MBO Juridisch Administratief Dienstverlener en HRM zijn vervangen

#1

Nu MBO Legal, Insurance & HR Services Specialist

Het onderwijs blijft in beweging. De wereld verandert en de opleidingen op het mbo passen zich daarop aan. Één van die veranderingen is de nieuwe opleiding MBO Legal, Insurance & HR Services Specialist.

Nieuw! MBO Legal, Insurance & HR Services Specialist

Vanaf augustus 2022 kun je de nieuwe opleiding MBO Legal, Insurance & HR Services Specialist volgen bij NTI. Deze opleiding vervangt de opleidingen MBO Juridisch Administratief Dienstverlener en Medewerker Human Resource Management MBO. De erkende mbo-opleiding leidt je op tot een baan in de zakelijke dienstverlening. Jouw specialisatie ligt bij de juridische zaken en het personeelsmanagement. 

MBO Legal, Insurance & HR Services Specialist

Waarom verandert dit?

Ieder jaar bekijkt het Ministerie van Onderwijs & Cultuur (OCW) het aanbod aan opleidingen in Nederland en past dit indien nodig aan. Op deze manier sluiten erkende opleidingen altijd optimaal aan op het werkveld en de veranderingen in de maatschappij. 

De kern van MBO Juridisch administratief medewerker…

Vind jij het recht interessant en zou jij graag willen werken aan juridische dossiers? Waarschijnlijk was je dan van plan om de opleiding mbo Juridisch administratief medewerker te volgen en jouw erkende diploma te halen. De nieuwe opleiding MBO Legal, Insurance & HR Services Specialist is dan een goede keus voor jou. Deze opleiding richt zich ook op alle administratieve zaken rondom juridische processen. En net als na mbo Juridisch administratief medewerker kun je aan de slag bij de Rijksoverheid, gemeenten of rechterlijke instanties. Je volgt de opleiding op mbo-niveau 4 en ontvangt een wettelijk erkend mbo-diploma!

… en medewerker human resource management mbo in één.

Ook om te werken in personeelszaken kun je vanaf nu de nieuwe mbo-opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist volgen. Voorheen zou je waarschijnlijk de erkende opleiding mbo medewerker human resource management hebben gevolg. Na afloop van de nieuwe opleiding ben jij hét aanspreekpunt voor medewerkers als het gaat om contracten, ziek- en betermeldingen en verlof. Jij bent dus op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving om dit administratief goed te kunnen verwerken. De regels veranderen regelmatig, dus je blijft bijleren in deze functie! Had jij je ogen dus gericht op mbo medewerker human resource management? Start dan de vernieuwde mbo-opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist en behaal je erkende mbo-diploma!

Studeer flexibel: geen verplichtingen van BOL of BBL

Bij NTI volg je de opleiding MBO Legal, Insurance & HR Services Specialist niet via de BOL- of BBL-variant die reguliere mbo-scholen vaak hebben, maar via de derde leerweg. De derde leerweg is speciaal ontwikkeld voor mensen die willen studeren waar en wanneer ze willen en een officieel mbo-diploma willen halen, zonder hiervoor verplicht 200 tot 700 uur op school te moeten zitten. Lees meer over flexibel studeren via de derde leerweg bij NTI.

Ontvang een officieel erkend mbo-diploma

Alle mbo-opleidingen van het NTI MBO-College zijn wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Dit betekent dat je een officieel mbo-diploma ontvangt als je de opleiding afrondt. Bekijk meer over de kwaliteit van het NTI MBO-College.

ministerie OCW logo 250pxbmbo crebo erkend 250pxb

Wij geven graag persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 - 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest