Korte HBO-programma's

Mis je in je werk of dagelijks leven kennis over een bepaald onderwerp? Kies dan voor een kort hbo-programma. Tijdens een kort hbo-programma volg je 1 vak uit een volledige hbo-opleiding. Binnen 3 tot 6 maanden tijd leer je veel van een specifiek vakgebied. Je ontvangt een erkend certificaat!

Gefilterd op:

106 opleidingen en cursussen gevonden in Korte HBO-programma's Studieduur Lesgeld
Kort HBO-programma Inleiding marketing
Met deze HBO-module leer je over de basisbegrippen van marketing, verschillende strategieën en marketinginstrumenten. Start vandaag nog bij het NTI.
6 maanden Vanaf € 65,95 p/m
Kort HBO-programma Internationaal privaatrecht
Ontwikkel een goede basiskennis van de rechtsregels die gelden in internationale situatie met de HBO-module Internationaal privaatrecht van het NTI.
6 maanden Vanaf € 65,95 p/m
Kort HBO-programma Juridische vaardigheden
Tijdens het korte HBO-programma Juridische vaardigheden leer je in 3 maanden omgaan met wettenbundels. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Jaarrekening
Met de HBO-module Jaarrekening van het NTI leer je snel meer over de bedrijfsadministratieve kanten van de bedrijfsadministratie. Start vandaag nog!
3 maanden Vanaf € 259,95 p/m
Kort HBO-programma Recht (SPD Bedrijfsadministratie)
Wil jij je ontwikkelen als financieel professional en wil je veel weten over Nederlands vermogensrecht? Schrijf je dan in voor deze HBO-module!
6 maanden Vanaf € 95,00 p/m
Kort HBO-programma Adviesvaardigheden
Hoe zorg je ervoor dat jouw adviezen overgenomen worden in een organisatie? In de module Adviesvaardigheden leer je alles over goed en zinvol adviseren.
6 maanden Vanaf € 82,60 p/m
Kort HBO-programma Conflictkunde
Wil je weten hoe je conflicten zo goed mogelijk kunt oplossen, zowel zakelijk als in het dagelijks leven? Start met de HBO-module Conflictkunde bij NTI!
6 maanden Vanaf € 92,35 p/m
Kort HBO-programma Organisatiepsychologie
Wil jij meer leren over gedrag in organisaties? Volg dan het korte HBO-programma Organisatiepsychologie van NTI. Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Veranderingsmanagement
In korte tijd en met veel persoonlijk contact je kennis vergroten met het programma Veranderingsmanagement van Hogeschool NTI. Schrijf je vandaag nog in!
6 maanden Vanaf € 87,50 p/m
Kort HBO-programma Klinische psychologie Vernieuwd
Wil jij meer leren over psychische stoornissen? Start dan het korte HBO-programma Klinische psychologie. Vraag de gratis studiegids aan!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Ontwikkelingspsychologie Vernieuwd
Tijdens het korte HBO-programma Ontwikkelingspsychologie leer je over de ontwikkeling van baby tot en met adolescentie. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Rechtssociologie
Leer waarom het recht is zoals het is en waarom we geen andere wetten en regels hebben dan de huidige in de HBO-Module Rechtssociologie van het NTI!
6 maanden Vanaf € 50,00 p/m
Kort HBO-programma Strafrecht
Geen tijd voor de volledige HBO-opleiding strafrecht? Kies dan de HBO-module Strafrecht bij het NTI. Je kunt elke dag starten, vraag nu de gids aan!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Intellectueel eigendomsrecht
Leer over auteursrecht en merkenrecht met de HBO-module Intellectueel eigendomsrecht van Hogeschool NTI. Dit is een module uit HBO Rechten.
6 maanden Vanaf € 65,95 p/m
Kort HBO-programma Schriftelijke communicatie
Na deze cursus Schriftelijke communicatie kun jij met gemak verschillende soorten teksten schrijven. Studieduur 6 maanden. Vraag vrijblijvend de gids aan!
6 maanden Vanaf € 65,95 p/m
Kort HBO-programma Geconsolideerde jaarrekening
Start met de HBO-module Geconsolideerde jaarrekening van Hogeschool NTI en ontdek snel de fijne kneepjes van het bedrijfsadministratieve vakgebied.
6 maanden Vanaf € 103,95 p/m
Kort HBO-programma Fiscale jaarrekening
Ben je financieel professional en wil je je bekwamen in het opstellen van financiële jaarrekeningen? Schrijf je dan in voor deze HBO-module van het NTI.
