Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Digitale foto’s bewerken kun je zelf!

Wil je ook beter overweg kunnen met je digitale camera en mooiere foto’s maken? Dat leer je tijdens de cursus Digitale fotografie van NTI! Je leert in de cursus Digitale fotografie alle functies van je camera te gebruiken, waardoor je nog mooiere en betere foto’s kunt maken. Er valt een hoop te ontdekken met je digitale camera! Aan het eind van de cursus Digitale fotografie ken je de verschillende mogelijkheden van je camera en beheers je de technische kennis en vaardigheden om kwalitatief goede foto’s te maken. Je kent de creatieve aspecten die je foto’s nog mooier maken en welke mogelijkheden er zijn om je foto’s te bewerken.

Is deze cursus iets voor mij?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in digitale fotografie en meer wil leren over de camera en fotograferen. Na afloop van deze cursus heb je kennis van o.a. portretfotografie en landschapsfotografie en kun je goed werken met licht, kleur en schaduw.

Inhoud

Wat leer ik?

Tijdens de cursus Digitale fotografie leer je de uitgebreide mogelijkheden van je digitale camera kennen. De foto’s die je met je camera maakt worden daardoor beter. Je leert in deze cursus de kunst van mooie foto’s maken, bijvoorbeeld waar je op moet letten bij het maken van portretfoto’s en landschapsfoto’s. Je leert ook technische keuzes te maken.

Inclusief een praktijkdag!

Leer het geleerde in de praktijk toe te passen tijdens de praktijkdag. Je leert de fijne kneepjes van het fotografievak door op locatie verschillende opdrachten uit te voeren. Deze praktijkdag is een ideale verdieping op je cursus. Voordat je kunt deelnemen aan de praktijkdag moet je eerst een vooropdracht maken. Na de praktijkdag volgt een eindopdracht.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Een bepaalde vooropleiding of speciale voorkennis is niet noodzakelijk voor de cursus Digitale fotografie. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Je ervaren docent helpt je met het corrigeren van je huiswerk en het beantwoorden van aanvullende vragen over de cursus.

Je kunt deze cursus volgen met een digitale compactcamera. Enkele opdrachten kun je alleen niet uitvoeren, omdat je enkele opdrachten alleen kunt doen met een digitale spiegelreflexcamera.

Systeemeisen en camera

Voor deze cursus heb je een PC met minimaal Windows Vista of een Apple computer met OS 7 of hoger nodig. Ook heb je een harde schijf met minstens 40 Gb en een grafische kaart met minstens 32 Mb geheugen nodig. Verder zijn de programma's Photoshop en/of Paint Shop Pro 7 aan te bevelen. Aan je camera worden geen eisen gesteld. Deelnemen kan met elk type digitale camera. Met een digitale compactcamera kun je alleen sommige opdrachten niet doen, hiervoor heb je een digitale spiegelrefelxcamera nodig. 

Examen

Studieduur & lesgeld

Digitale fotografie 1548

Studietempo in maanden 6 Maanden 9 Maanden * 12 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 68,40 € 45,60 € 34,40
Nu met 25% korting € 51,30 € 34,20 € 25,80
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Digitale fotografie, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Digitale fotografie
4 sterren - gebaseerd op 3 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ben nog niet zo lang bezig, maar tot op heden is het goed duidelijk.

De cursus is heel erg goed te volgen en is voor iedereen te snappen, alles is goed uitgelegd.

Bekijk alle ervaringen