Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

We worden gevormd door de dingen die we in ons leven meemaken. We zijn allemaal wel eens teleurgesteld, weten even niet wat we moeten doen en zitten niet lekker in ons vel. Een relatie loopt stuk of we hebben een druk en gehaast bestaan. Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd, terwijl je het liever naar eigen wens invult. Geef jezelf dan een steuntje in de rug en word je eigen life coach. Met de cursus Life coach van het NTI werk je effectief aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je je leven in positieve zin veranderen.

Meer persoonlijke effectiviteit door de cursus Life coach

Na voltooiing van de cursus heb je een positief gevoel van eigenwaarde. Je wordt een assertief mens en iemand die het leven naar eigen wens invult. Doordat je aan je persoonlijke ontwikkeling werkt, verhoog je je persoonlijke effectiviteit. De cursus Life coach helpt je doelen te bereiken.

Inhoud

Maak kennis met je eigen persoonlijkheid

Je maakt aan het begin van de cursus Life coach allereerst kennis met je eigen persoonlijkheid. Onder meer met uitgebreide vragenlijsten om de verschillende delen van je persoonlijkheid te ontdekken. Met het zogenaamde enneagram van liefst 63 vragen ontdek je door welke bril je de wereld bekijkt.

Leer over jezelf en verbeter je persoonlijke effectiviteit met de cursus Life coach

Ben je een creatieveling? Een dromer? Of een perfectionist? Een teamspeler misschien? Laat je je teveel leiden door angst of akelige gedachten, zoals ik kan het niet, ik ben te oud of te dom enzovoort? Gaandeweg de cursus leer je steeds meer over jezelf. En vooral over hoe je kunt veranderen. Om te kunnen groeien is het nodig te blijven ontwikkelen.

Levendige praktijkvoorbeelden

De cursus Life coach is erg aantrekkelijk geschreven. De levendige tekst bevat talloze verhalen en dialogen rond uiteenlopende personen. Deze praktijkvoorbeelden illustreren de verrassende aspecten van de menselijke persoonlijkheid die in het lesmateriaal aan bod komen. Ook kom je steeds weer confronterende vragen tegen. 

Toelating

Je hebt geen vooropleiding nodig voor de cursus Life coach

Voor de cursus Life coach is geen speciale vooropleiding nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bovendien word je begeleid door ervaren docenten. En via het forum van de cursus kun je veel persoonlijk contact hebben met je medestudenten.

Examen

Vraag na afloop van de cursus Life coach het certificaat aan

Wanneer je deze cursus hebt afgerond, kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de cursus hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is daarnaast een leuk aandenken.

Studieduur & lesgeld

Life coach 1182

Studietempo in maanden 6 Maanden 8 Maanden * 10 Maanden
Lessen per maand 5 3 2
Uren per week 5 4 3
Lesgeld per maand € 68,10 € 51,06 € 40,85
Nu met 50% korting € 34,05 € 25,53 € 20,43
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 3 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Life coach, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Life coach
4 sterren - gebaseerd op 14 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ontzettend leuke cursus om te doen. Geeft veel inzicht. Met veel humor beschreven. Docente overtrof weer alle verwachtingen! Snel, vriendelijk en uitstekende feedback. Kortom: Mijn complimenten!

Een zeer leezame cursus.
Het heeft echt mijn ogen geopend, ik kijk nu echt de wereld in en durf nu ook echt de wereld in te kijken.
Deze cursus geeft tips die je voor jezelf kunt gebruiken, maar ook eventueel iemand in de omgeving die je kunt helpen.

Bekijk alle ervaringen