Omschrijving

Een vlotte én SEO-vriendelijke pen!

Wil je je digitale schrijfvaardigheden verbeteren én leren hoe je jouw teksten beter vindbaar maakt voor onder andere Google? Volg de SEO-copywriting cursus en ontdek het geheim van getalenteerde webcopywriters. Je krijgt praktische handvatten voor het creëren van een (web)tekst en je gaat dieper in op de werking van zoekmachines, met de nadruk op Google. Raak vertrouwd met technische termen zoals HTML, hyperlinks en CMS. Ontdek de kracht van reclame-uitingen zoals banners en Google Ads, en leer hoe je zoekwoorden en linkbuilding kunt inzetten om je online zichtbaarheid te vergroten. Meld je nu aan en word een top SEO-copywriter!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (08:00-17:00)
ma-vr (09:00-17:00)

Inhoud

Wat leer je?

Tijdens de cursus SEO-teksten schrijven duik je in het belang van duidelijke taal op het internet, aantrekkelijke titels en het schrijven voor diverse doelgroepen. We gaan bovendien verder dan alleen het creëren van kwalitatieve webinhoud. We leren je ook hoe je jouw webteksten optimaal vindbaar maakt in Google, de grootste zoekmachine ter wereld. Je leer alles over SEO (zoekmachineoptimalisatie) en de juiste opmaak voor Google Ads. Ook krijg je praktische richtlijnen voor een gebruiksvriendelijke website, zodat je direct effectieve webteksten kunt schrijven op een efficiënte wijze!

Studieprogramma

Tijdens de SEO-copywriting cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Principes voor het schrijven van webteksten
  • Het belang van webcopywriters
  • Handvatten voor een gebruiksvriendelijke website en tekst
  • Aantrekkelijk en beeldend schrijven voor verschillende doelgroepen
  • De werking van zoekmachines, met name Google
  • Technische termen, zoals HTML, hyperlinks en CMS
  • Reclame-uitingen als banners en Google Ads
  • Zoekwoorden en linkbuilding
  • Autoriteit en campagnes
  • Social media

Innovatieve en gepersonaliseerde leeromgeving

Tijdens de opleiding SEO-copywriting maak je gebruik van jouw persoonlijke digitale leeromgeving. In de online leeromgeving vind je uitdagende oefeningen, live e-colleges, video’s en lesmateriaal. Lees meer over de online leeromgeving.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de opleiding. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw studiebegeleider. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Leren uit echte studieboeken

FlexibelStuderen®

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de opleiding SEO-copywriting te volgen bij NTI heb je geen vooropleiding nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Je kunt direct van start.

Hulp bij jouw studiekeuze?

Heb je vragen of twijfel jij of deze studie bij je past? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Vraag een certificaat aan!

Heb je de opleiding SEO-copywriting afgerond? Dan kun jij een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

Korting voor snelle beslissers

Geef direct bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen (door bij 'handige extra's' de optie 'certificaat' aan te vinken) en krijg € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Beroepen

Studieduur & lesgeld

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

logo Surfspot transparantAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 50% korting op Adobe Creative Cloud en NordVPN, en krijg je extra voordeel op laptops, smartphones en gadgets. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Kosten SEO-copywriting 5963

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn (met 10% korting) € 69,95 € 62,96 6 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus SEO-copywriting, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,1 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame