Omschrijving

Blijf relevant met E-learning

Onderwijs volgen en lesgeven gaat steeds vaker via de digitale weg. Dit kan een mix zijn van contactonderwijs en digitaal onderwijs, bekend als Blended learning. Of een programma volledig via e-learning. In deze cursus E-learning leer je hoe je een e-learning ontwerpt en inzet. Welke didactische leervormen zijn geschikt voor e-learning? Wat zijn de leertheorieën behaviorisme, cognitivisme, constructivisme en connectivisme? En hoe kun je deze gebruiken in je ontwerp? In deze praktijkgerichte e-learning opleiding pas je veel didactische werkvormen en tools toe in de praktijk. Ben jij benieuwd naar de toekomst van onderwijs? Starten kan iedere dag!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (08:00-17:00)
ma-vr (09:00-17:00)

Inhoud

Wat leer je?

De e-learning opleiding is speciaal ontwikkeld voor iedereen die geïnteresseerd is in vernieuwende onderwijsconcepten gekoppeld aan digitalisering. De opleiding is praktijkgericht waardoor je direct aan de slag gaat met verschillende didactische werkvormen en digitale tools.

In het studieprogramma hieronder vind je een aantal onderwerpen die tijdens de e-learning opleiding aan bod komen. 

Studieprogramma

  • Blended learning
  • Didactische werkvormen
  • Onderwijsconcept

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens deze cursus. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

Innovatieve en gepersonaliseerde online leeromgeving

In de online leeromgeving vind je uitdagende oefeningen, live e-colleges, video’s en lesmateriaal. Lees meer over de online leeromgeving.

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Leren uit echte studieboeken

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

FlexibelStuderen®

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Je kunt meteen beginnen met de opleiding E-learning. Er zijn geen toelatingseisen. 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bevestiging van jouw prestatie

Heb je de cursus E-learning afgerond? Dan ontvang je een digitaal bewijs van deelname. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Beroepen

Studieduur & lesgeld

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Kosten E-learning 1790

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame

Lindsey - HBO Bachelor MWD

Danny – Master of Business Administration (MBA)

Senaid – HBO Toegepaste Psychologie