Omschrijving

Behaal snel het erkende diploma en word de rechterhand van de makelaar

Wil je assistent makelaar worden en graag professionele hulp bieden bij de koop en verkoop van onroerend goed? Met de opleiding Assistent Makelaar Wonen kun je gecertificeerde makelaars ondersteunen bij de aan- en verkoop van huizen en de huur en verhuur van woningen. Je leert verantwoordelijkheid te dragen voor het beheren van het relatiebestand en het uitvoeren van promotieactiviteiten. Dit maakt jou als assistent makelaar van onschatbare waarde in een makelaarskantoor. Na de opleiding heb je het officieel erkende diploma Assistent Makelaar Wonen van SVMNIVO op zak en kun je makelaars ondersteunen bij onder andere het organiseren van bezichtigingen en het adviseren van klanten. 

 

 

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (08:00-17:00)
ma-vr (09:00-17:00)
R Bruste, 35 jaar, Amsterdam

Goeie opleiding met een hoge kwaliteit! Ik kan deze opleiding op rustig tempo volgen. Het is zeker makkelijk te combineren i.v.m. mijn handicap en het moeder zijn. Goeie opleiding met een hoge kwaliteit! Ik kan deze opleiding op rustig tempo volgen. Het is zeker makkelijk te combineren i.v.m. mijn handicap en het moeder zijn.

Inhoud

Inhoud

Wat leer je?

Tijdens de opleiding Assistent makelaar wonen ontwikkel je alle kennis en vaardigheden om de klant en de gecertificeerd makelaar te ondersteunen. Van rechten tot marketingbeleid. Je verdiept je in bouwkunde, vastgoedeconomie en privaatrecht en leert assisteren bij het opstellen van een marketing- of pr-plan.

Studieprogramma

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Vastgoedeconomie
  • Privaat- en publiekrecht
  • Bouwkunde
  • Hypotheek en financiën
  • Huur, koop en beheer
  • Marketing

Innovatieve en gepersonaliseerde leeromgeving

Tijdens de opleiding Assistent makelaar wonen (A-RMT) maak je gebruik van jouw persoonlijke digitale leeromgeving. In de online leeromgeving vind je uitdagende oefeningen, live e-colleges, video’s en lesmateriaal. Lees meer over de online leeromgeving.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de opleiding. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw studiebegeleider. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

Je eigen wettenbundel en oefenboek

Tijdens de opleiding maak je gebruik van echte studieboeken. Naast het studiemateriaal dat je bij de start van de opleiding ontvangt, heb je een het boek Educatieve wettenverzameling - Wetgeving Makelaardij, Taxatie en Vastgoed, nodig. Deze schaf je zelf aan en kost ongeveer € 95,00. Het oefenboek kost rond de € 74,50.

Alle voordelen van NTI op een rij

  • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis studietijd verlengen, mocht je het niet binnen de tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Leren uit echte studieboeken

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Je kunt meteen beginnen met de opleiding Assistent makelaar wonen (A-RMT). Er zijn geen toelatingseisen. 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Examen SVMNIVO

Als afronding van de opleiding kun je examen doen bij SVMNIVO, hét examenbureau voor de vastgoedbranche. Je maakt twee theorie-examens en een praktijktoets. Als je slaagt, ontvang je het diploma Assistent Makelaar Wonen. Het diploma is officieel erkend in Nederland en zeer waardevol. Voor meer informatie over de examens en examenkosten verwijzen wij je naar www.svmnivo.nl.

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Wil je geen examen doen? Dan kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de opleiding Assistent makelaar wonen hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je €34,95.

Korting voor snelle beslissers
Geef direct bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen (door bij 'handige extra's' de optie 'certificaat' aan te vinken) en krijg € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Beroepen

Studieduur & lesgeld

Kosten Assistent Makelaar Wonen (A-RMT) 5945

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Assistent makelaar wonen (A-RMT), als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Assistent makelaar wonen (A-RMT)

4.5 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

R Bruste, 35 jaar, Amsterdam

Goeie opleiding met een hoge kwaliteit! Ik kan deze opleiding op rustig tempo volgen. Het is zeker makkelijk te combineren i.v.m. mijn handicap en het moeder zijn.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame