Recht en Juridisch

Een studie Rechten, Sociaal Juridische dienstverlening of een cursus Juridische vaardigheden: je volgt ze bij het NTI. Wij bieden je de keus uit vele juridische opleidingen en cursussen. Je kunt studeren op jouw manier, waar en wanneer jij wilt. Begin vandaag nog met een van onze juridische opleidingen!

34 opleidingen en cursussen gevonden in Recht en Juridisch
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (2) HBO-programma's (27) HBO 21+ toets (1) Volledige MBO-opleidingen (1) MBO toelatingstoets (1) Beroepsopleidingen (2)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Rechten nvao
Word jij enthousiast van wetten en regels? Volg de opleiding HBO Rechten en maak kennis met ethiek en verschillende soorten rechten. Doe de proefles!
36 maanden Vanaf € 194,95 p/m
HBO Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) nvao
Opleiding HBO Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) studeren? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 194,95 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Signaleren en preventie binnen SJD
Hoe zet je kleine signalen om naar bruikbare signalen voor de beroepspraktijk van de Sociaal Juridisch Dienstverlener? Volg het hbo-programma Signaleren en preventie!
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Juridische beroepsethiek
Volg de opleiding Juridische beroepsethiek op hbo-niveau en ga aan de slag met ethische dilemma's en integriteit in de beroepsethiek van juristen.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma IT & Compliance
Volg de opleiding IT & Compliance op hbo-niveau en leg de link tussen IT-systemen, digitalisering en de wet- en regelgeving, met focus op compliance.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Ondernemingsrecht
Met de opleiding Ondernemingsrecht op hbo-niveau duik je in de wet- en regelgeving van verschillende ondernemingsvormen. Meld je aan en start direct!
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Internationaal en Europees recht
Volg de opleiding Internationaal en Europees recht en leer hoe het rechtssysteem werkt in internationale en Europese context. Meer weten? Meld je aan!
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
Toon nog 22  HBO-programma's

HBO 21+ toets

Studieduur Lesgeld
HBO 21+ toets
Niet de juiste diploma’s om een hbo-opleiding te starten, wel ouder dan 21? Haal de 21+ toets en je kunt direct starten met een hbo-opleiding van NTI.
Eenmalig Vanaf € 79,95

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Legal, Insurance & HR Services Specialist wettelijk erkend
Start de opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist op mbo-niveau 4 vandaag nog. Meld je aan en behaal een wettelijk erkend mbo-diploma!
24 maanden Vanaf € 109,95 p/m

MBO toelatingstoets

Studieduur Lesgeld
MBO toelatingstoets
Nog niet de juiste vooropleiding? Doe de MBO toelatingstoets en je kunt alsnog starten met jouw erkende MBO opleiding bij NTI! Schrijf je snel in!
Eenmalig Vanaf € 79,95

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Medewerker personeelszaken (MPZ®)
De opleiding Medewerker Personeelszaken leert je alles om een goede personeelsfunctionaris te kunnen worden. Haal het officiële Associatie diploma met NTI.
9 maanden Vanaf € 49,95 p/m
Zorgethiek en beleid
Volg de opleiding Zorgethiek en beleid en leer hoe je omgaat met morele dilemma's en krijg kennis over juridische onderwerpen uit de gezondheidszorg.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m