Management en HRM

92 opleidingen en cursussen gevonden in Management en HRM
Snel naar: Masters (6) MBA (1) MBA-programma's (9) Masterprogramma's (6) HBO Bachelor opleidingen (14) HBO Associate degrees (1) HBO-programma's (35) Volledige MBO-opleidingen (4) Basisopleidingen (3) Beroepsopleidingen (3) Cursussen (1) Staatsexamens (2)

Masters

Studieduur Lesgeld
Master Onderwijskunde nvao
Volg de opleiding Onderwijskunde en behaal in 2 jaar de erkende mastertitel: Master of Education (MEd). Lees snel verder en vraag gratis de studiegids aan!
24 maanden Vanaf € 285,00 p/m
Master Finance and Control nvao
Volg de Master Finance and Control naast je baan of drukke privéleven. Studeer in jouw tempo en haal een volledig erkende Mastergraad. Gratis studiegids?
24 maanden Vanaf € 315,00 p/m
Master Management and Innovation nvao
Volg de Master Management en Innovatie naast je baan of drukke privéleven. Studeer in jouw tempo en haal de erkende mastergraad MMI. Start vandaag nog!
24 maanden Vanaf € 315,00 p/m
Master Projectmanagement nvao
Volg de Master Projectmanagement naast je baan of drukke privéleven. Studeer in jouw tempo en haal een volledig erkende Mastergraad. Start vandaag nog!
24 maanden Vanaf € 315,00 p/m
Master Marketingmanagement nvao
Volg de Master Marketing Management naast je baan of drukke privéleven. Studeer in jouw tempo en haal een volledig erkende Mastergraad. Start vandaag nog!
24 maanden Vanaf € 315,00 p/m
Toon nog 1 Masters

MBA

Studieduur Lesgeld
Master of Business Administration (MBA) nvao
Op zoek naar een MBA die goed te combineren is met een drukke baan? Wij bieden een voordelige Master of Business Administration! Studiegids ontvangen?
24 maanden Vanaf € 388,00 p/m

MBA-programma's

Studieduur Lesgeld
MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde
Verkorte Master Bedrijfskunde en Strategie: maak jouw bedrijf commercieel sterk. Af te ronden in 12 maanden. Perfect te combineren met een baan.
12 maanden Vanaf € 294,00 p/m
MBA-programma Financieel management
Het MBA-programma Financieel management van NTI geeft je inzicht in de mogelijkheden om te sturen op realisatie van financieel resultaat en rendement.
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m
MBA-programma Marketingmanagement
Het MBA-programma Marketingmanagement van NTI is echt iets voor jou wanneer jij je wilt verdiepen in marketing. Een kwaliteit studie van enkele maanden.
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m
MBA-programma Informatiemanagement
Wil jij meer leren over informatiemanagement op managementniveau? Dan past het MBA-programma Informatiemanagement van NTI uitstekend bij jou!
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m
MBA-programma Human Resource Management
Wil je meer weten over HRM op managementniveau? Dan past het MBA-programma Human Resource Management uitstekend bij jou! Af te ronden in enkele maanden.
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m
Toon nog 4 MBA-programma's

Masterprogramma's

Studieduur Lesgeld
Masterprogramma Management and Innovation
Verdiep je in 1 jaar op masterniveau in innovatiemanagement. Leer over strategie, innovatie van diensten en businessmodels. Studeer in je eigen tempo.
12 maanden Vanaf € 262,00 p/m
Masterprogramma Projectmanagement
Verdiep je in 1 jaar op masterniveau in Projectmanagement. Leer agile en strategisch werken en complexe projecten beheren. Studeer in je eigen tempo.
12 maanden Vanaf € 262,00 p/m
Masterprogramma Finance and Control
Verdiep je in een jaar op masterniveau in Finance & Control. Leer over financial accounting, bestuurlijke informatieverzorging én meer. Meer weten?
12 maanden Vanaf € 262,00 p/m
Masterprogramma Onderwijskunde
Verdiep je in een jaar op masterniveau in Onderwijskunde. Leer over didactiek, onderwijsmanagement en meer. Studeer in je eigen tempo bij NTI. Meer weten?
12 maanden Vanaf € 255,00 p/m
Masterprogramma Human Resource Management
Verdiep je in 1 jaar op masterniveau in Human Resource Management. Leer HRM in organisaties te analyseren en verbeteringen uit te voeren. Meer weten?
12 maanden Vanaf € 262,00 p/m
Toon nog 1 Masterprogramma's

