Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Cursus Persoonlijke effectiviteit: onderscheid jezelf!

Heb jij soms moeite om jezelf goed te verkopen? Ben je te bescheiden over wat jouw kracht en toegevoegde waarde zijn? Kies dan nu voor de cursus Persoonlijke effectiviteit en onderscheid jezelf van anderen. Met de cursus Persoonlijke effectiviteit werk jij aan je imago. Zo kun jij gemakkelijker de juiste baan vinden en promotie maken. Lees snel verder of vraag gratis de studiegids aan!

Voor wie?

De cursus Persoonlijke effectiviteit is voor iedereen die zichzelf beter op de kaart wilt zetten. Je ontdekt waarom jij uniek bent. Na de cursus Persoonlijke effectiviteit kun jij jezelf uitstekend presenteren. Op die manier zul je een positieve indruk achterlaten bij anderen. Tijdens de cursus gebruik je persoonlijke kenmerken om jezelf te onderscheiden. Kies nu voor de cursus Persoonlijke effectiviteit en leer jezelf uitstekend kennen.

Inclusief lesmateriaal

Bij de opleiding Persoonlijke effectiviteit is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken. In de online leeromgeving vind je alle belangrijke informatie om aan de slag te gaan met jouw studie. Gemakkelijker kan niet!

NTI: Wat vind jij belangrijk?

Kies je voor NTI? Dan mag jij van ons het volgende verwachten:

 • Je ontvangt waardevolle en erkende diploma’s
 • Je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Je krijgt les van docenten met ruime ervaring in het vakgebied
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving
 • Je studeert waar en wanneer jij wilt: op jouw moment

Inhoud

Wat leer je tijdens de cursus Persoonlijke effectiviteit?

Tijdens de cursus Persoonlijke effectiviteit leer je wat jouw kracht is. Vanuit deze kracht leer je jezelf verkopen, presenteren en pitchen. Je ontwikkelt een persoonlijk merk waarmee je je talenten het best kunt laten zien. Daarbij ga je ook aan de slag met je gespreksvaardigheden, zodat je met meer vertrouwen in gesprek kunt met collega’s, je baas of vrienden en familie.

Studieprogramma

Tijdens de cursus Persoonlijke effectiviteit komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Jezelf verkopen
 • Presenteren
 • Imago
 • Imagostyling
 • Professionaliteit
 • Social media
 • Gesprekstechnieken
 • Pitchen
 • Persoonlijk merk ontwikkelen
 • Ontdek je persoonlijkheid en talenten

Studeren op jouw moment

Starten wanneer je wilt. Studeren waar en wanneer het jou schikt. Even stoppen als dat nodig is, of harder gaan dan je dacht. Online, met inspirerende boeken, via E-colleges, of juist in een echte klas. Dat kan allemaal bij NTI. Deze NTI-studenten leggen je graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Wij snappen als geen ander dat er meer is dan studeren. Dat je rekening wilt houden met je baan, met je kinderen, je sport, of met dat familielid dat aandacht nodig heeft. Of dat het even niet uitkomt met de feestdagen of tijdens die verbouwing. Maar als het dan zover is, zorgen we er ook voor dat elke seconde telt. Dat het helemaal jouw moment is.

Persoonlijke begeleiding

Zelfstandig studeren is leuk, maar soms heb je toch een aanspreekpunt nodig voor niet-inhoudelijke vragen over je studie. Jouw persoonlijke mentor kun je per e-mail en telefoon bereiken.

Lees meer

Toelating

Je kunt direct starten met de cursus Persoonlijke effectiviteit

Je hebt geen vooropleiding nodig om te starten met de cursus Persoonlijke effectiviteit.

Vragen? Bel ons gerust!

Heb je vragen over de opleiding Persoonlijke effectiviteit? Neem contact op met een van onze studieadviseurs.

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de beroepsopleiding Persoonlijke effectiviteit afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare opleiding elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Persoonlijke effectiviteit 1695

Studietempo in maanden 3 Maanden 5 Maanden * 7 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 333,75 € 200,50 € 143,25
Nu met 50% korting € 166,88 € 100,25 € 71,63
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2018 ontvang je € 148,92 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Persoonlijke effectiviteit, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.2