Administratie en Economie

Als cijfers en administratie jouw passie zijn, zit je goed bij NTI. Bij ons kun je een administratie-opleiding volgen of economie studeren op allerlei niveaus: van cursus tot volledige hbo-opleiding. Start vandaag nog met je administratie-opleiding of economische studie!

Lees meer over werken in de administratie.

69 opleidingen en cursussen gevonden in Administratie en Economie
Snel naar: MBA (1) HBO Bachelor opleidingen (4) HBO Associate degrees (2) HBO-programma's (29) HBO 21+ toets (1) Volledige MBO-opleidingen (9) MBO Basisopleidingen (1) Losse modules (3) MBO Keuzedelen (1) MBO toelatingstoets (1) Beroepsopleidingen (13) Cursussen (2) Staatsexamens (2)

MBA

Studieduur Lesgeld
Master of Business Administration (MBA) nvao
Bij NTI Master of Business Administration (MBA) studeren? Je kan in deeltijd een masteropleiding volgen! Verdien je MBA met een erkend diploma bij NTI.
24 maanden Vanaf € 464,95 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie nvao
HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma.
36 maanden Vanaf € 184,95 p/m
HBO Bachelor Commerciële Economie nvao
De opleiding HBO Commerciële economie gaat in op marketing, sales, trends en (digitale) ontwikkelingen. Klinkt leuk? Start vandaag nog bij NTI.
36 maanden Vanaf € 194,95 p/m
HBO Bachelor Logistics Management nvao
Aan de slag in de logistiek? Als procesmanager, supply chain manager of inkoper? Start dan de hbo-opleiding Logistiek van NTI! Haal je erkend hbo-diploma.
36 maanden Vanaf € 204,95 p/m
HBO Bachelor of Business Administration nvao
Verdiep je in organisatie en klantcentraal werken tijdens de BBA-opleiding. Studeer in je eigen tempo en word een breed inzetbare professional.
36 maanden Vanaf € 214,95 p/m

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Financieel management nvao
HBO Associate degree Financieel management studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je associate degree met een erkend diploma.
24 maanden Vanaf € 179,95 p/m
Associate degree Bedrijfskunde nvao
HBO Associate degree Bedrijfskunde studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je associate degree met een erkend diploma.
24 maanden Vanaf € 189,95 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Sociaal Ondernemen
De opleiding Sociaal ondernemen van NTI leert je alles over werken in de sociale sector. Liever in dienst of toch zelfstandig? Ontdek het snel!
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Internationaal zakendoen en samenwerken
Zakendoen in het buitenland? Tijdens de opleiding Internationaal zakendoen en samenwerken leer je er alles over. Schrijf je vandaag nog in!
3 maanden Vanaf € 280,00 p/m
HBO-programma International Communication
Verbeter je professional skills in de opleiding International Communication. Ga aan de slag met onderhandelen, presenteren en lobbyen in Europese context.
3 maanden Vanaf € 280,00 p/m
HBO-programma Design Thinking
Ben jij oplossingsgericht en innovatief? Met de opleiding Design Thinking maak je het leven van de klant makkelijker, beter of mooier.
3 maanden Vanaf € 280,00 p/m
HBO-programma Human dynamics
Leer met deze praktijkgerichte Human Dynamics training alles over de dynamiek in organisaties, op de werkvloer en in samenwerkingen.
3 maanden Vanaf € 280,00 p/m
Toon nog 24  HBO-programma's

HBO 21+ toets

Studieduur Lesgeld
HBO 21+ toets
Niet de juiste diploma’s om een hbo-opleiding te starten, wel ouder dan 21? Haal de 21+ toets en je kunt direct starten met een hbo-opleiding van NTI.
Eenmalig Vanaf € 79,95

