Omschrijving

Leer in no-time SEA-campagnes opzetten

Search Engine Advertising (SEA) is een waardevolle techniek om je website beter vindbaar te maken via zoekmachines als Google. Met de SEA cursus van NTI krijg jij in korte tijd de belangrijkste basisbeginselen van zoekmachinemarketing onder de knie. De cursus is ideaal als je een druk leven hebt, want in slechts 5-10 minuten per dag loop je stap voor stap door de lesstof heen. Je bepaalt zelf je studietempo. Zo leer je in no-time meer over het werken met Google Ads, het opzetten van campagnes en het bepalen van zoekwoorden. Met de online SEA training weet jij straks hoe je met advertenties meer publiek (en verkopen) naar je site kunt halen!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (08:00-17:00)
ma-vr (09:00-17:00)
Ganka Nenkova

Niet zo veel praktijk oefenen. Niet zo veel praktijk oefenen.

Inhoud

Wat leer je?

Je start de SEA cursus met een introductie in Search Engine Advertising. Vervolgens verdiep je je in de basiselementen die Google gebruikt om de volgorde in zoekresultaten te bepalen. Je leert hoe je een campagne opzet en zoekwoorden bepaalt. Je raakt bekend met Google Ads, het programma waarmee je jouw advertenties in Google toont. Ook leer je hoe je met technieken als linkbuilding jouw positie in Google kunt verbeteren. Stap voor stap raak jij zo steeds beter bekend met zoekmachinemarketing!

Studieprogramma

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Google Ads
 • Campagnes
 • Advertenties
 • Techniek
 • Content
 • Zoekwoorden
 • Linkbuilding

 

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 1 maand extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

FlexibelStuderen®

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen toelatingseisen

Je kunt meteen beginnen met de cursus Search Engine Advertising (SEA). Iedereen kan meedoen! 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Search Engine Advertising (SEA) afgerond? Dan kun je kosteloos een certificaat aanvragen. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie!

Doorstuderen

Wil je graag meer leren over onderwerpen als zoekmachinemarketing of andere aspecten van online marketing? Dan is een cursus als Allround Online Marketeer, Search Engine Optimization (SEO) of Google Analytics 4 echt iets voor jou!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten Search Engine Advertising (SEA) 1934

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Ervaringen

Search Engine Advertising (SEA)

4.5 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal
Examens

 

Ganka Nenkova

Niet zo veel praktijk oefenen.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame

Marien - Webdesign

Marleen – Opleiding Weddingplanner