Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Cursus Spaans voor beginners: bienvenido!

Wil jij Spaans leren? Dat kan met de cursus Spaans voor beginners van NTI. Tijdens deze online cursus volg je Spaanse les waar en wanneer jij zelf wilt! Na het afronden van de cursus beheers je de basis van deze passionele taal en kun je eenvoudige gesprekken voeren. Ook kun je boeken, tijdschriften en kranten lezen. Schrijf je vandaag nog in voor de taalcursus Spaans voor beginners en start morgen al met Spaanse les!

Voor wie is de cursus Spaans voor beginners geschikt?

De cursus Spaans voor beginners is ideaal voor mensen die graag Spaans leren vanuit huis. Tijdens de taalcursus kun je naast schriftelijke opgaven ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je docent voorziet je (gesproken) teksten snel van feedback. Dankzij de unieke online leeromgeving kun je Spaans leren waar en wanneer jij wilt!

Beheers jij deze prachtige taal zowel mondeling als schriftelijk al redelijk? Dan kun je met de cursus Spaans voor gevorderden van NTI je kennis opfrissen en uitbreiden.

Video-testimonial van een student

Wil jij weten hoe een student de online cursus Spaans voor beginners van NTI ervaart? Bekijk dan een video met een testimonial van Sebastiaan. Hij vertelt waarom hij voor deze taalcursus koos!

Ervaring van een student

Inhoud

Wat leer je tijdens de cursus Spaans voor beginners?

Tijdens de 64 lessen van de taalcursus Spaans voor beginners leer je het Spaans zowel mondeling als schriftelijk te gebruiken. De cursus is gericht op beginners en biedt dan ook een mooie eerste stap naar goede mondelinge en schriftelijke Spaanse vaardigheden. Je leert onder meer:

  • 1500 Spaanse woorden;
  • de Spaanse grammatica;
  • de weg vragen;
  • bestellen in een restaurant;
  • geschiedenis.

Toelating

Je kunt direct starten met de cursus Spaans voor beginners

Om de online cursus Spaans voor beginners te volgen bij NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de lesstof. Wacht niet langer, schrijf je in en leer Spaans!

Examen

Examens van de cursus Spaans voor beginners

Aan het eind van de online cursus Spaans voor beginners kun je deelnemen aan het NTI-examen Spaans voor beginners. Daartoe ben je niet verplicht. Het examen bestaat uit een mondeling en een schriftelijk deel en wordt twee keer per jaar afgenomen, in maart en september. Het examengeld bedraagt € 105,-. Alle informatie over het examen ontvang je bij het studiepakket.

Geen examen doen? Vraag een waardevol certificaat aan

Je kunt er tijdens de cursus Spaans ook voor kiezen om geen examen te doen. Vraag dan een waardevol certificaat aan. Hierop staat vermeld dat je de cursus Spaans voor beginners hebt gevolgd. Dit kost € 35,- (incl. administratie- en portokosten).

Studieduur & lesgeld

Spaans voor beginners 1429

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 63,75 € 42,50 € 31,86
Nu met 50% korting € 31,88 € 21,25 € 15,93
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Spaans voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Spaans voor beginners
4 sterren - gebaseerd op 41 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Geweldige opleiding! Ideaal voor de werkende mens. In je eigen tempo alles oppakken. Absolute aanrader!

Hele fijne manier om te studeren! Goed materiaal en goede begeleiding!

Bekijk alle ervaringen