Administratie en Economie

Als cijfers en administratie jouw passie zijn, zit je goed bij het NTI. Bij ons kun je een administratie-opleiding volgen of economie studeren op allerlei niveaus: van cursus tot volledige hbo-opleiding. Start vandaag nog met je administratie-opleiding of economische studie!

49 opleidingen en cursussen gevonden in Administratie en Economie
Snel naar: MBA (1) HBO Bachelor opleidingen (6) HBO Associate degrees (1) HBO-programma's (13) Volledige MBO-opleidingen (8) Basisopleidingen (4) Losse modules (2) Beroepsopleidingen (8) Cursussen (3) Staatsexamens (2)

MBA

Studieduur Lesgeld
Master of Business Administration (MBA) nvao
Op zoek naar een MBA die goed te combineren is met een drukke baan? Wij bieden een voordelige Master of Business Administration! Studiegids ontvangen?
24 maanden Vanaf € 388,00 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie nvao Vernieuwd
Opleiding HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie studeren in deeltijd? Leer wanneer het je uitkomt. Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
48 maanden Vanaf € 159,00 p/m
HBO Bachelor Commerciële Economie nvao
Interesse in marketing & sales? Trends en (digitale) ontwikkelingen? Ga werken als commercieel econoom! Start vandaag nog HBO Commerciële Economie bij NTI.
48 maanden Vanaf € 165,00 p/m
HBO Bachelor of Business Administration nvao Nieuw
Verdiep je in organisatie en klantcentraal werken tijdens de BBA-opleiding. Studeer in je eigen tempo en word een breed inzetbare professional
36 maanden Vanaf € 165,00 p/m
HBO Bachelor Logistiek en economie nvao
Aan de slag in de logistiek? Als procesmanager, supply chain manager of inkoper? Start dan de hbo-opleiding Logistiek van NTI! Studeer op jouw moment.
48 maanden Vanaf € 175,00 p/m
HBO Bachelor Human Resource Management - Bedrijfskundig HRM nvao ook Klassikaal
HBO Human Resource Management - Bedrijfskundig HRM van het NTI: word een echte hr-specialist! Ontvang een wettelijk erkend hbo-diploma.
36 maanden Vanaf € 199,00 p/m
Toon nog 1 HBO Bachelor opleidingen

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Financieel management nvao
Leer alles over het financiële reilen en zeilen van een organisatie met de Associate degree Financieel management van Hogeschool NTI. Start vandaag nog!
24 maanden Vanaf € 165,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Algemene economie (SPD)
Verdiep je in het vakgebied Algemene Economie. Dit HBO-programma van Hogeschool NTI besteedt aandacht aan macro-, internationale en monetaire economie.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma HR-accounting
Leer in 3 maanden hoe je jouw HR-plannen onderbouwt met harde cijfers: belangrijk bij de bedrijfsvoering en het strategisch beleid van een organisatie.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Internationale economische betrekkingen
Zelf zakendoen in de EU? Of anderen hierover adviseren? Start het HBO-programma Internationale economische betrekkingen van NTI en studeer flexibel.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Europakunde
Verdiep je in 3 maanden in de organisatie en het beleid van de Europese unie. Je volgt vakken uit de erkende HBO Bachelor European studies.
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Bedrijfskunde en Recht
Wil jij je verdiepen in bedrijfskunde en recht? Volg dan het HBO-programma Bedrijfskunde en Recht en verdiep je in korte tijd. Gratis studiegids?
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
Toon nog 8 HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Bedrijfsadministrateur wettelijk erkend
Wil je opgeleid worden tot administratief medewerker? Kies dan voor MBO Bedrijfsadministrateur. Bekijk het complete studieprogramma op de website.
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 25,88 p/m
MBO Office Assistant wettelijk erkend
Ben jij de duizendpoot die een bedrijf nodig heeft? Maar nog geen erkend MBO-diploma? Volg dan de erkende MBO Office Assistant (voorheen MBO Secretaresse)!
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 40,31 p/m
MBO Medewerker Human Resource Management wettelijk erkend
Wil jij aan de slag als HR medewerker? Volg dan de opleiding Medewerker HRM en ontvang een wettelijk erkend MBO-diploma. Je studeert in je eigen tempo.
24 of 36 maanden Vanaf € 44,89 p/m
MBO Financieel-administratief medewerker wettelijk erkend
Aan de slag op een financiële afdeling? Kies dan voor de MBO-opleiding Financieel-administratief medewerker van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 37,88 p/m
MBO Medewerker financiële administratie wettelijk erkend
Aan de slag als administratief medewerker? Volg dan de Mbo-opleiding Administratief medewerker op niveau 2 van NTI. Vraag de studiegids aan!
12, 15 of 21 maanden Vanaf € 42,38 p/m
Toon nog 3 Volledige MBO-opleidingen

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Medewerker administratie/secretariaat en receptie
Met de Basisopleiding Medewerker administratie/Secretariaat en receptie leer je secretariële en administratieve taken uitvoeren. Schrijf je in!
6 maanden Vanaf € 42,94 p/m
Basisopleiding Financiële beroepen
Met deze korte opleiding Financiële Beroepen op MBO-niveau leer je de ins & outs van financiële administratie. Geef je carrière een boost & haal je diploma
6 of 9 maanden Vanaf € 75,75 p/m
Basisopleiding Juridisch-administratief dienstverlener
De Basisopleiding Juridisch-administratief dienstverlener van NTI maakt je in 6 maanden wegwijs in juridische administratie. Schrijf je snel in!
6 maanden Vanaf € 133,13 p/m
Basisopleiding Office- en Management Support
Tijdens de Basisopleiding Office- en Management Support leer je basisvaardigheden van een secretaresse. Schrijf je in en begin morgen!
6 of 9 maanden Vanaf € 61,88 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Rekenen 2F
De module Rekenen 2F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden Vanaf € 70,00 p/m
MBO-module Rekenen 3F
De module Rekenen 3F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden Vanaf € 70,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basiskennis boekhouden (BKB®)
Wil jij kennismaken met de belangrijke aspecten van boekhouden? Volg de cursus Boekhouden bij het NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 19,88 p/m
Praktijkdiploma boekhouden (PDB®)
Met de cursus pdb word jij een goede boekhouder waar bedrijven naar op zoek zijn. Je kunt elke dag starten! De gratis studiegids of proefles ontvangen?
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 30,50 p/m
Praktijkdiploma loonadministratie (PDL®)
Schrijf je in voor de PDL-opleiding van NTI en behaal het erkende Praktijkdiploma Loonadministratie®!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 25,75 p/m
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)
Maak stappen in de administratieve sector: Start vandaag nog met de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) van NTI! Gratis Studiegids of Proefles?
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 25,50 p/m
Basiskennis calculatie (BKC®)
Wil je die goede boekhouder zijn waar veel bedrijven naar op zoek zijn? Kies dan voor de beroepsopleiding Basiskennis Calculatie (BKC) van het NTI!
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 18,75 p/m
Toon nog 3 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Budgetcoach
Met de cursus budgetcoach houd jij meer geld over aan het einde van de maand. Geen vooropleiding vereist. Je kunt vandaag nog starten. Vraag de gids aan!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 20,13 p/m
Rekenen
Wanneer je goed wilt leren rekenen is de cursus Rekenen van het NTI echt iets voor jou! Stap voor stap leer je hoe je rekenvraagstukken kunt benaderen.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 23,50 p/m
Personeelsconsulent
Wil jij aan de slag als personeelsconsulent? Volg de waardevolle NTI opleiding en behaal het erkende diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 43,13 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
HAVO Economie
Volg nu de HAVO Economie cursus bij het NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
VWO Economie
Volg nu de VWO Economie cursus bij het NTI en haal je VWO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m