6 maanden Vanaf € 95,00 p/m
Kort HBO-programma Inleiding recht (SPD Bedrijfsadministratie)
Wil jij je ontwikkelen als financieel professional? Start dan nu met de HBO-module Inleiding recht (SPD Bedrijfsadministratie) van Hogeschool NTI.
6 maanden Vanaf € 75,00 p/m
Kort HBO-programma Kostencalculatie 5 (SPD)
Ben je een beginnend financieel professional of wil je dit worden? Start dan nu met de HBO-module Inleiding bedrijfseconomie van Hogeschool NTI!
6 maanden Vanaf € 111,95 p/m
Kort HBO-programma Cost en management accounting
Je bent financieel professional en je wilt je verdiepen in de externe rapportage en interne winstbepaling? Schrijf je dan in voor deze HBO-module!
6 maanden Vanaf € 103,95 p/m
Kort HBO-programma Finance en Riskmanagement
Verdiep je als financieel professional met deze HBO-module van NTI in de risico's van beleggingsportefeuilles, investeringen en kredietverlening.
6 maanden Vanaf € 111,95 p/m
Kort HBO-programma Inleiding bestuurlijke informatievoorziening (SPD)
Met deze HBO-module word jij de financieel professional met kennis van bestuurlijke informatievoorziening. Start vandaag nog bij Hogeschool NTI.
3 maanden Vanaf € 225,00 p/m
Kort HBO-programma Accounting information systems (SPD)
Wil je meer leren over beheersingssystemen, administratieve organisatie en interne controle? Kies dan nu voor deze HBO-module van Hogeschool NTI!
6 maanden Vanaf € 120,00 p/m
Kort HBO-programma Inleiding belastingwetgeving
Wil je een extra verdieping in belastingwetgeving zonder een hele te volgen? Start dan met de HBO-module uit de volledige HBO-opleiding SPD van het NTI.
6 maanden Vanaf € 111,95 p/m
Kort HBO-programma Algemene economie (SPD)
Verdiep je in het vakgebied Algemene Economie. Deze HBO-module van Hogeschool NTI besteedt aandacht aan macro-, internationale en monetaire economie.
6 maanden Vanaf € 75,00 p/m
Kort HBO-programma Strategische marketing
Wil jij een strategisch marketingplan leren opstellen & uitrollen? Schrijf je in voor het Kort HBO-programma Strategische marketing! Vraag de gids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Fiscale Aspecten van de onderneming (HBO SPD)
Leer alles over fiscale aspecten en regelingen voor ondernemingen en pas het toe in je werk. Schrijf je in voor dit korte HBO-programma van Hogeschool NTI.
3 maanden Vanaf € 225,00 p/m
Kort HBO-programma Effectief schrijven
Leer nu schrijven op een effectieve en toegankelijke manier. Met de HBO-module Effectief schrijven van het NTI leer je helder en duidelijk schrijven.
6 maanden Vanaf € 65,95 p/m
Kort HBO-programma Leidinggeven en conflicthantering
Regelmatig conflicten op de werkvloer? Met de HBO-module Leidinggeven en conflicthantering van het NTI leer je hoe je problemen op de werkvloer aanpakt.
6 maanden Vanaf € 87,50 p/m
Kort HBO-programma Ouderenzorg
Ben jij zorgzaam en wil je ouderen graag de helpende hand bieden in het verouderingsproces? In de HBO-module Ouderenzorg leer je hoe je dit kan doen!
3 maanden Vanaf € 150,00 p/m
Kort HBO-programma Gemeenterecht
Leer hoe de democratie is geborgd en hoe de grondrechten binnen een gemeentelijke organisatie werken met de HBO-module Gemeenterecht van het NTI.
6 maanden Vanaf € 87,50 p/m
Kort HBO-programma Oriëntatie op integrale veiligheid
In korte tijd inzicht krijgen in de belangrijkste veiligheidsthema's? Dat doe je tijdens deze korte HBO-module Oriëntatie op integrale veiligheid van NTI.
3 maanden Vanaf € 175,00 p/m
Kort HBO-programma Journalistiek
Met HBO-module Journalistiek doe je vakkennis op. Het is een praktijkgerichte opleiding. Flexibel studeren op je eigen manier. Geen vooropleiding vereist.
