Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Volg de cursus Relatiepsychologie!

Mensen hebben anderen nodig om zich gelukkig te voelen, maar soms verlopen relaties ook moeizaam. Ben je geïnteresseerd in relaties? Wil je weten hoe ze tot stand komen? Hoe mensen met elkaar communiceren? En waarom het soms misloopt? Dan is de cursus Relatiepsychologie de perfecte keuze voor jou!

Is deze cursus iets voor mij?

Aan bod komen onder andere de relatie met jouw partner, familie, vrienden, collega’s en leidinggevenden, maar ook relaties met mensen uit andere culturen en contacten via internet. Iedereen heeft wel eens te maken met meerdere van deze groepen. De cursus past uitstekend bij je wanneer je het fijne wilt weten over relaties. Ook wanneer je in jouw werk regelmatig te maken hebt met verschillende relaties past deze cursus bij jou. Je leert de psychologie achter relaties begrijpen, waar je veel baat bij hebt. Zowel privé als op professioneel niveau.

Inhoud

Wat leer ik?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in relatiepsychologie. Begeleid jij mensen op het gebied van sociale ontwikkeling of liefdesrelaties? Dan is deze cursus een aanrader. Na afloop van de cursus heb je inzicht in verschillende relatiegebieden, zodat je objectiever naar relaties kunt kijken. Je bent in staat om beter met je medemens om te gaan en je kunt anderen adviseren op het gebied van relaties.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • De basis van relaties
  • Relaties in de liefde
  • Groepsgedrag en sociale contacten
  • Verschillende soorten communicatie

Begeleiding van een ervaren psycholoog

De cursus is geschreven door de ervaren psycholoog, schrijfster, onderzoekster en docente dr. Pieternel Dijkstra. Zij is gespecialiseerd in relatieprocessen en schreef al meerdere boeken. Ook schrijft ze voor bekende magazines als Libelle en Psychologie magazine.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om te kunnen starten met de cursus Relatiepsychologie is geen bepaalde vooropleiding vereist. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bovendien word je begeleid door een ervaren docent. Deze helpt je met het corrigeren van je huiswerk en geeft antwoord op aanvullende vragen over de cursus.

Examen

Studieduur & lesgeld

Relatiepsychologie 1298

Studietempo in maanden 3 Maanden 6 Maanden * 9 Maanden
Uren per week 8 4 3
Lesgeld per maand € 133,00 € 66,50 € 44,35
Nu met 50% korting € 66,50 € 33,25 € 22,18
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Relatiepsychologie, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Relatiepsychologie
4.5 sterren - gebaseerd op 7 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

De studie spreekt mij enorm aan, je krijgt enorm veel inzicht in situaties. Iets wat mij altijd al zeer geinteresseerd heeft. Het hele proces van handelen van mensen, situaties analyseren en daarbij met deze situaties om leren gaan en mensen zo nodig op een juiste manier adviseren.

Een enorm interessante studie die het zeker de moeite waard is!

Beste mensen,
Ik ben een nieuwe student bij het nti. Ik raad iedereen om de cursus relatiepsychologie te doen.
Je leert clienten, mensen en je zelf te behandelen. Je leert ook hoe het leven van anderen er uitziet. Ik ben net 2 dagen bezig ik kan de cursus nu een klein
beetje begrijpen. Ik moet nog veel studeren en leren maar als u twijfelt om te doen zeg ik ; u moet het proberen want nti biedt altijd de beste cursussen aan. Als u echt psychologie wilt studeren doe het en mis deze kans niet. Ik als
student relatiepsycholoog vind dit een top studie. Na afloop krijg je een nti cerficaat van deze cursus en je kunt ook gewoon mensen helpen en ook behandelen. Dus ik adviseer u om niet te twijfelen maar gewoon te doen..

Bekijk alle ervaringen