Informatica, PC en Internet

38 opleidingen en cursussen gevonden in Informatica, PC en Internet
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (3) HBO-programma's (15) Beroepsopleidingen (8) Cursussen (12)

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Informatica nvao
Met HBO Informatica deeltijd van NTI ontwikkel jij je tot IT-specialist op HBO bachelorniveau. Je studeert in je eigen tempo. Inclusief vakliteratuur!
48 maanden Vanaf € 159,00 p/m
HBO Bachelor Business IT en Management nvao
Wil jij inspelen op de stijgende vraag naar bedrijfskundige informatica professionals? Dan is de hbo-opleiding Business IT & Management iets voor jou!
48 maanden Vanaf € 159,00 p/m
HBO Bachelor Communicatie - Multimedia design nvao
HBO Communicatie en Multimedia Design: word communicatieprofessional gespecialiseerd in (UX) design en conversieoptimalisatie. Studeer in je eigen tempo.
48 maanden Vanaf € 149,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Systeemontwikkeling
Behaal in 6 maanden een certificaat voor het HBO-programma Systeemontwikkeling bij NTI. Vraag snel een gratis studiegids of proefles aan. - NTI
3 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Technische bedrijfskunde
HBO-programma Technische bedrijfskunde: maak in 6 maanden kennis met het vakgebied technische bedrijfskunde. Je hebt geen vooropleiding nodig!
6 maanden Vanaf € 282,50 p/m
HBO-programma E-business
Ben jij geïnteresseerd in online marketing? Dan is het HBO-programma E-business iets voor jou! Vakliteratuur inbegrepen. Vraag nu de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Informatiemanagement
Wil jij je verdiepen in bedrijfsprocessen en ICT? In deze opleiding Informatiemanagement leer je o.a. over datastromen en -beheer binnen een organisatie.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Inleiding e-Health
Geïnteresseerd in digitale hulpverlening aan cliënten in de diëtistenpraktijk? Volg dan deze Inleiding e-health van 3 maanden en studeer in je eigen tempo.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Toon nog 10 HBO-programma's

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Webshop starten
Wil je graag een webshop starten of je webshop optimaliseren en zorgen dat deze beter te vinden is? Dan is de Webshop starten zeker wat voor jou!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 16,67 p/m
Desktop Publishing (DTP)
Wil je vormgever worden? Start dan nu met de opleiding Desktop Publishing (DTP) van het NTI. Geen vooropleiding vereist. Vraag nu de studiegids aan!
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 26,63 p/m
AutoCAD
Met de cursus AutoCAD leer je technisch tekenen voor de architectuur, bouwkunde of techniek. Je kunt vandaag nog beginnen. Vraag de gids aan.
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 32,15 p/m
Blind typen
Cursus Blind Typen leert jou typen met tien vingers. Volg de typecursus in jouw eigen tempo, via een handige online leeromgeving. Gratis studiegids?
2, 3 of 4 maanden Vanaf € 33,08 p/m
Webredacteur
Maak zelf jouw eigen spectaculaire website en leer hoe je de beste webteksten schrijft. Creatief en leerzaam met de uitgebreide cursus van het NTI.
9, 12 of 15 maanden Vanaf € 30,74 p/m
Toon nog 3 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Webdesigner
Volg de cursus Webdesign en leer in je eigen tempo een website maken. Leer CSS, HTML, vormgeving, media en meer. Al in 6 mnd. af te ronden. Proefles doen?
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 20,50 p/m
Office
Ben je op zoek naar een praktische cursus Office? Met de cursus Office van NTI oefen je stap voor stap in jouw tempo. Incl. duidelijk lesmateriaal.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 26,20 p/m
Excel
Wil jij beter leren werken met Excel? Volg de Excel-cursus van NTI en krijg het programma helemaal onder de knie. Je kunt elke dag starten! Proefles doen?
2 maanden Vanaf € 81,38 p/m
Word
De cursus Word van NTI is praktijkgericht. Je leert op een handige en efficiënte manier snel foutloze teksten maken in Microsoft Word. Snel en voordelig!
2 maanden Vanaf € 81,38 p/m
PowerPoint
Tijdens de praktijkgerichte PowerPoint leer je de meest uitnodigende en flitsende presentaties op de computer maken. Snel en voordelig bij het NTI!
2 maanden Vanaf € 78,00 p/m
Toon nog 7 Cursussen