Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Altijd al willen keyboardspelen? Grijp nu je kans!

Een keyboard is eigenlijk niet één muziekinstrument, maar diverse muziekinstrumenten ineen. Dit vernuftige en tegelijkertijd compacte apparaat biedt zoveel mogelijkheden dat je in je eentje een hele popgroep of een symfonieorkest kunt vervangen. In de praktijkgerichte cursus Keyboardspelen van het NTI leer je al die muzikale mogelijkheden te beheersen.

Na afloop van deze uitgebreide cursus Keyboardspelen heb je voldoende technische/muzikale kennis van je keyboard om bijvoorbeeld in een band te gaan spelen.

Inhoud

Steeds beter leren keyboardspelen na iedere les

Met elke keyboardles word je speelvaardigheid groter. En ook je repertoire groeit! Je oefent aansprekende muziek, bekende melodieën, populaire liedjes, lichtklassieke stukken en je leert ook al snel te improviseren. Alles wat je leert, wordt nog dezelfde les verwerkt in oefeningen die je op je eigen keyboard uitvoert, tot je het geleerde volledig ‘in de vingers’ hebt.

Bij deze cursus ontvang je verschillende cd's met oefenmateriaal. Je kunt je cd’s net zo vaak afspelen als je maar nodig vindt. Zo word je optimaal getraind en kun je de cursus in je eigen tempo volgen. De cursus bestaat uit 60 lessen, namelijk Keyboardspelen voor beginners en Keyboardspelen voor gevorderden.

Toelating

Keyboardles voor beginners

Het eerste deel van deze complete cursus Keyboardspelen is op absoluut beginnersniveau, je hoeft dus nog niets op je keyboard te kunnen om deze cursus te volgen. Tijdens deze cursus leer je o.a. spelenderwijs noten lezen, wisselen van toetsen, verschillende akkoorden en liedjes spelen.

Keyboardspelen voor gevorderden

Tijdens het tweede deel van deze uitgebreide cursus Keyboardspelen leer je op een hoger niveau liedjes spelen. Je kunt al noten lezen en spelen op basisniveau. Deze cursus biedt je de kans je kennis op het gebied van keyboardspelen te verdiepen.

Examen

Vraag na afloop van de cursus Keyboardspelen het certificaat aan

Wanneer je deze cursus hebt afgerond, kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de cursus hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is daarnaast een leuk aandenken.

Studieduur & lesgeld

Keyboardspelen compleet 3418

Studietempo in maanden 16 Maanden 24 Maanden * 30 Maanden
Uren per week 16 8 6
Lesgeld per maand € 44,27 € 29,75 € 23,95
Nu met 50% korting € 22,14 € 14,88 € 11,98
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Keyboardspelen voor beginners 3420

Studietempo in maanden 6 Maanden 12 Maanden * 15 Maanden
Uren per week 8 4 3
Lesgeld per maand € 75,65 € 37,83 € 30,25
Nu met 50% korting € 37,83 € 18,92 € 15,13

Keyboardspelen voor gevorderden 3421

Studietempo in maanden 6 Maanden 12 Maanden 15 Maanden
Uren per week 8 4 3
Lesgeld per maand € 75,65 € 37,85 € 30,25
Nu met 50% korting € 37,83 € 18,93 € 15,13

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Keyboardspelen, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company