Omschrijving

Leer kinderen beter begrijpen

Let op: de cursus Kinderpsychologie is binnenkort beschikbaar! Meld je nu alvast aan, en ontvang een seintje zodra de opleiding live gaat.

Wat gaat er allemaal in die koppies om? Waarom doen ze het ene moment zus en het volgende moment zo? Voor je beroep of werkomgeving kan het handig zijn om kinderen beter te leren begrijpen. Met de online cursus Kinderpsychologie kom je een heel eind. Je leert het gedrag en de gevoelens van kinderen herkennen. En, ook niet onbelangrijk, hoe je er het best op kunt reageren. Je verdiept je in opvoedingsstijlen en de verschillen tussen jongens en meisjes. Ook is er aandacht voor angsten, intelligentie en sociale ontwikkeling. Tijdens de cursus word je begeleid door een ervaren psycholoog. Of je nu ouder bent of wordt, met kinderen werkt of regelmatig oppast, met deze cursus doe je veel nuttige kennis op waar zowel jij als het kind profijt van heeft.

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (08:00-17:00)
ma-vr (09:00-17:00)
C. Nieuwelink-Brouwer

Ik vind dit een leuke cursus, voor mijn werk. Ik vind dit een leuke cursus, voor mijn werk. Je leert anders kijken naar de kinderen. En je ziet ook eventuele afwijkingen. Je kunt dan gelijk zelf nagaan hoe er mee wordt omgegaan. Je gaat dus dieper kijken naar een kind.

Inhoud

Inhoud

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

  • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

FlexibelStuderen®

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen toelatingseisen

Je kunt meteen beginnen met de cursus Kinderpsychologie. Iedereen kan meedoen! 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Wanneer kan ik starten met de opleiding Kinderpsychologie?

We hebben op het moment nog geen duidelijk over wanneer de opleiding Kinderpsychologie live zal gaan. Je kan je nu alvast vrijblijvend inschrijven. Zodra definitief bekend is wanneer de opleiding start, nemen wij direct contact met je op om jouw inschrijving te bevestigen. Je bent tot niets verplicht, maar op deze manier blijf je op de hoogte van de laatste updates.

Nu al beginnen?

Kan je niet wachten om te beginnen met een opleiding? Dan zijn deze opleidingen misschien wel perfect voor jou!

Examen

Krijg ik een diploma?

Meer informatie over de examens en diplomering volgt binnenkort, houd onze website in de gaten!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten Kinderpsychologie

Bij NTI bieden we de mogelijkheid om de kosten van jouw opleiding in termijnen te voldoen, of in een keer te betalen. Meer informatie over de kosten van de opleiding Kinderpsychologie volgt!

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Ervaringen

Kinderpsychologie

4.5 sterren - gebaseerd op 31 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Vivianna Lustermans

Laagdrempelig; voor iedereen met een beetje verstand goed te doen! Je kunt de cursus zo leerzaam maken als je zelf wilt. Een aanrader voor mensen die werkzaam zijn in het onderwijs!

NTI Student, 31 jaar

Leuke leerzame cursus. Veel dingen te weten gekomen over de ontwikkeling van het kind en hoe je hier het beste mee om kan gaan.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame

Valerie - HBO Bachelor Voeding en diëtetiek

Lieke - HBO Voeding en Diëtetiek