Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Leer werken met Excel

Heb jij Excel beroepsmatig veel nodig of lijkt het je handig dit spreadsheetprogramma voor privé te gebruiken? En heb jij je dit programma nog niet helemaal eigen gemaakt? Dan is de cursus Excel echt iets voor jou. Tijdens de Excel cursus leer jij de belangrijkste functionaliteiten van dit programma. Met Excel wordt het werken met cijfers en maken van berekeningen een stuk eenvoudiger, maar het wordt ook veel breder ingezet. Na de Excel cursus ken jij alle nuttige mogelijkheden, van het werken met cellen en grafieken tot het maken van een draaitabel. Al binnen 2 maanden kan jij zelfstandig aan de slag met Excel! Enthousiast? Lees dan snel verder.

Is deze cursus iets voor mij?

Heb jij Excel veel nodig, bijvoorbeeld in je werk? En heb je dit programma nog niet helemaal onder de knie? Dan zit je hier goed. Tijdens de Excel training leer jij werken met de opties en tools in dit programma. 

Inhoud

Wat leer ik?

In de praktijkgerichte cursus Excel ga jij direct aan de slag met het programma Excel. In de online leeromgeving zie je wat je per les moet lezen en oefenen. Je oefent zelfstandig in je eigen tempo, met praktische boeken volgens de Visual Steps-methode: je krijgt stapsgewijze instructies met bijbehorende schermafbeelding bij iedere stap. Je gaat aan de slag met formules en het opmaken van cellen. Je leert in een handomdraai reeksen en grafieken maken. Ook leer je berekeningen automatiseren. Hierdoor kun je Excel als database, begrotings- of budgettair programma gebruiken, zowel zakelijk als privé.

Studieprogramma

In de cursus Excel wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Werken met cellen en formules
  • Opmaken van cellen
  • Maken van reeksen en grafieken
  • Het gebruik van Excel als database
  • Het gebruik van Excel voor begrotingen en budgetten

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor de Excel cursus heb je geen vooropleiding nodig. Je kunt meteen beginnen. Wel dien je te beschikken over een computer met de Nederlandse versie van Excel 2013 of 2016. Deze cursus is geschikt voor Excel 2016 én 2013.

Examen

Doorstuderen?

Heb je de cursus met plezier afgerond, neem dan ook eens een kijkje bij de cursussen Word en PowerPointDit zouden nuttige vervolgopleidingen zijn. Bij NTI krijg je bovendien 15% korting op je tweede cursus of opleiding! 

Studieduur & lesgeld

Excel 2016 en 2013 1304

Studietempo in maanden 2 Maanden *
Uren per week 4
Lesgeld per maand € 171,00
Nu met 50% korting € 85,50
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Excel, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Excel
4 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Het cursusboek is duidelijk, wel zijn enkele onderdelen best wel pittig, bijv. draaitabellen maken. De wat complexere zaken ga ik nog een keer doen. Boek is goed naslagwerk, door het doen moet je het leren.

Prima cursus en begeleiding

Bekijk alle ervaringen