Omschrijving

Effectief leren omgaan met agressie

Veel mensen krijgen in het dagelijks leven of werk te maken met agressie. Denk aan receptionisten, conducteurs, buschauffeurs of beveiligers. Of je nu al te maken hebt gekregen met agressie of gewoon goed voorbereid wilt zijn, zodat je juist weet te handelen in het geval van agressie, deze Agressietraining helpt je effectief omgaan met agressieve personen. Je leert hoe je agressie kunt voorkomen en wat de juiste manier is om in te grijpen. Zo breng je meer rust en veiligheid in je leven. Wacht niet langer en start de praktijkgerichte cursus Omgaan met agressie.

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-18:00)

In 1 maand gehaald super blij mee met de snel beoordeling en de aan vraag certificaat. In 1 maand gehaald super blij mee met de snel beoordeling en de aan vraag certificaat.

Inhoud

Wat leer je

Bij deze Agressietraining leer je niet alleen juist in te grijpen wanneer agressie zich voordoet, je leert het ook te voorkomen. Daarbij is het belangrijk dat je je in een ander kunt verplaatsen. Je kunt bijvoorbeeld letten op verbale en non-verbale communicatie om te weten wanneer je moet ingrijpen. Wat is agressie en wat doet het met ons? Deze cursus Omgaan met agressie gaat diep in op de verschillende onderwerpen die bij het hanteren van agressie komen kijken. Na afloop weet je precies wat je moet doen en hoe je moet communiceren wanneer je met een agressief persoon te maken krijgt.

Studieprogramma

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Wat is agressie?
 • Wat doet agressie met ons?
 • Is agressie aangeboren of aangeleerd?
 • Communicatie
 • Conflicthantering
 • Agressiehantering
 • Agressie voorkomen

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de cursus. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

Alle voordelen van NTI op een rij:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of wil je dat diploma halen waarmee jij je werk nog beter kunt doen? Dan ben je hiervoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Je kunt meteen beginnen met de opleiding Agressietraining. Er zijn geen toelatingseisen. 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Vraag een certificaat aan!

Heb je de opleiding Agressietraining afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor € 35,75. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie.

Korting voor snelle beslissers

Geef bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen en ontvang € 10,- korting!

Studieduur & lesgeld

Kosten Agressietraining 1532

Profiteer nu van 25% korting

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt nu 25% korting op de opleiding Agressietraining. Vind je een vergelijkbare opleiding elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Start vandaag nog en ontvang het lesmateriaal al binnen enkele dagen in huis.

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

logo Surfspot transparantAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld 80% korting op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger. 

Vraag een offerte aan

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Agressietraining, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,75    (eenmalig)

Ervaringen

Agressietraining

5 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal
Examens

 

In 1 maand gehaald super blij mee met de snel beoordeling en de aan vraag certificaat.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.