Subsidies voor werkgevers

#1

Wil je als werkgever jouw medewerkers voordelig opleiden voor een cursus of opleiding bij NTI? Dat kan! Er zijn verschillende regelingen en subsidies waar je mogelijk gebruik van kunt maken!

Alle subsidies op een rij

Persoonlijk opleidingsbudget voor jouw werknemers

Wil jij jouw werknemers helpen hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen? Investeer in de scholing van je personeel met het persoonlijk opleidingsbudget.


Lees meer

SLIM-subsidieregeling

Ben jij een werkgever in het MKB die de organisatie wil laten groeien, en wil investeren in de ontwikkeling van medewerkers? Hieronder kun je zien of je in aanmerking komt voor de SLIM-subsidie.

Lees meer

Tel mee met taal - subsidie voor werkgevers

Via Tel mee met Taal is er jaarlijks subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het verbeteren van de basisvaardigheden (taal, rekenen of digitale vaardigheden) van werknemers.

Lees meer

Tel mee met taal - subsidie voor ouders

Scholen, kinderdagverblijven, bibliotheken: allerlei organisaties kunnen in subsidie aanvragen voor het verbeteren van de basisvaardigheden (taal, rekenen of digitale vaardigheden) van ouders, via de subsidie Tel mee met taal.

Lees meer

Subsidieregeling praktijkleren

Met de subsidieregeling praktijkleren kun je als werkgever goedkoop praktijkleerplaatsen (stageplaatsen) aanbieden op zowel mbo- als hbo-niveau. 

Lees meer

Doorzaam Scholingsvouchers

De Scholingsvoucher is een vergoeding voor uitzendkrachten voor het volgen van een training, cursus of opleiding. Met deze voucher verhoog je de kennis en inzetbaarheid van uitzendkrachten.

Lees meer

SectorenplanPlus

SectorplanPlus is een meerjarige subsidie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor werkgevers in Zorg en Welzijn. Met deze subsidie kunnen werkgevers een extra impuls geven aan opleidingsprojecten die zijn gericht op nieuwe instroom van medewerkers.

Lees meer

Subsidie zij-instroom

Indien je als school een zij-instromer wil aanstellen, kun je een bijdrage in de kosten aanvragen via de subsidie zij-instroom. Per zij-instromer is de subsidie maar liefst € 25.000 euro!

Lees meer

 

Kies voor NTI Zakelijk

Benieuwd welke subsidie het meest geschikt is voor jou als werkgever om aan te vragen voor je personeel? NTI Zakelijk kan hierover gericht adviseren. Het is de ideale partner in onderwijs voor bedrijven, en hét vertrouwde adres voor een breed aanbod van cursussen en opleidingen.

Lees meer over NTI Zakelijk

Subsidies voor studenten

Ben je student? Ook dan kun je profiteren van verschillende regelingen en subsidies, waarmee je voordelig kunt studeren. Bekijk de opties hieronder.

Bekijk hier

Beoordelingen van studenten

Benieuwd hoe studenten NTI beoordelen? Bekijk wat voor cijfer studenten NTI geven op de onafhankelijke vergelijkingssite The Feedback Company en bekijk meer reviews.

Studentbeoordelingen bekijken