6 maanden Vanaf € 87,50 p/m
Kort HBO-programma Architectonisch ontwerpen en analyse
Met de hbo-module Architectonisch ontwerpen en analyse van het NTI leer je over architectuur in de bouw. Schrijf je vandaag nog in!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Groepsdynamica
Wil jij je verdiepen in het gedrag van groepen? Dan is het korte HBO-programma Groepsdynamica van NTI iets voor jou! Behaal in 3 maanden je certificaat!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Human Resource Management UWV voucher €2500,-
Volg snel en flexibel de HBO-module Human Resource Management bij Hogeschool NTI en stroom vervolgens door naar een volledige HBO-opleiding.
6 maanden Vanaf € 105,00 p/m
Kort HBO-programma Inleiding Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Vind een goede balans tussen people, planet en profit met de HBO-Module Inleiding Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van Hogeschool NTI.
6 maanden Vanaf € 65,95 p/m
Kort HBO-programma Basismethodiek counseling
Heb jij je altijd al willen verdiepen in de basismethodiek van counseling? Dan is de HBO-module Basismethodiek counseling echt iets voor jou! | NTI
3 maanden Vanaf € 131,90 p/m
Kort HBO-programma Diagnostiek
Hoe achterhaal je wat de oorzaak is van problemen bij je cliënt en wat die probleemsituatie in stand houdt? Leer het in deze module van Hogeschool NTI!
3 maanden Vanaf € 131,90 p/m
Kort HBO-programma Wiskunde in de bouw
De opleiding Wiskunde in de bouw leert jou wiskundige vraagstukken oplossen.
3 maanden Vanaf € 150,00 p/m
Kort HBO-programma Technisch tekenen UWV voucher €2500,-
Leer technisch tekenen als een bouwkundige ingenieur in 3 maanden! Schrijf je vandaag nog in en profiteer van unieke acties en kortingen van Hogeschool NTI
3 maanden Vanaf € 150,00 p/m
Kort HBO-programma Werken met een bouwinformatiemodel (BIM)
Leer alles over het Bouwinformatiemodel (BIM) bij Hogeschool NTI. Je kunt elke dag starten!
3 maanden Vanaf € 150,00 p/m
Kort HBO-programma Algemene bouwkunde
Met de hbo-module Algemene Bouwkunde van het NTI leer je alle fasen van het bouwproces. Schrijf je vandaag nog in!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Inleiding in de counselling
Wil je werkzaam zijn als counsellor, coach of hulpverlener? Start vandaag met de HBO-module Inleiding in de Counselling van Hogeschool NTI!
3 maanden Vanaf € 175,00 p/m
Kort HBO-programma Houding van de counsellor
Ben je Counsellor of coach en wil je je praktijkkennis verbreden? Vraag dan nu de studiegids aan voor HBO-module Houding van de Counsellor bij het NTI!
3 maanden Vanaf € 131,90 p/m
Kort HBO-programma Recruitment UWV voucher €2500,-
Ben je intercedent, HR-medewerker of P&O-medewerker en wil je meer weten over werving en selectie? Volg dan deze korte HBO-module van Hogeschool NTI.
3 maanden Vanaf € 175,00 p/m
Kort HBO-programma Organisatiemanagement
Vergroot in 3 maanden jouw kennis van management en organisatie! Volg het korte HBO-programma Organisatiemanagement. Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Inleiding in de pedagogiek
Leer in 3 maanden meer over de belangrijkste pedagogische stromingen! Volg het korte HBO-programma Inleiding in de pedagogiek. Vraag de studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind
Heb jij interesse in pedagogiek? Dan is het korte HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind iets voor jou! Vraag nu de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Outreachend werken Nieuw
Ben jij geïnteresseerd in het helpen van mensen? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) Outreachend werken - NTI
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma HR-accounting Nieuw
Wil jij je verdiepen in HR-accounting en onderbouwen met harde cijfers? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) bij NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Bank- en Verzekeringswezen
Verbreed je kennis in 3 maanden met HBO-module Bank- en Verzekeringswezen. Ideaal voor een financieel professional. Vraag de gids aan.
3 maanden Vanaf € 175,00 p/m
Kort HBO-programma Consumentengedrag en e-business
Leer in 3 maanden meer over consumentengedrag en digitalisering. Volg het korte HBO-programma Consumentengedrag en e-business. Vraag de gratis gids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Bedrijfsadministratie SPD
Wil je meer weten over bedrijfsadministratie? Volg het Kort HBO-programma SPD Bedrijfsadministratie. In 3 maanden heb je al een certificaat op zak!
