Wettelijk erkende mbo-opleidingen

Erkend MBO-College

Bij het NTI MBO-College ben je verzekerd van erkende en waardevolle opleidingen. Het NTI MBO-College is door de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap sinds 2000 aangewezen op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs).

Om de 3 jaar onderzoekt de Onderwijsinspectie de kwaliteit van het onderwijs bij mbo-instellingen. Het NTI MBO-College heeft ook in 2020 weer een positief oordeel gekregen van de Onderwijsinspectie. Volgens de Onderwijsinspectie biedt het NTI MBO-College inhoudelijk goed samenhangende opleidingen aan en een sterke mix van examens, ontwikkeld door deskundigen. "Het programma is zo opgebouwd dat studenten goed worden voorbereid op de beroepspraktijk en de samenleving. De leermiddelen waarmee de student zelfstandig aan de slag gaat zijn actueel en ingericht op zelfstudie," aldus de Onderwijsinspectie.

Bekijk onze erkende mbo-opleidingen hier

NRTO & de Consumentenbond


NTI is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO heeft in overleg met de Consumentenbond de Algemene Voorwaarden samengesteld die gelden bij de opleidingen van NTI.

Daarnaast voldoet NTI aan de gedragscode van de NRTO en is NTI aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. Zo ben je met een opleiding of cursus van NTI altijd verzekerd van een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid, die je als student bij NTI mag verwachten.

ISO 27001

ISO 27001 zwart logoNTI is gecertificeerd voor ISO 27001. Dit is de wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging en privacy. Dit betekent dat wij vertrouwelijk en veilig met gegevens omgaan en ons houden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het certificaat is het bewijs dat wij onze informatiebeveiliging uitstekend op orde hebben.