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Technische bedrijfskunde (TBK) nvao ook Klassikaal
HBO Technische bedrijfskunde deeltijd met tot €10.000 korting? Dat kan bij NTI! Leer alles over bedrijfsprocessen en behaal een officieel erkend diploma.
48 maanden Vanaf € 79,00 p/m
HBO Bachelor Commerciële Economie nvao
Interesse in marketing & sales? Trends en (digitale) ontwikkelingen? Ga werken als commercieel econoom! Start vandaag nog HBO Commerciële Economie bij NTI.
48 maanden Vanaf € 165,00 p/m
HBO Bachelor of Business Administration nvao
Verdiep je in organisatie en klantcentraal werken tijdens de BBA-opleiding. Studeer in je eigen tempo en word een breed inzetbare professional
36 maanden Vanaf € 165,00 p/m
HBO Bachelor Sportmanagement nvao
Denken én doen? Ga werken als sportmanager! Iets voor jou? Volg de HBO Bachelor Sportmanagement bij NTI. Vraag nu de gratis studiegids aan.
48 maanden Vanaf € 185,00 p/m
HBO Bachelor Management in de zorg nvao
Ben jij (aankomend) manager in de zorg- en welzijnssector en wil je je ontwikkelen tot HBO Bachelor? Dan is HBO Management in de zorg iets voor jou!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Toon nog 9 HBO Bachelor opleidingen

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Management in de zorg nvao
Wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot een manager met een sterke focus op de zorg? Start dan de Associate degree Management in de Zorg van NTI.
24 maanden Vanaf € 205,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Human Resource Management
Verdiep je tijdens deze opleiding HRM in bedrijfscommunicatie, employer branding en hr-instrumenten. Dit programma op hbo-niveau rond je al in 6 maanden af
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Technische bedrijfskunde
HBO-programma Technische bedrijfskunde: maak in 6 maanden kennis met het vakgebied technische bedrijfskunde. Je hebt geen vooropleiding nodig!
6 maanden Vanaf € 295,00 p/m
HBO-programma Organisatiemanagement
Vergroot in 3 maanden jouw kennis van management en organisatie! Volg het HBO-programma Organisatiemanagement en studeer in je eigen tempo. Incl. boeken.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma HR-accounting
Leer in 3 maanden hoe je jouw HR-plannen onderbouwt met harde cijfers: belangrijk bij de bedrijfsvoering en het strategisch beleid van een organisatie.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Manager in de sport
Wil jij je in korte tijd verdiepen in sportbeleid, sportmarketing én sport & strategie? Start dan het korte hbo-programma: Manager in de sport – NTI
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
Toon nog 30 HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Medewerker Human Resource Management wettelijk erkend
Wil jij aan de slag als HR medewerker? Volg dan de opleiding Medewerker HRM en ontvang een wettelijk erkend MBO-diploma. Je studeert in je eigen tempo.
24 of 36 maanden Vanaf € 44,89 p/m
MBO Logistiek teamleider wettelijk erkend
Wil jij werken in de logistieke dienstverlening? Schrijf je dan nu in bij NTI voor de opleiding MBO Logistiek Teamleider niveau 3.
24 of 36 maanden Vanaf € 66,67 p/m
MBO Medewerker evenementenorganisatie wettelijk erkend
Droom jij van een carrière in de evenementenwereld? Volg dan de MBO opleiding Evenementenorganisatie van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 30,19 p/m
MBO Management Assistant wettelijk erkend
Met de opleiding Management Assistent van NTI word jij de rechterhand van elke directie. Haal snel en flexibel een erkend mbo-diploma. Meer weten?
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 36,19 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Medewerker Human Resource Management
Wil jij de basis leren van Human Resource Management en studeren wanneer het jou uitkomt? Kies dan voor de Basisopleiding HRM van NTI en haal een diploma!
6 of 9 maanden Vanaf € 27,94 p/m
Basisopleiding Office- en Management Support
Tijdens de Basisopleiding Office- en Management Support leer je basisvaardigheden van een secretaresse. Schrijf je in en begin morgen!
6 of 9 maanden Vanaf € 61,88 p/m
Basisopleiding Logistiek teamleider
Wil jij je snel verdiepen in het werk als logistiek manager? Start dan nu de basisopleiding Logistiek Teamleider (6 maanden) bij NTI.
6 maanden Vanaf € 90,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Nemas® Basiskennis management (NBM)
De Nemas Basiskennis Management opleiding volg je bij het NTI. Haal het erkende Nemas-diploma in al enkele maanden. Studeer flexibel bij het NTI!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 29,38 p/m
Nemas Middle management® (NMM)
De opleiding Nemas Middle Management van het NTI leert je alle belangrijke onderdelen van leiding geven op middenkaderniveau. Schrijf je vandaag nog in!
8, 10 of 12 maanden Vanaf € 32,88 p/m
Personeelsmanagement
Opleiding Personeelsmanagement: leer het beste uit mensen te halen. Schrijf je nu in voor de opleiding Personeelsmanagement en start morgen!
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Personeelsconsulent
Wil jij aan de slag als personeelsconsulent? Volg de waardevolle NTI opleiding en behaal het erkende diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 43,13 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
HAVO Management en Organisatie
Volg nu de HAVO Management en Organisatie cursus bij het NTI en haal je examen. Je wordt optimaal voorbereid op het examen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
VWO Management en Organisatie
Volg nu de VWO Management en Organisatie cursus bij het NTI en haal je examen. Je wordt optimaal voorbereid op het examen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m