Management en HRM

94 opleidingen en cursussen gevonden in Management en HRM
Snel naar: Masters (6) MBA (1) MBA-programma's (9) Masterprogramma's (6) HBO Bachelor opleidingen (15) HBO Associate degrees (1) HBO-programma's (35) Volledige MBO-opleidingen (3) Basisopleidingen (3) Beroepsopleidingen (3) Cursussen (1) Staatsexamens (2)

Masters

Studieduur Lesgeld
Master Onderwijskunde nvao
Volg de opleiding Onderwijskunde en behaal in 2 jaar de erkende mastertitel: Master of Education (MEd). Lees snel verder en vraag gratis de studiegids aan!
24 maanden Vanaf € 285,00 p/m
Master Projectmanagement nvao
Volg de Master Projectmanagement naast je baan of drukke privéleven. Studeer in jouw tempo en haal een volledig erkende Mastergraad. Start vandaag nog!
24 maanden Vanaf € 315,00 p/m
Master Human Resource Management nvao
Volg de Master Human Resource Management naast je baan of drukke privéleven. Studeer in jouw tempo en haal een volledig erkende Mastergraad. Start vandaag!
24 maanden Vanaf € 315,00 p/m
Master Finance and Control nvao
Volg de Master Finance and Control naast je baan of drukke privéleven. Studeer in jouw tempo en haal een volledig erkende Mastergraad. Gratis studiegids?
24 maanden Vanaf € 315,00 p/m
Master Marketingmanagement nvao
Volg de Master Marketing Management naast je baan of drukke privéleven. Studeer in jouw tempo en haal een volledig erkende Mastergraad. Start vandaag nog!
24 maanden Vanaf € 315,00 p/m
Toon nog 1 Masters

MBA

Studieduur Lesgeld
Master of Business Administration (MBA) nvao
Op zoek naar een MBA die goed te combineren is met een drukke baan? Wij bieden een voordelige Master of Business Administration! Studiegids ontvangen?
24 maanden Vanaf € 388,00 p/m

MBA-programma's

Studieduur Lesgeld
MBA-programma Marketingmanagement
Het MBA-programma Marketingmanagement van NTI is echt iets voor jou wanneer jij je wilt verdiepen in marketing. Een kwaliteit studie van enkele maanden.
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m
MBA-programma Informatiemanagement
Wil jij meer leren over informatiemanagement op managementniveau? Dan past het MBA-programma Informatiemanagement van NTI uitstekend bij jou!
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m
MBA-programma Human Resource Management
Wil je meer weten over HRM op managementniveau? Dan past het MBA-programma Human Resource Management uitstekend bij jou! Af te ronden in enkele maanden.
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m
MBA-programma Financieel management
Het MBA-programma Financieel management van NTI geeft je inzicht in de mogelijkheden om te sturen op realisatie van financieel resultaat en rendement.
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m
MBA-programma Operations management
Het MBA-programma Operations management leert je alles over organisatiemanagement. Deze module kun je in een korte tijd afronden. Je kunt elke dag starten.
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m
Toon nog 4 MBA-programma's

Masterprogramma's

Studieduur Lesgeld
Masterprogramma Finance and Control Nieuw
Verdiep je in een jaar op masterniveau in Finance & Control. Leer over financial accounting, bestuurlijke informatieverzorging én meer. Meer weten?
12 maanden Vanaf € 262,00 p/m
Masterprogramma Projectmanagement Nieuw
Verdiep je in 1 jaar op masterniveau in Projectmanagement. Leer agile en strategisch werken en complexe projecten beheren. Studeer in je eigen tempo.
12 maanden Vanaf € 262,00 p/m
Masterprogramma Onderwijskunde Nieuw
Verdiep je in een jaar op masterniveau in Onderwijskunde. Leer over didactiek, onderwijsmanagement en meer. Studeer in je eigen tempo bij NTI. Meer weten?
12 maanden Vanaf € 255,00 p/m
Masterprogramma Human Resource Management Nieuw
Verdiep je in 1 jaar op masterniveau in Human Resource Management. Leer HRM in organisaties te analyseren en verbeteringen uit te voeren. Meer weten?
12 maanden Vanaf € 262,00 p/m
Masterprogramma Management and Innovation Nieuw
Verdiep je in 1 jaar op masterniveau in innovatiemanagement. Leer over strategie, innovatie van diensten en businessmodels. Studeer in je eigen tempo.
12 maanden Vanaf € 262,00 p/m
Toon nog 1 Masterprogramma's

