Kickstart je groei met de NTI StudyBoost

#1

De NTI StudyBoost brengt je dichter bij je dromen

Met deze actie bespaar je maar liefst €1000,- op onze HBO-bachelors en -masters, en €250,- op onze volledige MBO-opleidingen. Ontdek jouw studiedeal!

Wat is de NTI StudyBoost?

Wil je graag een HBO-bachelor, -master of volledige MBO-opleiding volgen, maar aarzel je om de stap te zetten? Het idee om langdurig te gaan studeren kan spannend zijn, maar één ding is zeker: hoe langer je wacht, hoe hoger de drempel wordt. Om jou dat extra duwtje in de rug te geven, kun je nu profiteren van de NTI StudyBoost. Met deze persoonlijke boost bespaar je maar liefst €1000,- op onze HBO-bachelors en -masters, en €250,- op onze volledige MBO-opleidingen. Let op! De NTI StudyBoost is een tijdelijke actie. Wacht daarom niet langer tot morgen, maar schrijf je vóór 1 juni in voor jouw droomopleiding!

Heb jij jouw keuze al gemaakt?

Ben je nog op zoek naar een passende opleiding? Verken ons opleidingsaanbod of laat je adviseren door onze studieadviestool. Deze studietest selecteert opleidingen die perfect aansluiten bij jouw voorkeuren en interesses. Ideaal!

HBO-masters HBO-bachelors MBO-opleidingen

De actievoorwaarden

  • Bespaar €1000,- op HBO-bachelors- en HBO-masters, en €250,- op volledige MBO-opleidingen.
  • De korting geldt voor nieuwe inschrijvingen tussen 6 en 31 mei 2024, met een startdatum vóór 1 juli 2024.
  • De korting wordt verrekend met de laatste betalingen van je opleiding. Bij HBO-masters gebeurt dit aan het einde van het tweede jaar en bij HBO-bachelors aan het einde van het derde jaar. Bij MBO-opleidingen hangt het af van de studieduur.
  • Als je voortijdig stopt met je opleiding, vervalt jouw StudyBoost korting.
  • Als je niet betaalt, kan na 55 dagen je inschrijving worden stopgezet en vervalt je StudyBoost korting.
  • Heb je al eens een studie gevolgd bij NTI? Dan krijg je deze korting bovenop je oud-studentenkorting, mits je je inschrijft tijdens de actieperiode.

Persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 - 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest