Informatica, PC en Internet

36 opleidingen en cursussen gevonden in Informatica, PC en Internet
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (2) Korte HBO-programma's (15) Beroepsopleidingen (8) Cursussen (11)

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Informatica nvao
Ben jij een ambitieus persoon die zich wil ontwikkelen tot IT-specialist op HBO bachelor niveau? Dan is de hbo-opleiding Informatica van NTI iets voor jou!
48 maanden Vanaf € 159,00 p/m
HBO Bachelor Business IT en Management nvao
Wil jij inspelen op de stijgende vraag naar bedrijfskundige informatica professionals? Dan is de hbo-opleiding Business IT & Management iets voor jou!
48 maanden Vanaf € 159,00 p/m

Korte HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
Kort HBO-programma Systeemontwikkeling Nieuw
Behaal in 6 maanden een certificaat voor het kort HBO-programma Systeemontwikkeling bij NTI. Vraag snel een gratis studiegids of proefles aan.
3 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Kort HBO-programma Technische bedrijfskunde
Kort HBO-programma Technische bedrijfskunde: maak in 6 maanden kennis met het vakgebied technische bedrijfskunde. Je hebt geen vooropleiding nodig!
6 maanden Vanaf € 282,50 p/m
Kort HBO-programma E-business
Ben jij geïnteresseerd in online marketing? Dan is het korte HBO-programma E-business iets voor jou! Vraag nu de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Informatiemanagement
Wil jij je verdiepen in bedrijfsprocessen en ICT? Start dan nu het korte hbo-programma Informatiemanagement (3 maanden) bij NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Inleiding e-Health
Geïnteresseerd in digitale hulpverlening aan cliënten in de diëtistenpraktijk? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) Inleiding e-Health – NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Toon nog 10 Korte HBO-programma's

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Webshop starten
Wil je graag een webshop starten of je webshop optimaliseren en zorgen dat deze beter te vinden is? Dan is de Webshop starten zeker wat voor jou!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 16,67 p/m
Desktop Publishing (DTP)
Wil je vormgever worden? Start dan nu met de opleiding Desktop Publishing (DTP) van het NTI. Geen vooropleiding vereist. Vraag nu de studiegids aan!
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 26,70 p/m
AutoCAD
Met de cursus AutoCAD leer je technisch tekenen voor de architectuur, bouwkunde of techniek. Je kunt vandaag nog beginnen. Vraag de gids aan.
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 32,10 p/m
Blind typen
Leer blind typen met tien vingers tijdens deze typecursus. Deze cursus volg je op je eigen manier en je kunt vandaag nog beginnen. Vraag de gids aan!
2, 3 of 4 maanden Vanaf € 33,00 p/m
ICT gebruik
Heb jij vaak hulp nodig met de computer? Zou het niet leuk zijn als ze jou eens om hulp zouden vragen? Volg dan de cursus ICT gebruik van het NTI!
3 maanden Vanaf € 91,76 p/m
Toon nog 3 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Webdesign
Volg de cursus Webdesign van NTI en leer zelf een website maken. Al in 6 maanden kun je deze cursus afronden. Schrijf je nu in en begin morgen!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 17,09 p/m
Office
Ben je op zoek naar een praktische cursus Office? Met de cursus Office van NTI oefen je stap voor stap in jouw tempo. Incl. duidelijk lesmateriaal.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 26,10 p/m
Excel
Wil jij beter leren werken met Excel? Volg de Excel-cursus van NTI en krijg het programma helemaal onder de knie. Je kunt elke dag starten! Proefles doen?
2 maanden Vanaf € 81,30 p/m
Word
Tijdens de praktijkgerichte NTI-cursus Word leer je op een handige en efficiënte manier snel foutloze teksten maken in Microsoft Word. Snel en voordelig!
2 maanden Vanaf € 81,38 p/m
PowerPoint
Tijdens de praktijkgerichte PowerPoint leer je de meest uitnodigende en flitsende presentaties op de computer maken. Snel en voordelig bij het NTI!
2 maanden Vanaf € 78,00 p/m
Toon nog 6 Cursussen