Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Ontwikkel je stem met zangles van het NTI

Heb je altijd al je zangstem willen ontwikkelen? Met de cursus Zang van het NTI kun je nu, in je eigen studietempo, werken aan de ontwikkeling van je zangstem. Door de talloze praktijkoefeningen in deze cursus zal je stem uitgroeien tot een prachtig, persoonlijk instrument.

Door meer kennis van de techniek van het zingen en door veel te oefenen, groei je met deze NTI-zangcursus tot professioneel niveau. Bovendien krijg je tips en oefeningen om bij audities goed voor de dag te komen. Wie weet word je wel ontdekt als nieuw talent in een van de vele televisieshows!

Inhoud

De cursus Zang is voor iedereen!

De cursus Zang is bedoeld om je goede zang- en ademtechnieken bij te brengen. Daarnaast leer je te beoordelen wanneer iets goed of fout gaat. De zangcursus is geschikt voor elk genre: van klassieke liederen tot en met pop. Naast de vele praktische oefeningen, krijg je ook nog enige algemene theoretische muziekkennis als ondersteuning. Deze cursus is bestemd voor iedereen die graag wil zingen en zijn of haar zangtechniek wil verbeteren. Het is mogelijk vanuit je persoonlijke voorkeuren je eigen repertoire op te bouwen.

Bijzonder succesvolle zanglesmethode

Het NTI biedt een zeer succesvolle zanglesmethode, bestaande uit boeken en cd's waarvan is gebleken dat die tot fantastische resultaten leiden. Alle belangrijke oefeningen worden op de cd’s voorgedaan en alle songs zijn opgenomen. Bovendien bieden de cd's de mogelijkheid alles in je eigen tempo uit te voeren, nog eens terug te luisteren en weer opnieuw te oefenen.

De cursus Zang bestaat uit 31 praktijkgerichte lessen. Aan het eind van iedere zangles is een muziekstuk toegevoegd waarin alle technieken van die les verwerkt zitten. Om het oefenen nog leuker te maken, word je hier altijd begeleid door een orkest of door een jazzcombo waarbij je de solist bent.

Bij je lesmateriaal ontvang je bovendien gratis een MP3-speler met recorder zodat je gemakkelijk je huiswerk kunt inzingen en ter beoordeling kunt versturen aan je docent.

Beoordeling van je huiswerk

Het door jou ingestuurde huiswerk wordt nauwkeurig beluisterd en voorzien van commentaar. Je docent corrigeert alles: je ademhalingstechniek, een onzuivere klank, de manier waarop je lage tonen inzet, je articulatie en hij maakt je bewust van je vorderingen.

Toelating

Je kunt de cursus Zang volgen zonder vooropleiding

Om de cursus Zang te volgen bij het NTI is een bepaalde vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de zanglessen.

Examen

Vraag na afloop van de cursus Zang het certificaat aan

Wanneer je deze cursus hebt afgerond, kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de zanglessen van het NTI hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is daarnaast een leuk aandenken.

Studieduur & lesgeld

Zang 3509

Studietempo in maanden 12 Maanden 15 Maanden * 18 Maanden
Uren per week 5 4 3
Lesgeld per maand € 53,24 € 42,59 € 35,49
Nu met 50% korting € 26,62 € 21,30 € 17,75
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Zang, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Zang
4.5 sterren - gebaseerd op 5 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ervaring is helemaal goed en leuk om te doen.

Tevreden!

Bekijk alle ervaringen