NTI scoort een 8.0

#1

Bij NTI streven we naar kwalitatief goed onderwijs dat voor iedereen bereikbaar is. En wie kan dit beter beoordelen dan onze eigen studenten?

Naar de opleidingen

4 sterren Feedback Company

1800+ reviews op Feedback Company

Zo beoordelen studenten NTI

Bij NTI streven we naar kwalitatief goed onderwijs dat voor iedereen bereikbaar is. En wie kan dit beter beoordelen dan onze eigen studenten?

Op de onafhankelijke vergelijkingssite The Feedback Company scoort NTI gemiddeld een 8.0 op basis van ruim 1.800 reviews. Studenten hebben ons onder meer beoordeeld op flexibiliteit, begeleiding, studiematerialen en praktijkbijeenkomsten. 

Benieuwd naar de ervaringen van onze studenten? Bekijk hieronder een aantal reviews van The Feedback Company of bekijk de video's!

 

Reviews bij opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat jij als aankomend student een weloverwogen studiekeuze maakt. Reviews kunnen je daarbij helpen. Naast de beoordelingen van The Feedback Company staan op onze website bij veel opleidingen tevens reviews van huidige en oud NTI-studenten. Dit kan jou op weg helpen een passende opleiding te kiezen.

Rachel 4star.png 

"Ik heb een positieve ervaring. Als je om hulp vraagt bij mentoren/ docenten, krijg je dat altijd. Ze staan voor je klaar. Lesstof is duidelijk, veel praktijkdagen heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Duidelijke voorbeelden die aansluiten bij de soms taaie leerstof die je moet lezen. Je zit niet dagelijks in een klas, maar je ziet bij bepaalde praktijkdagen veel dezelfde gezichten. Hierdoor kan je met bepaalde mensen e-mail uitwisselen en houd je contact."

Nathali, 40 jaar 5star reviews

"Tijdens de praktijkdagen kun je de theorie bespreken met een docent, en al het geleerde in praktijk brengen, dat motiveert enorm om nog wat extra tijd en aandacht aan de opleiding te besteden. Op de startdag mensen ontmoet die dezelfde opleiding volgen. Fijn om contact te krijgen en onderhouden met medeleerlingen, zo kunnen we elkaar helpen."

Yves 5star reviews

Goede opleiding, met duidelijke inhoud en leuke opdrachten.
Ik heb veel geleerd en kan de theorie goed toepassen in de praktijk. Persoonlijk zou ik in de cursus nog meer inspelen op de technische aspecten en de bouwkunde omdat dit echt wel belangrijk is!!
Conclusie: goede opleiding met breed gamma aan inhoud en opdrachten!

Kaylee, 24 jaar 5star reviews

Ik keek er altijd erg tegen op om een thuisstudie te volgen. Het leek mij erg lastig om door de stof helemaal zelfstandig te komen, maar het tegendeel is bewezen!
Bij deze opleiding van het NTI die ik volg, kom ik makkelijk door de stof, krijg tussendoor vragen waarmee ik kan testen of ik de informatie heb begrepen, en kan alles in mijn eigen tempo doen. Snap ik iets even niet? Dan bel ik gewoon mijn mentor op of kijk ik op het StudentenNet. Top ervaring dus!

Susanne, 41 jaar 4star.png

"Netjes verzorgd. Goede begeleiding. De gehele studie vind ik goed verzorgd. Lesmateriaal is duidelijk en gebruiksvriendelijk! Zodra ik klaar ben met deze opleiding zal ik zeker overwegen om een vervolgopleiding te doen."

Mahtab 5star reviews

"Ik ben zeer tevreden over de faciliteiten en mogelijkheden van het NTI. Ik heb eerder al diverse cursussen bij het NTI gevolgd en momenteel ben ik bezig met deze mbo-opleiding. Ik plan mijn studietijd zelf in en bepaal wanneer ik wil studeren. Het is heel fijn en ik kan de studie makkelijk met mijn werk en mijn kind combineren. Het studiemateriaal is duidelijk, helder en goed geschreven. Dus zonder een docent of studiebegeleider is het behalen van een diploma zeker mogelijk!"

Bekijk in de video's hoe deze studenten hun opleiding en het studeren bij NTI ervaren

Benieuwd hoe onze studenten het studeren bij NTI ervaren? Ze vertellen het in onderstaande video's! Van het maken van planningen en de ontwikkelingen die ze doormaken tot handige studietips en momenten waar ze trots op zijn.

Internationaal voetbalster Dana Foederer volgt de HBO Bachelor Toegepaste psychologie bij NTI

Profvoetbalster Nadine Noordam volgt de HBO Bachelor SPH bij NTI

Foodblogster Sabine volgt de HBO Bachelor Toegepaste Psychologie naast haar blog OhMyFoodness

Oud-schaatster Barbara de Loor volgt de Gewichtsconsulent opleiding bij NTI

Handbal topsporter Ailly Luciano volgt de opleiding MBO Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

Femke heeft haar HBO Bachelor Voeding & Diëtetiek succesvol afgerond

Caroline heeft de Master of Business Administration succesvol afgerond

Top 6 erkende opleidingen

Vind jouw opleiding