Dieren, huis en tuin

Ben je gek op dieren? En vind je een goede verzorging belangrijk? Volg dan één van de dierenverzorgende cursussen bij het NTI. Uiteraard flexibel en in jouw eigen tijd! Maar ook als je groene vingers hebt en jouw droomtuin wilt verwezenlijken, ben je bij het NTI bij het juiste adres. 

Gefilterd op:

5 opleidingen en cursussen gevonden in Dieren, huis en tuin Studieduur Beoordeling
Zelf klussen
Nooit meer een klusser in huis halen, maar altijd zelf het kluswerk uit kunnen voeren? Start dan vandaag met de cursus Zelf klussen van het NTI.
3, 6 of 9 maanden
Het verzorgen van je paard
Ben je een paardenliefhebber? Start dan met de cursus Het verzorgen van je paard en leer alles over de gezondheid en verzorging van paarden en pony's.
8, 12 of 14 maanden
Het verzorgen van je hond
Wil je weten hoe je je (toekomstige) hond de beste zorg kunt bieden? Je leert het allemaal in de uitgebreide NTI-cursus Het verzorgen van je hond!
4, 6 of 8 maanden
Het verzorgen van je huisdier
Jouw huisdier verdient toch ook het beste? Schep een betere band met je dier met de leerzame cursus Het verzorgen van je huisdier van het NTI.
8, 12 of 16 maanden
Patisserie
Wil jij het lekkerste snoepgoed en klein gebak maken? Start met de cursus Patisserie van het NTI en maak de heerlijkste lekkernijen. Start vandaag nog!
3, 6 of 9 maanden
Volgende 5 opleidingen en cursussen