Omschrijving

Spaans leren? ¡Sé bienvenido!

Wil jij graag Spaans leren? Lijkt het je leuk om met de locals te communiceren tijdens je aankomende vakantie? Of wil je jouw Spaanse lievelingsseries in de originele taal kijken? Volg dan de online cursus Spaans voor beginners. Je leert Spaans spreken, schrijven en lezen op beginnersniveau. Je hebt geen voorkennis nodig en de cursus is gemakkelijk vanuit huis te volgen. Je leert onder andere jezelf voorstellen, praten over je hobby’s of werk en kennismaken met andere mensen. Kan jij niet wachten om Spaans te leren? Start dan vandaag nog en schrijf je snel in!

 

 

 

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (08:00-17:00)
ma-vr (09:00-17:00)
Tjarda Cobben, 29 jaar, Geleen

De opleiding is duidelijk en stapsgewijs opgebouwd, op deze manier leren werkt zeer goed en prettig voor mij. De opleiding is duidelijk en stapsgewijs opgebouwd, op deze manier leren werkt zeer goed en prettig voor mij.
Het belangrijkste is dat er een goede communicatie is tussen cursisten en mentoren.

Inhoud

Inhoud

Aan de slag met de cursus Spaans voor beginners

Wij maken het studeren zo eenvoudig mogelijk, zodat jij al je energie kunt stoppen in de leerstof. Je oefent in jouw persoonlijke online leeromgeving, met handige studietools. Het leerpad past zich aan jou aan, zodat je extra oefeningen krijgt over de onderwerpen waar je moeite mee hebt. Net zo lang tot je het perfect onder de knie hebt. Je levert opdrachten in bij je docent en ontvangt feedback.

Tijdens de lessen krijg jij de vaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven steeds beter onder controle. Je bent steeds met meerdere vaardigheden tegelijk bezig, zodat je snel beter wordt op elk vlak en in relatief korte tijd jouw Spaans verbetert. Dit doe je aan de hand van verschillende thema's, die je in het studieprogramma hieronder vindt.

Studieprogramma

In de cursus Spaans voor beginners komen de volgende thema's aan bod:

 • Kennismaken
 • Wonen
 • Werken
 • Familie
 • Vrije tijd
 • Op de markt
 • Onderweg
 • Cadeaus

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je ze verkeerd uitspreekt begrijpen mensen je nog niet. Dat is zonde! Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In je online omgeving vind je allerlei gesproken teksten van mensen met Spaans als moedertaal. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt snel feedback terug.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je nieuwe woorden leert, maar ook woorden uit eerdere lessen herhaalt. Bovendien houdt hij jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden of termen waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Iedereen kan meedoen aan de cursus Spaans voor beginners. Er zijn geen toelatingseisen.

Vragen?

Heb je nog vragen over het niveau of de inhoud van de cursus Spaans voor beginners? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Ga voor een internationaal erkend DELE diploma

Als afronding van de cursus Spaans voor beginners kun je deelnemen aan het examen van het Instituto Cervantes. Als je slaagt, ontvang je het officiële DELE diploma, dat is erkend door het Spaanse Ministerie van Onderwijs. Hiermee kun je overal ter wereld aantonen dat je Spaans beheerst op A1 niveau van het ERK (Europees Referentiekader). Kijk hier voor meer informatie over het examen en de examenkosten.

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Wil je geen examen doen? Dan kun je ook een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe. Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink het aan bij de inschrijving en ontvang € 10,- korting!

Verder?

Heb je na deze cursus de smaak te pakken gekregen? De cursus Spaans A2 is een mooie opvolger. Als oud-student van NTI krijg je ook nog eens 15% korting op het lesgeld!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Kosten Spaans voor Beginners A1 3333

Veelgestelde vragen

Welke cursus heb je nodig om Spaans te leren?

Om Spaans te leren is het handig een beginnerscursus Spaans te doen. Voor de cursus Spaans voor beginners bij NTI heb je geen voorkennis nodig en studeer je gemakkelijk vanuit huis. Doe een gratis proefles!

Hoe lang duurt het om Spaans te leren?

Hoe lang het duurt om een taal te leren heeft te maken met verschillende factoren, maar vooral met doorzettingsvermogen. Kies je voor een taalcursus, dan heb je in ieder geval een goede stok achter de deur. De cursus Spaans voor beginners bij NTI duurt 8 maanden. Wil je er langer over doen? Dan kun je altijd kosteloos verlengen. Ook kies je zelf een startdatum.

Is het moeilijk om Spaans te leren?

Spaans kan een lastige taal zijn om te leren. Bij NTI maken we het studeren zo eenvoudig mogelijk, zodat jij je volledig op de leerstof kunt richten. Je krijgt extra oefeningen over de onderwerpen die jij lastig vindt.

Kan ik de taalcursus Spaans voor beginners in deeltijd volgen?

De cursus Spaans voor beginners van NTI volg je flexibel, dus ook naast je baan of gezin. Je studeert waar en wanneer het jou uitkomt, en je krijgt persoonlijke begeleiding via jouw digitale leeromgeving. Bekijk alle voordelen van FlexibelStuderen® bij NTI.

 

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Spaans voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Spaans voor beginners

4 sterren - gebaseerd op 41 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Tjarda Cobben, 29 jaar, Geleen

De opleiding is duidelijk en stapsgewijs opgebouwd, op deze manier leren werkt zeer goed en prettig voor mij.
Het belangrijkste is dat er een goede communicatie is tussen cursisten en mentoren.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame

Sara - Beveiliger 2

Lindsey - HBO Bachelor MWD