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Human Resource Management nvao ook Klassikaal
HBO Human Resource Management: een uitdagende en dynamische opleiding. Schrijf je vandaag in en start morgen al!
36 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO Bachelor Technische bedrijfskunde (TBK) nvao ook Klassikaal
HBO Technische bedrijfskunde deeltijd met tot €10.000 korting? Dat kan bij NTI! Leer alles over bedrijfsprocessen en behaal een officieel erkend diploma.
48 maanden Vanaf € 79,00 p/m
HBO Bachelor Bedrijfskunde MER nvao ook Klassikaal
HBO Bedrijfskunde MER volg je flexibel bij NTI. Je studeert voor een wettelijk erkend HBO Bachelor diploma. Bekijk nu het studieprogramma en schrijf je in!
36 maanden Vanaf € 160,00 p/m
HBO Bachelor Bouwkunde nvao ook Klassikaal
Zie jij jezelf als dé toekomstig specialist op het gebied van het ontwikkelen en realiseren van ruimten? Schrijf je dan in voor HBO Bouwkunde van NTI!
36 maanden Vanaf € 199,50 p/m
HBO Bachelor Bedrijfskunde MER - Fashionmanagement nvao ook Klassikaal
Met HBO Fashion leer jij alle ins en outs over modemanagement. Behaal je Bachelor titel met deze mode opleiding. Je kunt elke dag starten.
36 maanden Vanaf € 160,00 p/m
Toon nog 10 HBO Bachelor opleidingen

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Management in de zorg nvao
Wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot een manager met een sterke focus op de zorg? Start dan de Associate degree Management in de Zorg van NTI.
24 maanden Vanaf € 205,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Human Resource Management
Verdiep je tijdens deze opleiding HRM in bedrijfscommunicatie, employer branding en hr-instrumenten. Dit programma op hbo-niveau rond je al in 6 maanden af
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Technische bedrijfskunde
HBO-programma Technische bedrijfskunde: maak in 6 maanden kennis met het vakgebied technische bedrijfskunde. Je hebt geen vooropleiding nodig!
6 maanden Vanaf € 295,00 p/m
HBO-programma Organisatiemanagement
Vergroot in 3 maanden jouw kennis van management en organisatie! Volg het HBO-programma Organisatiemanagement en studeer in je eigen tempo. Incl. boeken.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma HR-accounting
Leer in 3 maanden hoe je jouw HR-plannen onderbouwt met harde cijfers: belangrijk bij de bedrijfsvoering en het strategisch beleid van een organisatie.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Manager in de sport
Wil jij je in korte tijd verdiepen in sportbeleid, sportmarketing én sport & strategie? Start dan het korte hbo-programma: Manager in de sport – NTI
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
Toon nog 30 HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Medewerker Human Resource Management wettelijk erkend
Wil jij aan de slag als HR medewerker? Volg dan de opleiding Medewerker HRM en ontvang een wettelijk erkend MBO-diploma. Je studeert in je eigen tempo.
24 of 36 maanden Vanaf € 44,89 p/m
MBO Medewerker evenementenorganisatie wettelijk erkend
Droom jij van een carrière in de evenementenwereld? Volg dan de MBO opleiding Evenementenorganisatie van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 30,19 p/m
MBO Logistiek teamleider wettelijk erkend
Wil jij werken in de logistieke dienstverlening? Schrijf je dan nu in bij NTI voor de opleiding MBO Logistiek Teamleider niveau 3.
24 of 36 maanden Vanaf € 66,67 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Medewerker Human Resource Management
Wil jij de basis leren van Human Resource Management en studeren wanneer het jou uitkomt? Kies dan voor de Basisopleiding HRM van NTI en haal een diploma!
6 of 9 maanden Vanaf € 27,94 p/m
Basisopleiding Office- en Management Support
Tijdens de Basisopleiding Office- en Management Support leer je basisvaardigheden van een secretaresse. Schrijf je in en begin morgen!
6 of 9 maanden Vanaf € 61,88 p/m
Basisopleiding Logistiek teamleider
Wil jij je snel verdiepen in het werk als logistiek manager? Start dan nu de basisopleiding Logistiek Teamleider (6 maanden) bij NTI.
6 maanden Vanaf € 90,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Nemas Middle management® (NMM)
De opleiding Nemas Middle Management van het NTI leert je alle belangrijke onderdelen van leiding geven op middenkaderniveau. Schrijf je vandaag nog in!
8, 10 of 12 maanden Vanaf € 32,88 p/m
Nemas® Basiskennis management (NBM)
De Nemas Basiskennis Management opleiding volg je bij het NTI. Haal het erkende Nemas-diploma in al enkele maanden. Studeer flexibel bij het NTI!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 29,38 p/m
Personeelsmanagement
Opleiding Personeelsmanagement: leer het beste uit mensen te halen. Schrijf je nu in voor de opleiding Personeelsmanagement en start morgen!
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Personeelsconsulent
Wil jij aan de slag als personeelsconsulent? Volg de waardevolle NTI opleiding en behaal het erkende diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 43,13 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
HAVO Management en Organisatie
Volg nu de HAVO Management en Organisatie cursus bij het NTI en haal je examen. Je wordt optimaal voorbereid op het examen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
VWO Management en Organisatie
Volg nu de VWO Management en Organisatie cursus bij het NTI en haal je examen. Je wordt optimaal voorbereid op het examen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m