Flexibel Studeren® bij NTI

#1

Werken als apothekers assistent

Spreekt de functie apothekersassistent jou aan, maar weet je nog niet precies wat het inhoudt en welke opleidingen er zijn? Lees dan hieronder verder!

Wat doet een apothekersassistent?

Als apothekersassistent in opleiding leer je gesprekken te voeren aan de balie en uitleg te geven over het gebruik van medicijnen voor specifieke doeleinden. Ook leer je de administratie bij te houden, doktersrecepten te lezen, te adviseren over zelfzorgmiddelen en een beetje Engels.

Bekijk de opleidingen voor apothekersassistent

Met welk diploma mag je werken als apothekersassistent?

Om te kunnen beginnen met werken in een apotheek, moet je een diploma op mbo-niveau gehaald hebben. Onder het volgende kopje hebben wij de opleidingen tot apothekersassistent voor je opgesomd.

Wil je verder kijken?

Ben jij geïnteresseerd in deze opleiding, maar twijfel je nog tussen andere zorgopleidingen? Bekijk dan alle andere mogelijkheden! De kans op een baan is gunstig, omdat er een groot personeelstekort is. Ook is geen dag hetzelfde en je hebt veel contact met mensen. 

Ontdek werken in de zorg

Wij geven graag persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest