Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Ontwikkel je stem met zangles van NTI

Heb je altijd al je zangstem willen ontwikkelen? Met de cursus Zang van NTI kun je nu, in je eigen studietempo, werken aan de ontwikkeling van je zangstem. Door de talloze praktijkoefeningen in deze cursus zal je stem uitgroeien tot een prachtig, persoonlijk instrument. Door meer kennis van de techniek van het zingen en door veel te oefenen, groei je met deze NTI-zangcursus tot professioneel niveau. Bovendien krijg je tips en oefeningen om bij audities goed voor de dag te komen. Wie weet word je wel ontdekt als nieuw talent in een van de vele televisieshows!

Is deze cursus iets voor mij?

Deze zangcursus is geschikt voor iedereen die graag wil zingen en zijn zangtechniek wil verbeteren. Maar ook voor iedereen die professioneel aan de slag wil gaan. Na afloop kun je op professioneel niveau solo of in groepsverband optreden.

Inhoud

Wat leer ik?

De cursus Zang is bedoeld om je goede zang- en ademtechnieken bij te brengen. Daarnaast leer je te beoordelen wanneer iets goed of fout gaat. De zangcursus is geschikt voor elk genre: van klassieke liederen tot en met pop. Naast de vele praktische oefeningen, krijg je ook nog enige algemene theoretische muziekkennis als ondersteuning. Het is mogelijk vanuit je persoonlijke voorkeuren je eigen repertoire op te bouwen. De cursus Zang bestaat uit 30 praktijkgerichte lessen. Aan het eind van iedere zangles is een muziekstuk toegevoegd waarin alle technieken van die les verwerkt zitten. Om het oefenen nog leuker te maken, word je hier altijd begeleid door een orkest of door een jazzcombo waarbij je de solist bent.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Zangtechnieken
  • Ademtechnieken
  • Klassieke liedjes
  • Popliedjes
  • Praktische oefeningen
  • Algemene theoretische muziekkennis
  • Stemoefeningen

Bijzonder succesvolle zanglesmethode

NTI biedt een zeer succesvolle zanglesmethode, bestaande uit boeken en online geluidsbestanden waarvan is gebleken dat die tot fantastische resultaten leiden. Alle belangrijke oefeningen worden op geluidsbestanden voorgedaan en alle songs zijn opgenomen. Bovendien bieden de geluidsbestanden de mogelijkheid alles in je eigen tempo uit te voeren, nog eens terug te luisteren en weer opnieuw te oefenen. 

Beoordeling van je huiswerk

Het door jou ingestuurde huiswerk wordt nauwkeurig beluisterd en voorzien van commentaar. Je docent corrigeert alles: je ademhalingstechniek, een onzuivere klank, de manier waarop je lage tonen inzet, je articulatie en hij maakt je bewust van je vorderingen.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de cursus Zang te volgen bij NTI is een bepaalde vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de zanglessen.

Examen

Studieduur & lesgeld

Zang 1499

Studietempo in maanden 12 Maanden 15 Maanden * 18 Maanden
Uren per week 5 4 3
Lesgeld per maand € 55,85 € 44,65 € 37,20
Nu met 50% korting € 27,93 € 22,33 € 18,60
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 7 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Zang, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Zang
4.5 sterren - gebaseerd op 5 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ervaring is helemaal goed en leuk om te doen.

Tevreden!

Bekijk alle ervaringen