Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Cursus Webdesign: bouw je eigen website

Tijdens de toegankelijke cursus Webdesignleer je zelf een website maken. De cursus Webdesign is door professionals samengesteld en een ervaren websitespecialist begeleidt je gedurende de hele cursus. Je leert onder andere werken met scripttaal XHTML, CSS-stijlbladen, frames en hyperlinks en audio- en videofragmenten. Gedurende de cursus Webdesign staat praktijkgericht oefenen met ontwerpen centraal. Bonus: je kunt tijdens de cursus Webdesign gebruikmaken van een gratis probeerversie van de webdesignsoftware CoffeeCup! 

Is deze cursus iets voor mij?

Misschien wil je een website maken voor je eigen bedrijf, of misschien is het een hobby, hoe dan ook: de cursus Webdesign biedt je alle bouwstenen voor het maken van een mooie website. Tijdens de cursus Website maken komen bijvoorbeeld onderwerpen als webdesign, vormgeving en multimedia uitgebreid aan bod. Schrijf je vandaag nog in!

Inhoud

Wat leer ik?

Een website moet opvallen tussen al die miljoenen websites op het internet. De vormgeving van een website is dan ook belangrijk. Daarnaast moet een website helder en bruikbaar zijn. De cursus Webdesign gaat grondig in op de scripttaal XHTML, tekstopmaak, artistieke functionaliteit, tabellen, cookies, sitenavigatie en nog veel meer. De cursus Webdesign is door professionals samengesteld. Er staan dan ook talloze praktijkvoorbeelden in het full colour-cursusboek. Aan het eind van de cursus Webdesign kun je zelf een website maken, naar eigen inzicht en eigen webdesign. Je verdiept je tijdens de cursus Website bouwen o.a. in deze onderwerpen:

 • Basisbegrippen webdesign
 • Vormgeving
 • Grondbeginselen XHTML
 • Frames en hyperlinks
 • Grondbeginselen CSS

Gratis oefenlicentie van de webeditor CoffeeCup

Dat de cursus Webdesign is gemaakt door professionals, blijkt uit de talloze praktijkvoorbeelden die in het full colour cursusboek staan. Bij de cursus ontvang je bovendien een gratis oefenlicentie van de webeditor CoffeeCup. Een ervaren websitespecialist begeleidt je gedurende je gehele cursus.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de cursus Webdesign te volgen bij NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Wel wordt van je verwacht dat je enige kennis van internet hebt. Ook is het gemakkelijk als je de Engelse taal beheerst. Bij een ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Webdesign. 

Minimale systeemeisen voor de cursus Webdesign

Om te kunnen deelnemen aan de cursus Webdesign, moet je over de volgende zaken beschikken:

 • computer (PC of Apple) met een internetaansluiting en een cd-romstation
 • tekstverwerkingprogramma zoals Notepad of MS Word
 • grafisch programma, bijvoorbeeld Paint of Adobe Photoshop
 • De cursus is op Windows geschreven, maar ook te volgen op een Apple/Mac

Examen

Studieduur & lesgeld

Webdesigner 1179

Studietempo in maanden 6 Maanden 9 Maanden * 12 Maanden
Lessen per maand 3 2 1
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 45,56 € 30,37 € 22,78
Nu met 25% korting € 34,17 € 22,78 € 17,09
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • Prijswijzigingen voorbehouden
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 6 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Webdesign, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Webdesign
4 sterren - gebaseerd op 12 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Goede studie, prettige opbouw, duidelijke uitleg, leraar goed bereikbaar, ook erg fijn dat je online via de site je medestudenten aan kan spreken.

Opleiding is prima. Alleen qua administratie kan het wel beter.

Bekijk alle ervaringen