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Legal, Insurance & HR Services Specialist wettelijk erkend
Start de opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist op mbo-niveau 4 vandaag nog. Meld je aan en behaal een wettelijk erkend mbo-diploma!
24 maanden Vanaf € 109,95 p/m
MBO Business Administration & Control Specialist wettelijk erkend
Start de opleiding Business Administration & Control Specialist op mbo-niveau 4 vandaag nog. Meld je aan en behaal een wettelijk erkend mbo-diploma!
24 maanden Vanaf € 79,95 p/m
MBO Marketing & Communication Specialist wettelijk erkend
Start de opleiding Marketing & Communication Specialist op mbo-niveau 4 vandaag nog. Meld je aan en behaal een wettelijk erkend mbo-diploma!
24 maanden Vanaf € 79,95 p/m
MBO Allround Assistant Business Services wettelijk erkend
Start de opleiding Allround Assistant Business Services op mbo-niveau 3 vandaag nog. Meld je aan en behaal een wettelijk erkend mbo-diploma!
24 maanden Vanaf € 84,95 p/m
MBO Office & Management Support Specialist wettelijk erkend
Start de opleiding Office & Management Support Specialist op mbo-niveau 4 vandaag nog. Meld je aan en behaal een wettelijk erkend mbo-diploma!
24 maanden Vanaf € 79,95 p/m
Toon nog 4  Volledige MBO-opleidingen

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Business services
Business assistant, management support of receptionist(e) worden? Met de MBO Basisopleiding Business services leer je over dit beroep en de opleidingen.
6 maanden Vanaf € 133,00 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
Module Rekenen mbo-niveau 2
Module Rekenen mbo-niveau 2 studeren in deeltijd? De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op mbo-niveau te verdiepen.
3 maanden Vanaf € 109,95 p/m
Module Rekenen mbo-niveau 3
Module Rekenen mbo-niveau 3 studeren in deeltijd? De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op mbo-niveau te verdiepen.
3 maanden Vanaf € 109,95 p/m
Module Rekenen mbo-niveau 4
Module Rekenen mbo-niveau 4 studeren in deeltijd? De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op mbo-niveau te verdiepen.
4 maanden Vanaf € 109,95 p/m

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Fiscale werkzaamheden in de praktijk
Met het erkende keuzedeel Fiscale werkzaamheden in de praktijk leer je alles over belastingaangifte en loonberekeningen. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
3 maanden Vanaf € 174,95 p/m

MBO toelatingstoets

Studieduur Lesgeld
MBO toelatingstoets
Nog niet de juiste vooropleiding? Doe de MBO toelatingstoets en je kunt alsnog starten met jouw erkende MBO opleiding bij NTI! Schrijf je snel in!
Eenmalig Vanaf € 79,95

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basiskennis boekhouden (BKB®)
Wil jij kennismaken met de belangrijke aspecten van boekhouden? Bij NTI volg je de cursus Boekhouden geheel kosteloos met het STAP-budget!
5 maanden Vanaf € 34,95 p/m
Praktijkdiploma boekhouden (PDB®)
Met de opleiding PDB word jij een goede boekhouder waar bedrijven naar op zoek zijn. Bij NTI geheel kosteloos te volgen met het STAP-budget!
9 maanden Vanaf € 49,95 p/m
Praktijkdiploma loonadministratie (PDL®)
Met de PDL-opleiding leer je hoe je een goede salarisadministratie voert. Bij NTI volg je deze opleiding geheel kosteloos met het STAP-budget!
9 maanden Vanaf € 39,95 p/m
Professioneel budgetcoach
Leer in de opleiding Budgetcoach anderen adviseren en coachen op financieel vlak. Bij NTI volg je deze opleiding geheel kosteloos met het STAP-budget!
12 maanden Vanaf € 59,95 p/m
Moderne Bedrijfsadministratie
Wil je doorgroeien in je huidige administratieve functie? Bij NTI volg je de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie extra voordelig met het STAP-budget!
12 maanden Vanaf € 54,95 p/m
Toon nog 8  Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Rekenen
Wanneer je goed wilt leren rekenen is de cursus Rekenen van het NTI echt iets voor jou! Stap voor stap leer je hoe je rekenvraagstukken kunt benaderen.
6 maanden Vanaf € 34,95 p/m
Budgetcoach
Met de cursus Budgetcoach krijg je inzicht in financiën en help je anderen handiger omgaan met geld. Je kunt vandaag nog starten. Vraag de gids aan!
6 maanden Vanaf € 29,95 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
HAVO Economie
De examentraining Biologie HAVO stoomt je klaar voor het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 84,95 p/m
VWO Economie
De VWO Economie cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 79,95 p/m