Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Leer perfect tekstverwerken met de cursus Word

Wil je beter leren tekstverwerken? Met de cursus Word van NTI leer je snel en efficiënt een foutloze tekst maken. Microsoft Word is op dit moment het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld. Wil je dit programma op professionele wijze onder de knie krijgen? Schrijf je dan in voor de cursus MS Word. Na afloop van deze cursus ben je in staat om zelfstandig met het tekstverwerkingsprogramma Word om te gaan.

Je kunt bij NTI terecht voor de cursussen MS Word 2007, 2010, 2013 en 2016.

Is deze cursus iets voor mij?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die Microsoft Word op een professionele wijze willen leren beheersen. Aan het einde van deze cursus weet je zeer goed hoe het tekstverwerkingsprogramma Word werkt, kun je teksten schrijven en opmaken en kun je tabellen en figuren gebruiken in en wizards toepassen op de teksten.

Inhoud

Wat leer ik?

Of het tekstverwerkingsprogramma Word nu helemaal nieuw is voor je of je werkt al een tijdje met Word, maar gebruik je nog lang niet alle mogelijkheden: de cursus Word is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Naast het ‘gewone’ tekstverwerken in Microsoft Word leer je alle mogelijkheden die dit programma heeft.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Het opmaken van een document
  • Figuren, kolommen en tabellen
  • Verschillende opmaaktechnieken
  • Het beheren van documenten
  • Het werken met wizards

Uiteraard is het lesmateriaal voor deze cursus zorgvuldig samengesteld. Het maakt gebruik van de Visual Steps-methode. Deze boeken zijn zodanig geschreven dat je zelfstandig en in je eigen tempo de basishandelingen leert kennen. Een begeleidende cd-rom helpt je bij het maken van je opdrachten bij Word 2007 en Word 2010. Door de opzet van je cursus merk je dat je continu zelf aan het werk, en dus aan het leren bent. Geen lange stukken tekst, maar direct zelf aan de slag tijdens de cursus Word!

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de cursus MS Word te volgen bij het NTI is een bepaalde vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor je huiswerk en aanvullende vragen over Miscrosoft Word.

Systeemeisen voor de cursus

Om de NTI-cursus Word goed te kunnen volgen, dien je over een computer met de Nederlandse versie van Word 2007 2010, 2013 of 2016 en een cd-rom drive te beschikken. Een printer is aanbevolen, maar niet noodzakelijk voor het volgen van de cursus Word.

Examen

Studieduur & lesgeld

Word 2016 1303

Studietempo in maanden 2 Maanden *
Uren per week 4
Lesgeld per maand € 162,75
Nu met 50% korting € 81,38
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 3 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Word 2013 1068

Studietempo in maanden 2 Maanden *
Uren per week 4
Lesgeld per maand € 162,75
Nu met 50% korting € 81,38

Word 2010 1062

Studietempo in maanden 2 Maanden *
Uren per week 4
Lesgeld per maand € 162,75
Nu met 50% korting € 81,38

Word 2007 1053

Studietempo in maanden 2 Maanden *
Uren per week 4
Lesgeld per maand € 162,75
Nu met 50% korting € 81,38

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Word, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.4