Omschrijving

Spaans leren? ¡Sé bienvenido!

Ben jij van plan om te werken of studeren in een Spaanstalig land? Of wil jij je graag verstaanbaar maken tijdens je volgende vakantie naar Spanje? Zelfs met een druk leven kun je deze online cursus Spaans succesvol volgen. In de boeiende lessen leer je Spaans spreken, schrijven en lezen op beginnersniveau A1 of A2 (lees meer over de niveaus bij Toelating). Je wordt goed voorbereid op de erkende examens van het Instituto Cervantes. Als je met vlag en wimpel slaagt, ontvang je het DELE diploma. Dit papiertje wordt overal ter wereld door universiteiten en werkgevers erkend als bewijs van jouw Spaanse skills. Dus of je nu Spaans wilt leren voor op vakantie of om aan jouw carrière te werken, met de cursus Spaans van NTI haal jij zeker jouw doel! Schrijf je vandaag in en start morgen al met Spaanse les.

50% korting + Cadeau naar keuze

Cadeau naar keuze: pak jouw moment

Je profiteert nu van een cadeau naar keuze bij jouw inschrijving. Kies uit ruim 70 producten en uitjes!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-18:00)

NTI en corona: starten gewoon mogelijk

NTI is de uitvinder van FlexibelStuderen®, dat betekent dat wij veel ervaring hebben in het geven van erkende online opleidingen. Je studeert in een handige online leeromgeving met een combinatie van zelfstudie, online lessen en opdrachten. Eventuele praktijkdagen zijn tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Zo loop je geen enkel risico en kun je met een gerust hart blijven werken aan een betere toekomst. Starten is dus gewoon mogelijk. Wil je meer weten? Lees meer over FlexibelStuderen® in de coronaperiode.

De opleiding is duidelijk en stapsgewijs opgebouwd, op deze manier leren werkt zeer goed en prettig voor mij. De opleiding is duidelijk en stapsgewijs opgebouwd, op deze manier leren werkt zeer goed en prettig voor mij.
Het belangrijkste is dat er een goede communicatie is tussen cursisten en mentoren.

Inhoud

Aan de slag met de cursus Spaans voor beginners

Wij maken het studeren zo eenvoudig mogelijk, zodat jij al je energie kunt stoppen in de leerstof. Je oefent in jouw persoonlijke online leeromgeving, met handige studietools. Het leerpad past zich aan jou aan, zodat je extra oefeningen krijgt over de onderwerpen waar je moeite mee hebt. Net zo lang tot je het perfect onder de knie hebt en klaar bent voor het examen. Je levert opdrachten in bij je docent en ontvangt feedback.

Tijdens de lessen krijg jij de vaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven steeds beter onder controle. Je bent steeds met meerdere vaardigheden tegelijk bezig, zodat je snel beter wordt op elk vlak en in relatief korte tijd jouw Spaans verbetert. Dit doe je aan de hand van verschillende thema's, die je in het studieprogramma hieronder vindt.

Studieprogramma

In de cursus Spaans voor beginners komen de volgende thema's aan bod:

Spaans A1

 • Kennismaken
 • Wonen
 • Werken
 • Familie
 • Vrije tijd
 • Op de markt
 • Onderweg
 • Cadeaus


Spaans A2

 • Koken
 • In een Bar
 • Gezondheid
 • In het Restaurant
 • Het weer
 • Bij de Mexicaan
 • Kansspel
 • Mexico

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je ze verkeerd uitspreekt begrijpen mensen je nog niet. Dat is zonde! Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In je online omgeving vind je allerlei gesproken teksten van mensen met Spaans als moedertaal. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt snel feedback terug.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je nieuwe woorden leert, maar ook woorden uit eerdere lessen herhaalt. Bovendien houdt hij jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden of termen waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Kies jouw niveau: A1 of A2

De cursus Spaans voor beginners voldoet aan de eisen die zijn vastgesteld door de Raad van Europa in het Europees Referentiekader (ERK). Je kunt deze cursus volgen op niveau A1 of A2. Lees hier meer over de ERK-niveaus. Kies welke het beste bij jou past:

Spaans op niveau A1
Deze cursus is geschikt voor iedereen die begint met Spaans leren. Je hebt geen voorkennis nodig.

 

Spaans op niveau A2
Hiervoor is het handig dat je niveau A1 beheerst. Je hebt al een kleine woordenschat en kent de primaire grammatica. Je kunt basiszinnen begrijpen en gebruiken en kunt je bijvoorbeeld voorstellen aan anderen.

Vragen?
Heb je nog vragen over het niveau of de inhoud van de cursus Spaans voor beginners? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Ga voor een internationaal erkend DELE diploma

Als afronding van de cursus kun je deelnemen aan het examen van het Instituto Cervantes. Als je slaagt, ontvang je het officiële DELE diploma, dat is erkend door het Spaanse Ministerie van Onderwijs. Hiermee kun je overal ter wereld aantonen dat je Spaans beheerst op A1 of A2 niveau van het ERK (Europees Referentiekader). Kijk hier voor meer informatie over het examen en de examenkosten.

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Het is ook mogelijk om bij NTI een certificaat aan te vragen waarop staat dat je aan de cursus Spaans voor beginners hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35.

Verder?

Heb je na deze cursus de smaak te pakken gekregen? De cursus Spaans voor gevorderden is een mooie opvolger. Als oud-student van NTI krijg je ook nog eens 15% korting op het lesgeld!

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

 

Vraag een offerte aan

Kosten Spaans voor Beginners A2 3334

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 89,70 6 maanden
Nu met 50% korting € 44,85 6 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig
Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 53,80 10 maanden
Nu met 50% korting € 26,90 10 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Kosten Spaans voor Beginners A1 3333

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 89,70 6 maanden
Nu met 50% korting € 44,85 6 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig
Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 53,80 10 maanden
Nu met 50% korting € 26,90 10 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

 

50% korting + Cadeau naar keuze

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of breid je liever je keukenset uit? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ervaringen

Spaans voor beginners

4 sterren - gebaseerd op 41 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

De opleiding is duidelijk en stapsgewijs opgebouwd, op deze manier leren werkt zeer goed en prettig voor mij.
Het belangrijkste is dat er een goede communicatie is tussen cursisten en mentoren.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.