3 maanden Vanaf € 235,00 p/m
Kort HBO-programma Financiering SPD
Wil jij financiële analyses en rapportages leren maken? Volg de opleiding Financiering SPD. In 3 maanden heb je al een certificaat op zak!
3 maanden Vanaf € 225,00 p/m
Kort HBO-programma Europees recht en staatsinrichting
Wat is de impact van Europa op ons dagelijks leven? Volg het korte hbo-programma Europees recht en staatsinrichting. In 3 maanden af te ronden!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Productietechnieken
Ben je geïnteresseerd in het ontwerpen, optimaliseren en beheersen van
processen en systemen? Volg het korte hbo-programma Productietechnieken!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Human Talent Management
Talent herkennen, benoemen en op de goede plek zetten: dat leer je tijdens het korte hbo-programma Human Talent Management. Schrijf je nu in!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Materiaalkunde: metalen, kunststoffen en keramiek
Wil je meer weten over het gebruik van materialen? Volg het interessante korte HBO-programma Materiaalkunde. In 3 maanden af te ronden!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Operations management
Processen optimaliseren en succesvol invoeren: dat leer je tijdens het korte hbo-programma Operations management. Al in 3 maanden af te ronden!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Bestuurlijke informatievoorziening en risicomanagement
Met dit korte HBO-programma word jij de financieel professional met kennis van bestuurlijke informatievoorziening. Start vandaag nog!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Employer branding
Met het korte HBO-programma Employer branding leer jij hoe je je bedrijfsimago kunt sturen. Start vandaag nog en begin morgen al!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Algemene psychologie
Tijdens het korte HBO-programma Algemene psychologie leer je in 3 maanden de basis van psychologie. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Sociale Psychologie Nieuw
Ben jij geïnteresseerd in het alledaagse gedrag van mensen? Dan is het korte HBO-programma Sociale psychologie iets voor jou! Vraag de gratis gids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Inleiding recht
Tijdens het korte HBO-programma Inleiding recht leer je in 3 maanden de basis van het Nederlands recht kennen. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma E-juridische Dienstverlening
Tijdens het korte HBO-programma E-juridische dienstverlening leer je in 3 maanden over de mogelijkheden en vormen van e-juridische dienstverlening. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Methodisch werken Nieuw
Wil jij je verdiepen in methodieken uit de sociale sector? Dan is het korte HBO-programma Methodisch werken van NTI iets voor jou! Vraag de gids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Inleiding SJD Nieuw
De cursus Sociaal Juridische Dienstverlening behandelt in 3 maanden de basis van sociaal juridische dienstverlening. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Bedrijfskundige processen
Vergroot in 3 maanden jouw kennis van bedrijfskundige processen! Volg het korte HBO-programma Bedrijfskundige processen. Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Bedrijfscommunicatie Nieuw
Na het korte hbo-programma Bedrijfscommunicatie beschik jij over de juiste handvatten om succesvol te communiceren in het bedrijfsleven. Start vandaag nog!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Economie Nieuw
Vergroot in 3 maanden jouw kennis van algemene economie en bedrijfseconomie! Volg het korte HBO-programma Economie. Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Administratieve organisatie
Vergroot je kennis van het opzetten en functioneren van een administratieve organisatie! Volg het korte HBO-programma Administratieve organisatie.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Sales- en accountmanagement
Met dit korte HBO-programma ontwikkel jij de vaardigheden die je nodig hebt om als sales- of accountmanager aan de slag te gaan!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Agogische gespreksvaardigheden
Wil jij meer leren over gesprekstechnieken en (non) directieve hulpverlening? Volg dan het korte HBO-programma Agogische Gespreksvaardigheden.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Loopbaanbegeleiding
Aan de slag als loopbaancoach? Volg het korte HBO-programma Loopbaanbegeleiding. Behaal in 3 maanden een certificaat! Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Employee benefits
Meer leren over het beloningsbeleid en de individualisering binnen de HRM-praktijk? Schrijf je dan in voor het korte HBO-programma Employee Benefits.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Concepten van Europa
Ben jij geïnteresseerd in Europa en de Europese Unie? Volg dan het korte HBO-programma Concepten van Europa. Vraag de gratis studiegids aan!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Procesrecht
Tijdens het korte HBO-programma Procesrecht verdiep je je in 3 maanden in het procesrecht. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Gezondheidspsychologie
Ben jij geïnteresseerd in (on)gezond gedrag en de oorzaken en
consequenties ervan? Volg het korte HBO-programma Gezondheidspsychologie van NTI!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Waarnemen en observeren in Social Work
Wil jij als hulpverlener jouw observatievaardigheden verbeteren? Vol dan het korte HBO-programma Waarnemen en observeren in Social Work van NTI!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Signaleren en preventie in Social Work
