Alle acties

#1

Het STAP-budget is gestopt

Je kunt geen opleidingen meer aanvragen met de STAP-subsidie. Maar bij NTI kan je nog steeds extra voordelig studeren!

Hé toekomstige student

Per 2024 wordt het STAP-budget stopgezet. De laatste mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor deze subsidie was op 15 november 2023, wat betekent dat het niet langer mogelijk is om bij NTI opleidingen te volgen met STAP. Als student bij NTI kun je echter nog steeds profiteren van diverse kortingen en regelingen. Zo kun je nog steeds extra voordelig studeren!

Subsidies voor studenten

Wil je graag als student bij NTI voordelig kunnen studeren? Dan zijn er misschien mogelijkheden voor jou, waarmee jij jouw studiekosten kunt dekken. Zo hoef je niet krap bij kas te zitten tijdens jouw opleiding. Hieronder hebben we de mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Rotterdamse scholingsvoucher

Woon jij in de gemeente Rotterdam en wil je jouw positie op de arbeidsmarkt versterken? Dan is de scholingsvoucher010 iets voor jou! Hiermee krijg je tot maar liefst € 2.500,- subsidie voor je opleiding.

Lees meer

Scholingsvoucher Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB)

Het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPDB) vindt het belangrijk dat beveiligers de mogelijkheid krijgen om zich verder te ontwikkelen. Ben jij minimaal twee jaar werkzaam in de beveiliging? En werk je bij een beveiligingsbedrijf dat onder de cao Particuliere Beveiliging valt? Dan kun je een scholingsvoucher aanvragen  t.w.v. € 2.000,-.

Lees meer

Twents Fonds voor Vakmanschap

De Twentse scholingscheque is er voor werkenden, ZZP’ers en werkzoekenden uit Twente die zich willen om-, her- of bijscholen in een vakrichting tot en met MBO niveau 4.

Lees meer

Oud-studentenkorting

Heb je al een opleiding bij NTI gevolgd? Dan profiteer je van 15% oud-studentenkorting. Ideaal!

Lees meer

Levenlanglerenkrediet

Volg je een HBO-opleiding bij NTI? Dan kun je misschien gebruikmaken van het Levenlanglerenkrediet (LLLK). Als je een HBO Bachelor, HBO Master of Associate Degree volgt, dan kun je het les-, examen- en inschrijfgeld lenen via DUO. Ook een aantal HBO-programma's kunnen worden gevolgd met het LLLK.

Lees meer


Opleidingsbudget

Ontwikkel je vaardigheden en verdiep je kennis met een opleiding, cursus of training met het persoonlijk opleidingsbudget. Veel werkgevers hebben dit budget beschikbaar zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt!

Lees meer

Persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 - 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest