Omschrijving

Maak de prachtigste nagels met de cursus Nagelstyliste

Wil jij de fijne kneepjes leren van het stylen van nagels? Dan zit je bij de cursus Nagelstyliste goed. Het verzorgen, versterken en mooi maken van nagels, daar draait het om. Je leert kunstnagels zetten van acryl, gel en fiberglass. Tijdens de praktijkdag oefen je diverse technieken en word je begeleid door een kundige docent. Na afronding van de cursus Nagelstyliste ben je een expert in nagelverzorging en maak je de mooiste kunstnagels!

De cursus Nagelstyliste is ideaal als je wilt leren hoe je kunstnagels aanbrengt bij jezelf, vrienden of familie. Wil je professioneel aan de slag als nagelstyliste? Kies dan voor de Vakopleiding Nagelstylist

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (08:00-17:00)
ma-vr (09:00-17:00)
diana de keijser, 51 jaar, beesd

ik ben pas begonnen ,maar de uitleg is super zelfs ik kan het en als ik iets toch niet snap... ik ben pas begonnen ,maar de uitleg is super zelfs ik kan het en als ik iets toch niet snap ff een mail en ik krijg netjes antwoord terug en hoe daar niet lang op te wachten, ben echt super tevreden

Inhoud

Inhoud

Wat leer je

Tijdens de cursus Nagelstyliste leer je alles op het gebied van nagelverzorging en -styling. Van de manicure tot het opzetten van kunstnagels en de nabehandeling. Als het om kunstnagels gaat, besteden we in de cursus de meeste aandacht aan acrylnagels en gelnagels. Deze twee worden namelijk het meest gebruikt in de praktijk.

Studieprogramma

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Anatomie van de nagel, hand en huid
 • Mogelijke nagelproblemen
 • Hygiëne en veiligheid
 • Nagelstylingmaterialen en nagelproducten
 • Lakken en versieren van nagels
 • Werken met sjablonen
 • Nagelbedverlenging
 • Manicure
 • French manicure
 • Technieken voor het zetten van kunstnagels van acryl, gel en fiberglass
 • Nabehandeling van kunstnagels
 • Verwijderen van kunstnagels

Inclusief praktijkdag

Bij de cursus Nagelstyliste hoort één praktijkdag. Een mooie gelegenheid om je medecursisten te ontmoeten en samen veel te leren. Je oefent je technieken met acryl- en gelnagels onder begeleiding van een ervaren nagelstyliste.

Professionele materialen met korting

Voor deze opleiding dien je een aantal materialen aan te schaffen, die zijn samengesteld in samenwerking met Nail Care Manon, onze praktijkinstantie. We adviseren je het Manicure pakket aan te schaffen t.w.v. ca. € 120,- (excl. korting), en het Allround Nagelpakket t.w.v. ca. € 500,- (excl. korting). Als NTI-student krijg je op beide pakketten 10% korting. Met deze pakketten ben je verzekerd van kwalitatief goede producten tijdens en na je opleiding.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de opleiding. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

Alle voordelen van NTI op een rij:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis verlengen van je studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Leren uit echte studieboeken

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Je kunt meteen beginnen met de opleiding Nagelstylist. Er zijn geen toelatingseisen. 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Vraag een certificaat aan!

Heb je de opleiding Nagelstylist afgerond? Dan kun jij een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

Korting voor snelle beslissers

Geef direct bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen (door bij 'handige extra's' de optie 'certificaat' aan te vinken) en krijg € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten Nagelstylist 1549

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Nagelstylist, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Nagelstylist

4 sterren - gebaseerd op 7 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal
Examens

 

Petra Willems, 28 jaar, Brunssum

Ben zeer tevreden over de uitleg die ik krijg in mijn cursus.
Het is allemaal erg duidelijk en gemakkelijk te vinden.
Ik vind deze cursus daardoor ook erg leuk om te doen :)

Met vriendelijke groet,

NTI Student, 30 jaar, Alphen aan den rijn

Top! Studeren in je eigen tijd, wanneer het jou zelf uitkomt.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame