Administratie en Economie

Als cijfers en administratie jouw passie zijn, zit je goed bij het NTI. Bij ons kun je een administratie-opleiding volgen of economie studeren op allerlei niveaus: van cursus tot volledige hbo-opleiding. Start vandaag nog met je administratie-opleiding of economische studie!

49 opleidingen en cursussen gevonden in Administratie en Economie
Snel naar: MBA (1) HBO Bachelor opleidingen (5) HBO Associate degrees (1) HBO-programma's (13) Volledige MBO-opleidingen (8) Basisopleidingen (4) Losse modules (2) Beroepsopleidingen (9) Cursussen (3) Staatsexamens (2)

MBA

Studieduur Lesgeld
Master of Business Administration (MBA) nvao
Op zoek naar een MBA die goed te combineren is met een drukke baan? Wij bieden een voordelige Master of Business Administration! Studiegids ontvangen?
24 maanden Vanaf € 388,00 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie nvao
Wil jij aan de slag in de financiële sector? Volg de opleiding HBO SPD Bedrijfsadministratie bij NTI. Schrijf je vandaag nog in en start morgen!
36 maanden Vanaf € 165,00 p/m
HBO Bachelor Commerciële Economie nvao
Interesse in marketing & sales? Trends en (digitale) ontwikkelingen? Ga werken als commercieel econoom! Start vandaag nog HBO Commerciële Economie bij NTI.
48 maanden Vanaf € 165,00 p/m
HBO Bachelor Human Resource Management - Bedrijfskundig HRM nvao ook Klassikaal
HBO Human Resource Management - Bedrijfskundig HRM van het NTI: word een echte hr-specialist! Ontvang een wettelijk erkend hbo-diploma.
36 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO Bachelor Human Resource Management - Human behaviour nvao ook Klassikaal
HBO Human Resource Management - Human behaviour van het NTI: flexibel studeren waar en wanneer jij wilt. Schrijf je in en start morgen al!
36 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO Bachelor Logistiek en economie nvao
Aan de slag in de logistiek? Als procesmanager, supply chain manager of inkoper? Start dan de hbo-opleiding Logistiek van NTI! Studeer op jouw moment.
48 maanden Vanaf € 175,00 p/m

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Financieel management nvao
Leer alles over het financiële reilen en zeilen van een organisatie met de Associate degree Financieel management van Hogeschool NTI. Start vandaag nog!
24 maanden Vanaf € 165,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Algemene economie (SPD)
Verdiep je in het vakgebied Algemene Economie. Dit HBO-programma van Hogeschool NTI besteedt aandacht aan macro-, internationale en monetaire economie.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma HR-accounting
Leer in 3 maanden hoe je jouw HR-plannen onderbouwt met harde cijfers: belangrijk bij de bedrijfsvoering en het strategisch beleid van een organisatie.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Internationale economische betrekkingen
Zelf zakendoen in de EU? Of anderen hierover adviseren? Start het HBO-programma Internationale economische betrekkingen van NTI en studeer flexibel.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Europakunde
Verdiep je in 3 maanden in de organisatie en het beleid van de Europese unie. Je volgt vakken uit de erkende HBO Bachelor European studies.
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Bedrijfskunde en Recht
Wil jij je verdiepen in bedrijfskunde en recht? Volg dan het HBO-programma Bedrijfskunde en Recht en verdiep je in korte tijd. Gratis studiegids?
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
Toon nog 8 HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Medewerker financiële administratie wettelijk erkend
Aan de slag als administratief medewerker? Volg dan de Mbo-opleiding Administratief medewerker op niveau 2 van NTI. Vraag de studiegids aan!
12, 15 of 21 maanden Vanaf € 42,38 p/m
MBO Management Assistant wettelijk erkend
Met MBO-opleiding Managementassistent van NTI word jij de rechterhand van elke directie. Geen vooropleiding vereist!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 36,19 p/m
MBO Office Assistant wettelijk erkend
Ben jij een duizendpoot die een bedrijf nodig heeft? Maar nog geen erkend MBO-diploma? Met MBO Office Assistant haal jij een erkend MBO-diploma.
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 40,31 p/m
MBO Financieel-administratief medewerker wettelijk erkend
Aan de slag op een financiële afdeling? Kies dan voor de MBO-opleiding Financieel-administratief medewerker van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 37,88 p/m
MBO Bedrijfsadministrateur wettelijk erkend
Wil je opgeleid worden tot administratief medewerker? Kies dan voor MBO Bedrijfsadministrateur. Bekijk het complete studieprogramma op de website.
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 25,88 p/m
Toon nog 3 Volledige MBO-opleidingen

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Financiële beroepen
Met deze korte opleiding Financiële Beroepen op MBO-niveau leer je de ins & outs van financiële administratie. Geef je carrière een boost & haal je diploma
6 of 9 maanden Vanaf € 75,75 p/m
Basisopleiding Medewerker administratie/secretariaat en receptie
Met de Basisopleiding Medewerker administratie/Secretariaat en receptie leer je secretariële en administratieve taken uitvoeren. Schrijf je in!
6 maanden Vanaf € 42,94 p/m
Basisopleiding Juridisch-administratief dienstverlener
De Basisopleiding Juridisch-administratief dienstverlener van NTI maakt je in 6 maanden wegwijs in juridische administratie. Schrijf je snel in!
6 maanden Vanaf € 133,13 p/m
Basisopleiding Office- en Management Support
Tijdens de Basisopleiding Office- en Management Support leer je basisvaardigheden van een secretaresse. Schrijf je in en begin morgen!
6 of 9 maanden Vanaf € 61,88 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Rekenen 2F
De module Rekenen 2F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden Vanaf € 39,00 p/m
MBO-module Rekenen 3F
De module Rekenen 3F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden Vanaf € 39,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Praktijkdiploma boekhouden (PDB®)
Met de cursus pdb word jij een goede boekhouder waar bedrijven naar op zoek zijn. Je kunt elke dag starten! De gratis studiegids of proefles ontvangen?
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 30,50 p/m
Basiskennis boekhouden (BKB®)
Wil jij kennismaken met de belangrijke aspecten van boekhouden? Volg de cursus Boekhouden bij het NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 19,88 p/m
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)
Maak stappen in de administratieve sector: Start vandaag nog met de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) van NTI! Gratis Studiegids of Proefles?
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 25,50 p/m
Praktijkdiploma loonadministratie (PDL®)
Schrijf je in voor de PDL-opleiding van NTI en behaal het erkende Praktijkdiploma Loonadministratie®!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 25,75 p/m
Basiskennis loonadministratie (BKL®)
Basiskennis Loonadministratie (BKL) leert je de basis van de salarisadministratie. Je kunt vandaag beginnen. Geen vooropleiding vereist! Vraag de gids aan.
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 18,75 p/m
Toon nog 4 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Rekenen
Wanneer je goed wilt leren rekenen is de cursus Rekenen van het NTI echt iets voor jou! Stap voor stap leer je hoe je rekenvraagstukken kunt benaderen.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 23,50 p/m
Budgetcoach
Met de cursus budgetcoach houd jij meer geld over aan het einde van de maand. Geen vooropleiding vereist. Je kunt vandaag nog starten. Vraag de gids aan!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 20,13 p/m
Personeelsconsulent
Wil jij aan de slag als personeelsconsulent? Volg de waardevolle NTI opleiding en behaal het erkende diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 43,13 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
HAVO Economie
Volg nu de HAVO Economie cursus bij het NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
VWO Economie
Volg nu de VWO Economie cursus bij het NTI en haal je VWO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m