Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Leer professioneel coachen met de cursus van NTI

Coaches worden vaak ingeschakeld om mensen te helpen bij hun ontwikkeling op diverse vlakken. Sommige cliënten zijn op zoek naar een andere invulling van hun dagelijkse leven. Maar ook voor de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis kan coaching oplossing bieden. Met de cursus Coachen van NTI word je in korte tijd opgeleid tot coach. Na afloop heb je de belangrijkste vaardigheden onder de knie en ken je de methodieken en instrumenten die een coach nodig heeft. Start vandaag nog met de cursus Coachen en help cliënten hun doelen bereiken!

Is deze cursus iets voor mij?

Wil jij je coachingsvaardigheden (verder) ontwikkelen en professioneel aan de slag als coach? Dan is deze cursus perfect voor jou! Je leert alle ins en outs over het coachen van cliënten en de benodigde vaardigheden en methodieken. Ook voor bijvoorbeeld trainers, docenten, leidinggevenden of personeelsadviseurs is de cursus Coachen een waardevolle aanvulling.

Inhoud

Wat leer ik?

Tijdens de cursus Coachen leer je alle vaardigheden en technieken waarmee jij cliënten effectief kunt coachen en motiveren. Je begint met het onderdeel Coachen en gesprekstechnieken. Hiermee leg je een stevige basis. Welke competenties heeft een coach nodig? Hoe ontwikkel ik die? Vervolgens ga je dieper in op deze basis- en praktische vaardigheden met de verdieping Coaching. Hoe kan ik mijn cliënten het beste begeleiden? Met welke gesprekstechnieken blijf ik mijn cliënten motiveren en stimuleren? Hoe krijg ik op de juiste manier hun kernkwaliteiten en valkuilen in kaart? In de online leeromgeving word je stap voor stap door de cursus Coachen geleid. Je ziet per les wat je moet lezen, oefenen en welk huiswerk je kunt maken.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • (Basis)vaardigheden van een coach
  • Verschillende coachingstechnieken
  • (Motiverende) gespreksvoering
  • Fasen van het coachingstraject & gedragsverandering
  • Kernkwadranten

Inclusief 2 praktijkdagen

Tijdens de cursus Coachen volg jij twee gratis praktijkdagen. De praktijkdagen staan centraal in beide onderdelen. Voordat je deelneemt aan een praktijkdag doorloop je de theorie, maak je diverse opgaven en lever je een bijbehorende vooropdracht in. Tijdens de praktijkdagen ontmoet je je medestudenten en krijg je les van een ervaren coach. Je gaat oefenen met diverse coachings- en gesprekstechnieken. Je krijgt handvatten aangereikt om je competenties verder te ontwikkelen die je als coach nodig hebt. Als afsluiting maak je voor beide praktijkdagen nog een eindopdracht. Zo krijg je naast theoretisch inzicht ook zicht op coaching in de praktijk. Dit helpt je om na afloop van de cursus Coachen alles wat je hebt geleerd succesvol toe te passen.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Je hebt geen vooropleiding nodig voor de cursus Coachen van NTI. Je kunt direct van start!

Examen

Studieduur & lesgeld

Coachen 1693

Studietempo in maanden 4 Maanden 6 Maanden * 8 Maanden
Uren per week 6 5 4
Lesgeld per maand € 205,50 € 137,00 € 102,75
Nu met 50% korting € 102,75 € 68,50 € 51,38
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2017 ontvang je € 101,92 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Coachen, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Coachen
4.5 sterren - gebaseerd op 4 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Super leuke ervaring. Kan niet wachten op de volgende cursus die ik wil gaan doen!!!

Studeren bij het NTI ervaar ik als zeer prettig en flexibel. De mentoren geven snel en duidelijk antwoord en wanneer er dingen niet kloppen, pakken ze dit vlot op. Ik voel mij als student serieus genomen en ik heb niet het gevoel er alleen voor te staan! Ik zou iedereen die een beetje discipline heeft om zelfstandig te studeren aanraden om een thuisstudie bij het NTI te volgen.

Bekijk alle ervaringen