Recht en Juridisch

Een studie Rechten, een training Ondernemingsrecht of een cursus Conflictkunde: je volgt ze bij het NTI. Wij bieden je de keus uit 52 juridische opleidingen en cursussen. Je kunt studeren op jouw manier, waar en wanneer jij wilt. Begin vandaag nog met een van onze juridische opleidingen!

38 opleidingen en cursussen gevonden in Recht en Juridisch
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (3) HBO-programma's (4) Korte HBO-programma's (19) Volledige MBO-opleidingen (1) Basisopleidingen (1) Beroepsopleidingen (4) Cursussen (3)

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Rechten nvao ook Klassikaal
Met een diploma HBO Rechten kun jij o.a. juridisch adviseur of hbo-jurist worden. Behaal je erkende Bachelor titel bij NTI. Je kunt elke dag starten!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) nvao ook Klassikaal
Heb jij zowel interesse in sociaal werk als in de wet? Dan past HBO Sociaal juridische dienstverlening (SJD) bij jou. Start vandaag nog!
36 maanden Vanaf € 157,20 p/m
HBO Bachelor Rechten voltijd nvao ook Klassikaal
Wil jij flexibel studeren, maar wel met veel structuur? Dan past HBO Rechten Voltijd bij jou. Vraag hier de gratis studiegids of proefles aan!
48 maanden Vanaf € 259,50 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Rechten
Wil jij graag kennismaken met het dynamische vakgebied Rechten? Volg het hbo-programma Rechten. Incl. leuke praktijkbijeenkomsten en webinars!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD)
Wil jij je in 6 maanden oriënteren op Sociaal Juridische Dienstverlening? Volg dan het HBO-programma SJD van Hogeschool NTI! In 6 maanden een certificaat.
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Bedrijfskunde en Recht
Wil jij je verdiepen in bedrijfskunde en recht? Volg dan het HBO-programma Bedrijfskunde en Recht van NTI. Al binnen 6 maanden behaal jij een certificaat!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Proces- en strafrecht
Hbo-programma Proces- en strafrecht: in 6 maanden leer je de basisbeginselen van strafrecht en procesrecht. Schrijf je vandaag in en start morgen!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m

Korte HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
Kort HBO-programma Internationaal privaatrecht
Ontwikkel een goede basiskennis van de rechtsregels die gelden in internationale situatie met de HBO-module Internationaal privaatrecht van het NTI.
6 maanden Vanaf € 65,95 p/m
Kort HBO-programma Juridische vaardigheden
Tijdens het korte HBO-programma Juridische vaardigheden leer je in 3 maanden omgaan met wettenbundels. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Recht (SPD Bedrijfsadministratie)
Wil jij je ontwikkelen als financieel professional en wil je veel weten over Nederlands vermogensrecht? Schrijf je dan in voor deze HBO-module!
6 maanden Vanaf € 95,00 p/m
Kort HBO-programma Conflictkunde
Wil je weten hoe je conflicten zo goed mogelijk kunt oplossen, zowel zakelijk als in het dagelijks leven? Start met de HBO-module Conflictkunde bij NTI!
6 maanden Vanaf € 92,35 p/m
Kort HBO-programma Rechtssociologie
Leer waarom het recht is zoals het is en waarom we geen andere wetten en regels hebben dan de huidige in de HBO-Module Rechtssociologie van het NTI!
6 maanden Vanaf € 50,00 p/m
Toon nog 14 Korte HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Juridisch-administratief dienstverlener
Na MBO Juridisch-administratief dienstverlener kun je direct aan de slag bij zakelijke dienstverleners. Vraag de gratis studiegids aan!
24 of 36 maanden Vanaf € 50,67 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Juridisch-administratief dienstverlener
De Basisopleiding Juridisch-administratief dienstverlener van NTI maakt je in 6 maanden wegwijs in juridische administratie. Schrijf je snel in!
6 maanden Vanaf € 112,50 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Medewerker personeelszaken (MPZ®)
De opleiding Medewerker Personeelszaken leert je alles om een goede personeelsfunctionaris te kunnen worden. Haal het officiële Associatie diploma met NTI.
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 31,98 p/m
Juridisch secretaresse
Als juridisch secretaresse ben je de spin in het web van een organisatie. De korte opleiding Juridisch secretaresse bereid je voor op deze leuke functie.
3 maanden Vanaf € 31,03 p/m
Inleiding juridische dienstverlening
Wil jij weten wat jouw rechten zijn? Leer hoe het Nederlands recht in elkaar steekt met de cursus Inleiding juridische dienstverlening van het NTI.
3 maanden Vanaf € 37,43 p/m
Juridische vaardigheden Nieuw
Wil jij in 6 maanden juridische vaardigheden opdoen? Dan is de opleiding Juridische vaardigheden (officieel Associatie-diploma) iets voor jou! - NTI
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 29,25 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Arbeid en gezondheid
Wil je meer weten over de wetten en regels op het gebied van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid? Schrijf je in voor de cursus Arbeid en Gezondheid!
6 maanden Vanaf € 55,41 p/m
Conflictkunde
Het NTI biedt jou de helpende hand bij het oplossen van conflicten. Leer conflicten oplossen met de uitgebreide cursus Conflictkunde van het NTI.
6 maanden Vanaf € 55,41 p/m
Politieke theorieën
Vind jij de politiek bijzonder interessant en wil je je hierin verdiepen? Kies voor de cursus Politieke theorieën van het NTI! Start vandaag nog.
6 maanden Vanaf € 41,73 p/m