en diëtetiek deeltijd volgen? Bij NTI bepaal je zelf wanneer en waar je studeert met HBO Voeding en diëtetiek. Vraag de gids aan!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Bedrijfskunde MER - Fashionmanagement nvao ook Klassikaal
Met HBO Fashion leer jij alle ins en outs over modemanagement. Behaal je Bachelor titel met deze mode opleiding. Je kunt elke dag starten.
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Pedicure
Met de basisopleiding pedicure leer je de basistechnieken. Behaal binnen 9 maanden een NTI-diploma. Lesgeld is inclusief lesmateriaal. Vraag de gids aan!
9 of 15 maanden Vanaf € 40,88 p/m
Basisopleiding Schoonheidsspecialiste
De Basisopleiding Schoonheidsspecialiste volg je bij NTI MBO-College, onder andere vanwege de flexibele manier van studeren en het voordelige lesgeld.
12 maanden Vanaf € 59,63 p/m

Vakopleidingen

Studieduur Lesgeld
Brancheopleiding Pedicure
Haal het landelijk erkende vakdiploma met de opleiding Pedicure. Inclusief 8 praktijkdagen. Geen vooropleiding vereist. Vraag vandaag de gids aan.
12, 18 of 30 maanden Vanaf € 38,35 p/m
Brancheopleiding Schoonheidsspecialist ook Klassikaal
Droom jij van je eigen schoonheidssalon? Dan is de erkende opleiding Schoonheidsspecialiste van NTI MBO-College echt iets voor jou!
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 63,54 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Vakopleiding Nagelstylist
Wil je professioneel nagelstylist worden? Met de leuke en leerzame Nagelstyling opleiding van NTI leer je alles over hand- en nagelverzorging en styling.
6, 12 of 18 maanden Vanaf € 35,99 p/m
Vakopleiding Weddingplanner
Weddingplanner worden? Start de opleiding Weddingplanner van NTI! Geen vooropleiding nodig. Wil je de gratis studiegids ontvangen?
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 68,25 p/m
Nagelstylist
Cursus nagelstyling leert je de technieken van acryl-, gel- en fiberglasnagels. Na de cursus kan jij nagels verstevigen en verlengen. Start vandaag nog!
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 22,20 p/m
Modestyling met Tom Sebastian
De opleiding Modestyling met Tom Sebastian van het NTI leert je alles over de moderne mode en over de geschiedenis van de mode. Start vandaag nog!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 35,70 p/m
Haarstyling met Tom Sebastian
Alle ins en outs op het gebied van haarstyling leert beautyspecialist Tom Sebastian je tijdens de veelzijdige NTI-cursus Haarstyling met Tom Sebastian.
6, 12 of 18 maanden Vanaf € 14,40 p/m
Toon nog 5 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Thuiskapper
Leren knippen, kleuren, vlechten en opsteken? Dit en meer komt aan bod in de opleiding Thuiskapper. Oefen met video's en praktijktrainingen. Enthousiast?
8, 10 of 12 maanden Vanaf € 24,90 p/m
Kleurenleer Nieuw
Wil jij weten wat kleuren kunnen betekenen in o.a. kleding, interieur en psychologie? Dit en meer leer je in de interessante cursus Kleurenleer van NTI.
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 35,18 p/m
Barbier
Wil jij als barbier aan de slag met het knippen en scheren van herencoupes? Tijdens de cursus Barbier van NTI leer je alles over dit vak. Enthousiast?
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 37,50 p/m
Weddingplanner
Wil jij een bruiloft leren plannen of ceremoniemeester worden? Expert Vivian ter Huurne leert jou de kneepjes van het vak. Volg de Cursus Weddingplanner van NTI!
5, 6 of 7 maanden Vanaf € 45,00 p/m
Haarverzorging
Alles over het verzorgen van je haar leer je in de cursus Haarverzorging van NTI. Leer over diverse behandelingen, producten en stylingtips. Iets voor jou?
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 29,40 p/m
Toon nog 1 Cursussen