Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Nooit meer een klusser nodig met de cursus Zelf klussen

Nooit meer een klusser in huis, maar altijd zelf het kluswerk uit kunnen voeren? Start dan vandaag met de cursus Zelf klussen van het NTI. Je leert tijdens deze praktijkgerichte cursus om te gaan met de verschillende soorten gereedschap en bevestigingsmiddelen. Daarbij krijg je aanwijzingen van een ervaren klusjesman.

Is deze cursus iets voor mij?

Heb je al enige ervaring in het klussen, maar wil je net even wat meer kunnen? Start dan vandaag met de cursus Zelf klussen. Eenvoudig en moeilijk kluswerk passeert de revue. Je ontvangt tips en trucs voor alledaagse klusproblemen. Het lesmateriaal is samengesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Hierdoor ben je verzekerd van uitstekend cursusmateriaal!

Inhoud

Wat leer ik?

Van het repareren van wanden, vloeren, plafonds, ramen, deuren en trappen tot het maken van ruimtewinners in het hele huis. Alles komt aan bod tijden de cursus Zelf klussen. Hoe gebruik je de diverse klusmaterialen zoals hout, gipsplaten en mdf? Je leert het allemaal met deze handige cursus. Om je tijdens de NTI-cursus zo goed mogelijk te begeleiden is de tekst onderbouwd met uitgebreid beeldmateriaal. Na afloop van de cursus kun je zelf de alledaagse en moeilijkere klussen uitvoeren. Een klusbedrijf inhuren is niet meer nodig, je kunt het nu zelf!

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

 • Klustechnieken
 • Veiligheid bij klussen
 • Elektriciteitsproblemen oplossen
 • Oplossen van problemen met kranen, wc’s of cv’s
 • Herstellen van meubelen, aardewerk of glaswerk
 • Klussen aan de buitengevel en hemelwaterafvoer
 • Ontwerpen en het maken van 3D-tekeningen
 • Materialen

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Een vooropleiding is niet noodzakelijk voor de cursus Zelf klussen. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Je ervaren vakdocent helpt je met het corrigeren van je huiswerk en het beantwoorden van aanvullende vragen over de cursus.

Examen

Studieduur & lesgeld

Zelf klussen 1306

Studietempo in maanden 3 Maanden 6 Maanden * 9 Maanden
Uren per week 8 4 3
Lesgeld per maand € 135,35 € 67,65 € 45,10
Nu met 50% korting € 67,68 € 33,83 € 22,55
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 7 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Zelf klussen, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.3