Wil jij je verdiepen in signaleren en preventie? Volg het korte HBO-programma Signaleren en preventie in Social Work. Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Marketing
Leer in 3 maanden meer over marketing en marketingstrategieën! Volg het korte HBO-programma Marketing. Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Politiek, Bestuur en Maatschappij
Ben jij geïnteresseerd in de Europese politiek? Volg dan het korte HBO-programma Politiek, Bestuur & Maatschappij! Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma European cultures
Ben jij geïnteresseerd in Europese culturen? Volg dan het korte HBO-programma European cultures. Vraag de gratis studiegids aan!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Financieel management
Wil jij je op HBO-niveau ontwikkelen in het financieel management? Volg dan het korte HBO-programma Financieel management van NTI!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Marketing en accountability
Ben jij geïnteresseerd in het effect van marketing? Dan is het korte HBO-programma Marketing & accountability iets voor jou! Vraag de gratis gids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma E-business
Ben jij geïnteresseerd in online marketing? Dan is het korte HBO-programma E-business iets voor jou! Vraag nu de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Project- en verandermanagement
Ben jij geïnteresseerd in verandermanagement en projectmanagement? Volg het korte HBO-programma Project- en verandermanagement van NTI!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Effectief leiderschap
Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van effectief leiderschap? Volg dan het korte HBO-programma Effectief leiderschap. Vraag nu de gratis gids aan!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Professional English
Wil jij je taalvaardigheid in het Engels verbeteren? Volg dan het korte HBO-programma Professional English. Vraag nu de gratis studiegids aan!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Opvoedingsondersteuning
Wil jij mensen helpen bij het opvoeden van kinderen? Volg dan het korte hbo-programma Opvoedingsondersteuning van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Arbeidsrecht en sociale zekerheid Nieuw
Wil jij je verdiepen in het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) bij NTI
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Culturele diversiteit Nieuw
Wil jij je verdiepen in culturele diversiteit? Als hbo-psycholoog of uit interesse? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) bij NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Diagnostische vaardigheden binnen social work Nieuw
Wil jij mensen écht goed leren helpen? Leer dan (in 3 maanden) de ins & outs van diagnostische vaardigheden in social work - NTI
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma E-coaching Nieuw
Wil jij leren profiteren van de nieuwe mogelijkheden die E-coaching biedt? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) E-coaching - NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Employability Nieuw
Wil jij je verdiepen in employability en een gezond HRM-beleid ontwerpen? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) Employability - NTI
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Informatiemanagement Nieuw
Wil jij je verdiepen in bedrijfsprocessen en ICT? Start dan nu het korte hbo-programma Informatiemanagement (3 maanden) bij NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma International business Nieuw
Wil jij je verdiepen in het internationaal zaken doen? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) Internationaal business - NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Jongeren en hun leefwereld Nieuw
Ben jij geïnteresseerd in de wereld(en) waarin jongeren leven? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) Jongeren en hun leefwereld - NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma New business models Nieuw
Wil jij met het oog op de toekomst meer betekenen voor jouw klant? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) New business models - NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Personen- en familierecht Nieuw
Ben jij geïnteresseerd in het burgerlijk recht? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) Personen- en familierecht - NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Schuldhulpverlening Nieuw
Ben jij geïnteresseerd in het helpen van mensen met schulden? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) Schuldverlening - NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Staats- en bestuursrecht Nieuw
Wil jij je verdiepen in het staats- en bestuursrecht? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) bij NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Strategisch management Nieuw
Ben jij geïnteresseerd in management en strategie? Start dan nu met het korte hbo-programma (3 maanden) Strategisch management bij NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Systeem- en krachtgericht werken Nieuw
Wil jij je verdiepen in systeem- en krachtgericht werken? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) bij NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Anamnese
Met Anamnese breng je vragen en problemen in kaart van je cliënten tijdens een gesprek. Leer hier alles van! Je hebt geen vooropleiding nodig.
3 maanden Vanaf € 131,90 p/m
Volgende 106 opleidingen en cursussen