Omschrijving

Bespaar een hoop tijd en moeite met de cursus Excel

Excel is een handig programma met veel mogelijkheden. Om hier gebruik van te maken, moet je wel de weg weten. Daarvoor is deze cursus Excel. Stap voor stap ontdek je de belangrijkste functies van het programma. Je kunt ervoor kiezen om de cursus met of zonder praktijkdag te volgen. Na afloop kun je moeiteloos met cijfers werken, allerlei berekeningen maken en ze vormgeven in tabellen of grafieken. Zo bespaar je een hoop tijd en moeite. Misschien krijg je er zelfs wel plezier in! Start vandaag nog en leer Excel in jouw eigen tempo.

Nu 25% korting

Nu 25% korting op het lesgeld

NTI helpt jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je profiteert nu van maar liefst 25% korting!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-17:00)

Prima cursus en begeleiding Prima cursus en begeleiding

Inhoud

Wat leer je

Je gaat direct oefenen met Excel. Stap voor stap krijg je instructies met bijbehorende schermafbeeldingen. Het niveau loopt steeds een beetje op. Je gaat aan de slag met het opmaken van cellen en formules. Je leert grafieken maken en berekeningen automatiseren. Hierdoor kun je Excel als database, budgettair of begrotingsprogramma gebruiken, zowel zakelijk als privé. 

Studieprogramma

  • Invoeren van getallen en formules
  • Cellen opmaken
  • Grafieken, reeksen en tabellen vormgeven
  • Begrotingen en budgetten maken
  • Adreslijsten maken, sorteren en filteren
  • Draaitabellen opzetten 
 

Kies voor de cursus met of zonder praktijkdag

De cursus Excel kun je zelfstandig doorlopen. Vind je het fijn om aan het eind van de cursus de stof nog eens klassikaal te oefenen? Kies dan voor de cursus Excel met praktijkdag. Je krijgt dan extra oefeningen en gaat aan de slag met een verdiepende opdracht. Natuurlijk is er ook gelegenheid om al je vragen aan de docent te stellen.

Lesmateriaal en computereisen

Al het lesmateriaal is inbegrepen bij de cursus Excel. Je krijgt digitaal lesmateriaal en vindt aanvullend cases en opdrachten in je online leeromgeving. Voor deze cursus dien je te beschikken over een computer met de Nederlandse versie van Excel 2013, 2016 of 2019. Deze cursus is geschikt voor Excel 2019, 2016 én 2013.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

  • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Geen toelatingseisen

Je kunt meteen beginnen met de cursus Excel. Iedereen kan meedoen! 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Excel afgerond? Dan kun je een certificaat aanvragen voor € 35,75. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! 

Korting voor snelle beslissers

Geef bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen en krijg € 10,- korting!

Studieduur & lesgeld

Kosten Excel met praktijkdag 1738

Kosten Excel 1304

Profiteer nu van 25% korting

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt nu 25% korting op de cursus Excel. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Start vandaag nog en ontvang het lesmateriaal al binnen enkele dagen in huis.

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Vraag een offerte aan

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Excel, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,75    (eenmalig)

NTI Premium

NTI introduceert NTI Premium. Een maandabonnement met meer dan vijfhonderd online trainingen. Krijg toegang tot podcasts, webinars en cursussen vol actuele thema’s. Een compleet aanbod voor elk type student, flexibel te volgen en elke maand opzegbaar. Ontdek hier alle voordelen.

€ 14,95    (Maandelijks)

Ervaringen

Excel

4 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Prima cursus en begeleiding

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.