Heb ik recht op studiefinanciering als ik een HBO-opleiding volg bij NTI?

Lenen via DUO mogelijk
Per 1 september 2017 kun je voor HBO deeltijd opleidingen van Hogeschool NTI geld lenen bij de overheid. Deze regeling heet het Levenlanglerenkrediet (LLL krediet). Als je een wettelijk erkende opleiding HBO Associate Degree, HBO Bachelor of Master bij NTI volgt of een kort programma dat hier deel van uitmaakt, dan kun je je les-, examen- en inschrijfgeld lenen via DUO. Lees hier meer over het Levenlanglerenkrediet.
De voltijdopleidingen HBO Rechten en HBO Toegepaste Psychologie vallen ook onder deze regeling, als je al in het bezit bent van een HBO of universitair diploma óf als je ouder bent dan 30 jaar. Als je jonger bent dan 30 jaar, dan kom je bij de voltijdopleidingen van NTI in aanmerking voor studiefinanciering/studievoorschot van DUO.

Studiefinanciering/studievoorschot van DUO bij voltijdopleidingen
Ben jij jonger dan 30 jaar? En start je een voltijd HBO Bacheloropleiding Rechten of Toegepaste Psychologie bij Hogeschool NTI? Dan heb jij recht op studiefinanciering/studievoorschot. Kijk op de website van DUO voor alle informatie over de studiefinanciering.

Andere vragen binnen dit onderwerp