Omschrijving

Bespaar een hoop tijd en moeite met de cursus Excel

Excel is een handig programma met veel mogelijkheden. Om hier gebruik van te maken, moet je wel de weg weten. Daarvoor is deze cursus Excel. Stap voor stap ontdek je de belangrijkste functies van het programma. Je kunt ervoor kiezen om de cursus met of zonder praktijkdag te volgen. Na afloop kun je moeiteloos met cijfers werken, allerlei berekeningen maken en ze vormgeven in tabellen. Zo bespaar je een hoop tijd en moeite. Misschien krijg je er zelfs wel plezier in! Start vandaag nog en leer Excel in jouw eigen tempo.

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (08:00-17:00)
ma-vr (09:00-17:00)
R.F.Verloop

Prima cursus en begeleiding Prima cursus en begeleiding

Inhoud

Inhoud

Kies voor de cursus met of zonder praktijkdag

De cursus Excel kun je zelfstandig doorlopen. Vind je het fijn om aan het eind van de cursus de stof nog eens klassikaal te oefenen? Kies dan voor de cursus Excel met praktijkdag. Je krijgt dan extra oefeningen en gaat aan de slag met een verdiepende opdracht. Natuurlijk is er ook gelegenheid om al je vragen aan de docent te stellen.

Lesmateriaal en computereisen

Al het lesmateriaal is inbegrepen bij de cursus Excel. Je krijgt digitaal lesmateriaal en vindt aanvullend cases en opdrachten in je online leeromgeving. Voor deze cursus dien je te beschikken over een computer met de Nederlandse versie van Excel 2013, 2016 of 2019. Deze cursus is geschikt voor Excel 2019, 2016 én 2013.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

  • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

FlexibelStuderen®

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen toelatingseisen

Je kunt meteen beginnen met de cursus Excel. Iedereen kan meedoen! 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Excel afgerond? Dan kun je kosteloos een certificaat aanvragen. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! 

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten Excel 1304

Kosten Excel met praktijkdag 1738

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Veelgestelde vragen

Is Excel moeilijk te leren?

De basis van Microsoft Excel wordt door de meeste mensen niet als moeilijk ervaren. Wil je graag meer met dit programma kunnen doen, dan is het handig om een cursus Excel te volgen. Je leert dan bijvoorbeeld meer over functies en berekeningen automatiseren. Volg je de Excel cursus bij NTI, dan bepaal je zelf je startdatum en het studietempo! Lees hier meer over FlexibelStuderen bij NTI.

Kan ik deze cursus volgen met mijn huidige Office pakket?

Om deze cursus te volgen heb je een computer nodig met de Nederlandse versie van Excel 2013, 2016 of 2019 erop.

Kan ik de cursus Excel in deeltijd volgen?

De cursus Excel van NTI volg je flexibel, dus ook naast je baan of gezin. Je studeert waar en wanneer het jou uitkomt, en je krijgt persoonlijke begeleiding via jouw digitale leeromgeving. Bekijk alle voordelen van FlexibelStuderen bij NTI.

 

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Excel, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Excel

4 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

R.F.Verloop

Prima cursus en begeleiding

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame